🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 520
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 435
Жалко, че Елина си тръгна. Всъщност, който и да си беше тръгнал, щеше да бъде загуба. Чалга коалицията са ми все по-противни, Георги удря тъпомера. Половината гледаха като тряснати, когато Ваня обяви, че ще има скрит идол. Сигурно не са чували милите за такова нещо. Татяна най-много да го изпере, а Георги и Благо да почнат да се кръстят пред него.
Иначе мноооого се радвам, че го вкараха в игра, очакваше се, а и е яко, че може да се краде. Доста се разчупи играта с всички нововъведения. Хареса ми как изпратиха Елина, емоциите им бяха истински.

# 436
Мъчно ми стана, че Елина отпадна. Много емоционално изпращане.
Сега трябва Мария, Тино и Станилия да се държат един за друг, да открият идола и да разкарат вожда.
Божана ми е все така неприятна.
Старите Воини добре решиха да се правят на умрели лисици пред Божана и Снежана. Последните пък да спрат да се сърдят, че Благой ги махна от племето на известните, нали това е само игра? Но като им изнася е игра, като не им изнася изгонили ги от тяхната къща.

# 437
Георги е вярващ, Благой -също, те от идоли се пазят😆IriS, писали сме едновременно
Докато Благой все пак има успешна кариера зад гърба си и куп деца, Булкин и Валентинов, а Светльо и Татяна още повече, са абсолютно неуспешни и нереализирани, на какво разчитат? На сянката на Благой?!

# 438
  • Другата България
Георги е вярващ, Благой -също, те от идоли се пазят😆IriS, писали сме едновременно
Докато Благой все пак има успешна кариера зад гърба си и куп деца, Булкин и Валентинов, а Светльо и Татяна още повече, са абсолютно неуспешни и нереализирани, на какво разчитат? На сянката на Благой?!
Сепарето.
На сепарето, и мястото в него.

# 439
Георги е вярващ, Благой -също, те от идоли се пазят😆
Сървайвър не се печели от най-успешния и най-реализирания 😁

# 440
Мъчно ми стана, че Елина отпадна. Много емоционално изпращане.
Сега трябва Мария, Тино и Станилия да се държат един за друг, да открият идола и да разкарат вожда.
Божана ми е все така неприятна.
Старите Воини добре решиха да се правят на умрели лисици пред Божана и Снежана. Последните пък да спрат да се сърдят, че Благой ги махна от племето на известните, нали това е само игра? Но като им изнася е игра, като не им изнася изгонили ги от тяхната къща.

Е той им направи услуга като ги прати при сините.

# 441
Не мразя никого. Просто Снежана и Божана са ми неприятни, не мисля, че са читави хора, нито пък особено стойностни хора - защото не биха били толкова злобни и отмъстителни. Това не означава, че харесвам червените. Фенка съм единствено на Тино - много добро момче.

# 442
  • София
Татяна, ако намери идола, нищо чудно да му го даде на Благо. 😁 Ако го спечели някой от групичката, ще остане неизползван.

# 443
И аз съжалявам, че Тино и Станилия са в чалгарския отбор. Искам раздвижване в това племе.
Надявам се някой от Станилия, Тино или Мария да намери скрития идол и на следващ съвет на червените да успеят да разгадаят ходовете на чалга групата, за да отстрелят Благо. Махнат ли него, чалга групичката се разпада.

# 444
Следващата номинирана в червеното племе е Мария. Стига, да не намери идола де. И какво? Значи няма да има вече игри за личен имунитет?

# 445
Не мразя никого. Просто Снежана и Божана са ми неприятни, не мисля, че са читави хора, нито пък особено стойностни хора - защото не биха били толкова злобни и отмъстителни. Това не означава, че харесвам червените. Фенка съм единствено на Тино - много добро момче.
Не са ми нито злобни, нито отмъстителни Grinning Играят си играта като всички останали. Не са длъжни на никого, както и Благо не им беше длъжен.

# 446
Татяна, ако намери идола, нищо чудно да му го даде на Благо. 😁 Ако го спечели някой от групичката, ще остане неизползван.
Теоретично един от чалга алианса може да номинира всеки един от алианса си, ако реши да играе умно и се договори с част от малцинството. Защото чалгарите сега са принудени да делят вота с цел да неутрализират идола.

От думите на Булкин за ситуацията след съвета когато бяха на полянаа съдя, че повече мълчи и слуша в момента, но има вариант за ход от негова страна в удобен момент.

# 447
Добре дошли "В непознати води" !😂

След толкова мъка и страдание доживяхме. За първа седмица гледам на живо и не превъртам. Нямам търпение за Понеделник вече. Дори Ваня не ме дразни вече 🤣

# 448
Теоретично един от чалга алианса може да номинира всеки един от алианса си, ако реши да играе умно и се договори с част от малцинството. Защото чалгарите сега са принудени да делят вота с цел да неутрализират идола.

От думите на Булкин за ситуацията след съвета когато бяха на полянаа съдя, че повече мълчи и слуша в момента, но има вариант за ход от негова страна в удобен момент.

Булкин ще играе до последно с футболеро като че ли.

# 449
  • Разпиляна във въображението
Хммм, доста.....тенденциозно /за мен/ развитие.
На състезанието. Ясно е, че ни четат - нас, феновете. Ясно е, че им е ясно общото недоволство от старта и всичко съвкупно, с което стартира сезона. Ама, извинете, той /почти/ половината минал, отпаднали участници вече, и ти в движение променяш регламента на всеки два епизода - и вкарването на нови хора, и разместването на племената, и спирането на СМС-ите, и скрития идол.....следващото може да е Островът на отшелника. Всичко това, от една страна са елементи на истинския “Сървайвър“, но от друга поставя в изключително неравнопоставено положение вече отпадналите участници - те нито имаха възможност да отпаднат с битка, макар и статична, нито да участват в лотария на племената, нито да търсят идоли, с които да се спасяват.
Не се прави така, не.
Права си Мери.
Но търсят работещата формула за България и според мен вече я намират.
Само каста да оправят и са готови за следващия сезон.

Bengun , съгласна съм с теб. И аз мисля, че напасват чуждия формат спрямо нас и ако накрая излязат на + ,  то ще има още сезони.

Общи условия

Активация на акаунт