🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 514
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 450
Добре е че учат в движение и търсят обратна връзка

# 451
Истината е, че вкарването на идол в играта е много силен ход от Продукцията. А другата истина е, че идола е в пряк конфликт с отпадането на елиминационен дуел. Но реално и през миналия сезон имаше битка след изиграване на идол, така че го приемам спокойно.

НО вече наличието на идол в този сезон сериозно наклонява посоката на играта към стратегическа. Хубава промяна, в комбинация с игрите и елиминационен дуел мисля, че е вярното решение за БГ. Само кастинга през този сезон не е достъчно готов и удачен за тази промяна, но това е поправимо в бъдеще.

# 452
Дори Ваня не ме дразни вече 🤣
Няма шанс това да се случи. Явно сте по-хладнокървени. Trollface

# 453
  • София

Survivor - епизод 14 (21.03.2023)

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 00:16 от Mari_Mar

# 454
Десета телевизионна седмица ( 6-12 март 2023г. ) - Седмичен анализ на аудиторията

# 455
# 456
  • София
Татяна, ако намери идола, нищо чудно да му го даде на Благо. 😁 Ако го спечели някой от групичката, ще остане неизползван.
Теоретично един от чалга алианса може да номинира всеки един от алианса си, ако реши да играе умно и се договори с част от малцинството. Защото чалгарите сега са принудени да делят вота с цел да неутрализират идола.

От думите на Булкин за ситуацията след съвета когато бяха на полянаа съдя, че повече мълчи и слуша в момента, но има вариант за ход от негова страна в удобен момент.
Булкин може да се обърне срещу Татяна, но не и срещу Благо, защото това не е съвет с гонене, а следва игра т.е. Благо има голям шанс да се върне, защото определено не е слаб. Така че не вярвам да се обърнат срещу него.

# 457
Живея за деня, в който нашите хора ще намерят идола и ще изпратят Джизъса и Гошо тъпото на дуел един срещу друг. Прекръствам се три пъти да отменя Жорката, че ще хване тендовагинит от толкова кръстене. Амин!

# 458
Скрит текст:
Татяна, ако намери идола, нищо чудно да му го даде на Благо. 😁 Ако го спечели някой от групичката, ще остане неизползван.
Теоретично един от чалга алианса може да номинира всеки един от алианса си, ако реши да играе умно и се договори с част от малцинството. Защото чалгарите сега са принудени да делят вота с цел да неутрализират идола.

От думите на Булкин за ситуацията след съвета когато бяха на полянаа съдя, че повече мълчи и слуша в момента, но има вариант за ход от негова страна в удобен момент.
Булкин може да се обърне срещу Татяна, но не и срещу Благо, защото това не е съвет с гонене, а следва игра т.е. Благо има голям шанс да се върне, защото определено не е слаб. Така че не вярвам да се обърнат срещу него.
Благо в играта, която гледахме преди малко като елиминация няма никакво предимство пред Едис примерно.
Всичко е възможно.

# 459
Дори Ваня не ме дразни вече 🤣
Няма шанс това да се случи. Явно сте по-хладнокървени. Trollface
Мен отдавна не ме дразни Ваня. Даже вече ми е симпатичен. Не знам как стана този номер Joy

# 460
Чакам сега Жоро как обяснява, че е мега силен и на него тъп идол не му трябва. 😂
Или Татяна, която реве в ъгъла,че всички вече си пазят гащите и никой не дава да им ги пере. В интерес на истината, дори в Биг Брадър не е имало такъв слугинаж като тая. Даже вече горда,че я няма Божана и може да си прави мекиците. Такива амеби ме мога да повярвам, че съществуват.

# 461
  • Другата България
А, ти си имал предвид по принцип, аз разбрах, че за този сезон говориш.
По принцип да, ако се помисли за всичко това, за което говорим, и най-вече каста, факт, може и да има гледаемост, по-голяма от сегашната. Мисля, че и това отпадане с дуел ще трябва да го махнат, още повече след като вкарват идол. И продължителността - това е кошмарно, за рекламите вече говорихме.

# 462
Идол и дуел са антоними за Сървайвър, но и през миналия сезон се съчетаха не толкова лошо. И все пак през миналия сезон беше по-добре, защото победителя в дуела не се месеше повече в социалната игра на племето, затова съм съгласен, че дуела е по-добре да отпадне. И да - епизодите трябва да са монтирани в час и половина, три или четири пъти седмично и според мен.

НО като цяло в момента Сървайвър изглежда и се гледа много по-добре, отколкото в началото на сезона. Промените са за добро и според мен през последните си седмици този сезон на Сървайвър ще изпревари Ергенът като рейтинг. Слагам една тубичка стара нафта на това.

# 463
Отиде си усмивката на сезона. Добро представяне на Елина.  Ще я запомня с нейната устойчивост и хладнокръвие. Интелигентно момиче, яд ме е че си тръгна, а онези с гладката писта остават. Тя поне се отърва. Тино и Станилия са си за ожалване! Опитайте да си представите какво би било да сте на тяхно място. Попадате сред хора, които никога не бихте дори доближили в реалния живот и на всичко отгоре те дори надскачат клишето! По-добре да ги бяха пуснали в клетка с маймуни. Тръгнала Станилия да обяснява някакви неща на онова главочесто недоразумение?! Да не мислите, че тя има някакви надежди да бъде разбрана? Не, няма, но за да оцелее психически се опитва да си създаде някаква илюзорна ситуация на нормалност.  И за да е съвсем хахаво, о, Джизъс, Булкин проговаря! 🤪
Кой ги е избирал тези, бе! И за толкова смотани и всеядни ли са ни взели, че ни набутаха тая плява?! Мъка си е да ги гледаш, а ония дето ги търпят на живо, са направо светци!

# 464
  • София
Според мен няма нужда всички да блестят и да правят ходове всяка врътка, миналата година също едни играеха геройски, а други мислеха. Интересно е да се гледа противоборството на различните характери и хора, които се научават в хода на играта - Ганка и Анелия. В случая бих добавила още двама стратези и би имало баланс, както и да няма приятели от реалния живот. Как човек да се пребори така?! Можеше по-добър каст определено, но им посвикнах на Воините.

Единствено смс-ите ощетяват първите отпаднали, скрити идоли и смяна на племена се правят в по-стари американски Сървайвър и не в началото. Съвсем нормални врътки са си. Миналата година също размесиха племената и така отпадна Жоро.

Ясно е, че съм си фен на оригинала, но с него не успяха, масово не се хареса, сега пробват този вариант. Почна много зле, но вече ми харесва. Различно е, но успява вече да ми хване интереса, е началото ми беше все едно какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт