🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 584
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 570
Мила каза,че няколко седмици/месеци преди снимки е знаела,че е приета да участва и е имала достатъчно време за лазерна епилация.
Смятам,че почти всички там жени са се подложили на такава.

Помня и преди години си пишех с една друга участничка(сезона на Туджаров),една стюардеса -  руса и дребничка, и я питах за обезкосмяването и тогава тя ми каза,че всеки ден са идвали при тях екипи(медицински,снимачни) и са им вземали ножички и пинсети,за да се обезкосмяват или да си помагат с нещо,докато екипите са на място.
Дори сподели,че някои мъже са искали цигари от екипите. Не каза дали са пушили.

Та..все има начин.Много неща не ни се показват.

Според мен се къпят с душ/сапун след някои състезания като кал,прах,но като цяло си стоят вмирисани и мърляви:)

# 571
  • SF
Да, и аз не мисля, че всяка сутрин ги водят на баня в хотела, но два пъти седмично, вероятно отиват в нормална баня. Не може момичетата с едни и същи бански. Банските са от материя, която не е  памук и не става да се живее 24/7 по бански.

# 572
Питайте Туджаров, де. Изтекъл му е договора отдавна и може да разкаже (освен някои неща, които са безсрочни, но едва ли са за епилацията и къпането Simple Smile ), а едва ли ще иска да участва в турски Сървайвър.

# 573
  • София
Алекс в Тази сутрин. 😊
Една от многото прецакани този сезон заради непрекъснатата смяна на правилата и липсата на еднакъв шанс за всички!

С какво Александра Накова ще запомни острова на изкушението?

# 574
Ясно е, че доста, ако не и всички участници са си правили лазерна епилация и затова сега нямат проблем с окосмяването, а за къпане си мисля, че може би е достатъчно и само с вода. От време навреме дават и как си почистват зъбите с пепел. По-голям проблем според мен е тоалетната - дали са им оставили някаква химическа например или те са си пригодили нещо... Чудя се и в тези условия как се справят дамите в определени дни от месеца... Но това са прекалено лични неща, за да се дават или обсъждат.

# 575
За дамите се знае, че си имат всички месечни консумативи и нямат ограничения. Също и за слънцезащитата.
Тоалетна, доколкото знам, си изкопават още в началото.

# 576
  • SF
Не, не, няма как да е толкова натурално.
Може да имат баня за къмпинг, но имат. Тоалетните сигурно са химически. Не може да опикават плажа.
В Игри на волята има химически тоалетни. Момичетата не може да ползват просто консумативи. Те се ползват на чисто.

# 577
При толкова много продукции снимащи по същите места, ако си изкопаваха тоалетна, вече щеше да е бетер минно поле. По всяка вероятност тоалетните са си построени в близост до лагера и редовно обслужвани. Химически се ползват при инцидентни събития, а тук говорим за развита индустрия където редовно някой е "на лагер". 

Да ги водят на "нормална" баня в смисъл в хотел не ми се вярва. По-скоро е някаква барака до тоалетната с бойлер със слънчева вода.
По-интересно е дали хората с договори имат някакви привилегии.

# 578
  • SF
И аз мисля, че имат баня в близост. Химическите тоалетни са преместваеми. Може би всяка продукция си подсигурява химическите тоалетни. Ти мислиш, че има перманентна постройка с канализация или лелка, която да ги почиства?

# 579
Чудя се и в тези условия как се справят дамите в определени дни от месеца... Но това са прекалено лични неща, за да се дават или обсъждат.
При този глад определените дни от месеца не им се случват на дамите.
Агонцев на времето копа дупка за тоалетна. Сега може и да е различно.

# 580
Никакъв шанс според мен за лазерна епилация на всички. Вие виждате ли ги мъжете да изпотрошат няколко хиледарки за обескосмяване. То жените след месец ще им порастнат мустаци камо ли мъжете.

# 581
И аз мисля, че имат баня в близост. Химическите тоалетни са преместваеми. Може би всяка продукция си подсигурява химическите тоалетни. Ти мислиш, че има перманентна постройка с канализация или лелка, която да ги почиства?

Мисля че ако бях местният мениджър който сключва договори с тия продукции, осигурява им необходимото оборудване, обслужване и прочие, щях да построя постоянни тоалетни в непосредствена близост с лагера и да ги скрия с дървета и храсти, така че при снимане в лагера да не се видят случайно.

Ако от държавно ниво има забрана за перманентни постройки на тази територия тогава щях да псувам държавните разпоредби и да ползвам химически тоалетни (което си е много повече работа и разходи).

Но и в двата случая щях да казвам на продуцентите - "И никакво мърсуване извън тоалетните, инак ще се глобяваме, пише ви го в договора!!!"

# 582
Ето ви в пълни подробности спомените на Малкълм - троен участник в американските сървайвъри, относно ходенето по нужда и тоалетните.
https://www.insider.com/survivor-contestants-how-do-they-poop-go … -bathroom-2021-11
Сега, дали ще му вярвате си е ваша работа.

# 583
Ето ви в пълни подробности спомените на Малкълм - троен участник в американските сървайвъри, относно ходенето по нужда и тоалетните.
https://www.insider.com/survivor-contestants-how-do-they-poop-go … -bathroom-2021-11
Сега, дали ще му вярвате си е ваша работа.

Много добре разказано, благодаря!
 Ще видим какво ще кажат и нашите участници.

# 584
  • София
Според мен не може да не им позволяват сапун поне на интимните места. Все пак ходят по голяма и малка нужда, ако не се подмиват ще стане страшно. Дори и веднъж в седмицата да е голямата нужда (от кокоса е доста често даже)... Ще хванат гъбички или всякакви там гадни инфекции, да не говорим и за миризмата...

Общи условия

Активация на акаунт