🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 430
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 780
Чефо не може да е толкова тъп да сподели.

# 781
Ама и в предишния сезон Карин веднага изпя, че идола е открит от ...(забравих и името). Така се играе.
Карин беше в позиция, в която разкриването на идола беше в нейна полза.
Стефан не спечели нищо тази вечер с номинацията на Снежана. Все още е в малцинството.

# 782
  • София
Ето го новият виновник на Снежана. Не мога да повярвам, че реагира идентично на първата си номинация няколко седмици по-късно. The call is coming from inside the house, или проблемът е във вашия телевизор.

# 783
Ама и в предишния сезон Карин веднага изпя, че идола е открит от ...(забравих и името). Така се играе.
Карин беше в позиция, в която разкриването на идола беше в нейна полза.
Стефан не спечели нищо тази вечер с номинацията на Снежана. Все още е в малцинството.
Александра...
Съгласна съм, че не спечели нищо, но така става част от по-голяма коалиция. Т.е. може да играе няколко хода напред, не се знае, макар, че в тази игра нищо не е сигурно.

# 784
Ето го новият виновник на Снежана. Не мога да повярвам, че реагира идентично на първата си номинация няколко седмици по-късно. The call is coming from inside the house, или проблемът е във вашия телевизор.
Снежана има огромен проблем с отхвърлянето.
Както писах преди седмица, няма да може да се справи и при следваща номинация, така че за мен реакцията и не е изненада. Ако Воините загубят дуела ще е между Снежана и Божана, ако Божана не спечели имунитета.

# 785
  • София
Аз си признавам, че Чефо не ми харесва от самото начало, много ми е бутафорен, много приказки, много позира, а ми е много неискрен и пренавит. Иска му се да се представи като много готин и умен, а дотук нито един умен ход не съм видяла от него.

# 786
Ама и снежана и дани са си виновни, всички упорито явно са се опитвали да ги убедят, че дани ще е номиниран хахахах не са ли се усъмнили поне малко?

Иначе да, тъпо че си загуби идола Дани, но все пак заради него се спаси поне днес, това, че знаеха за него, го накара да не гласуват за него.

# 787
  • софия
Макар сините да паднаха и да бяха на номинации те бяха и се държат, като победители. Червените точно обратно, не знам дали забелязахте как изглеждаха и какво излъчваха двете племена на съвета.
  И искам да благодаря на всички, които не се отказаха от формата и пишеха в темата. А не, като мен " иди ми, дойди ми". Заради вас и това, че четях темата разбрах, че правя грешка и не бива да се отказвам от гледането. Вие сте виновни да се забавлявам пак от сърце с  любимият формат.

# 788
Знам, че Продукцията чете тук, затова ще напиша следващите редове.

Браво! Вече сезона е на качествено по-добро ниво спрямо началото. Успя да ме държи пред екрана тази вечер през цялото време. Добра работа на всички замесени в промените, благодаря Ви.

# 789
И искам да благодаря на всички, които не се отказаха от формата и пишеха в темата. А не, като мен " иди ми, дойди ми". Заради вас и това, че четях темата разбрах, че правя грешка и не бива да се отказвам от гледането. Вие сте виновни да се забавлявам пак от сърце на любим формат.
Айде и аз се присъединявам тука към благодарностите. Ако не беше темата, най-вероятно нямаше да гледам след първа серия, пък то стана много интересно.

# 790
  • софия
Знам, че Продукцията чете тук, затова ще напиша следващите редове.

Браво! Вече сезона е на качествено по-добро ниво спрямо началото. Успя да ме държи пред екрана тази вечер през цялото време. Добра работа на всички замесени в промените, благодаря Ви.
Знам, че ще е ужасно трудно да успеят да вдигнат рейтинга до някакви висоти, но все пак им го пожелавам. И браво за това,  че се вслушват в зрителя и признават грешките и се променят.
  Игрите са повече от добри, няма усещането за нагласеност, както в игри на волята. Обезопасяването е на ниво. Така се прави. Да гледат останалите и да се учат.

# 791
Такааа! Имаше и още един по- хитър вариант, в който бивши червени щяха да надиграят сините.
Чефо невинно казва на Павката, че много иска да играе с него и му вярва. Споделя за идола на Дани и предлага да номинират Геви. След това на съвета Дани предоставя идола си на Снежана и остава какво? Геви номинирана и сините с глас по- малко в бъдеще.

# 792
Такааа! Имаше и още един по- хитър вариант, в който бивши червени щяха да надиграят сините.
Чефо невинно казва на Павката, че много иска да играе с него и му вярва. Споделя за идола на Дани и предлага да номинират Геви. След това на съвета Дани предоставя идола си на Снежана и остава какво? Геви номинирана и сините с глас по- малко в бъдеще.
А на Чефо не му ли е минала тази мисъл през главата - че казвайки на Павел за идола на Дани, всъщност ще доведе до промяна на вота и тогава номинирани ще бъдат Снежана или Божана?
Според мен му е минала мисълта, но се е надявал номинираната да е Божана.

# 793
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз се радвам, че чета тук и има и други фенове на Сървайвър. Стана интересно, нивото на съораженията и заснемането е много високо. Показват, че не само четат, но си и взимат бележки и постоянно работят над качеството. Усещам едно уважение към зрителите и желание да напипат и направят качествен тв продукт. Нищо общо с гаврата и абсолютното незачитане и подигравка със зрителите каквото беше в Игри на волята. Много искам на финала този проект да е успешен и турския продуцент не само да не се откаже, ами да вземе и да прави и игрите. Тупарев, Тушев и тям подобни да не намерят място в бг ефира повече.

# 794
А на Чефо не му ли е минала тази мисъл през главата - че казвайки на Павел за идола на Дани, всъщност ще доведе до промяна на вота и тогава номинирани ще бъдат Снежана или Божана?
Според мен му е минала мисълта, но се е надявал номинираната да е Божана.

Еми да де! Трябваше Дани да даде идола си на Снежана и отиваше Геви на дуел. Едва ли щяха да номинират Божана, тя им готви супер все пак. Отделен е въпросът  дали Чефо иска да играе с неговите си червени съплеменници. Ако си е мислел, че има друг шанс, объркал се е!

Общи условия

Активация на акаунт