🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 291
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Едис казал, че първо трябва да номинират жените??? Божана и Снежана, защото като се обединят с червените, щели да играят заедно??? Сириасли? Поредният “велик“ стратег.

Айде и другия стратег Благой - “подшушнал на Едис“ какво да направи....Джизъса върти и двете племена, а Булкин вече е в транс
Бате!

# 886
Като гледам Благо как се почесва по брадата и колко е доволен от себе си, ми се прищява рязко да бъде изпързалян и да гледа като Тодор Живков на 10 ноември.

# 887
Като гледам Благо как се почесва по брадата и колко е доволен от себе си, ми се прищява рязко да бъде изпързалян и да гледа като Тодор Живков на 10 ноември.

Много  грозни татуси  има тоя човек.

# 888
Ех, Дани, Дани, не е успял да запази тайната. Такъв шанс да изпуснеш...

# 889
  • Другата България
Явно днес пак ще паднат сините, скандала между Едис и Снежана не мина, значи е по-късно в епизода.
Оффф, още ме е яд на Чефо, ама много ме е яд, идеален беше момента да отстрелят някой от петорката, Геви например. А Геви пък, тъй и не вдява, че от петимата тя е най-застрашена, ако отстранят “пришълците“.

# 890
Значи Геновева е била наблюдателната. Браво на нея.
Дани сам се е издал

# 891
Поне не е кафе 🤣

# 892
след  Нестле  иде  Мака.

# 893
  • София
Явно не им е ясно, че при обединение не е задължително да бъдат 5 на 5 от двете племена, нито пък им е гарантирано, че никой от новодошлите няма да спечели личен имунитет и да се наложи да номинират някой от техните.

И как Макдонолдс ще ги върне към дома? Съвсем българско.

# 894
Геновева и тя не знае кога да млъкне. Изнесе им добър инструктаж на тема "как да се държим, когато намерим идол".

Хубава игра, за пъргави и съобразителни хора.

# 895
  • София
И двата пъти кафето беше със сладкиш - брауни и морковена торта - голямо парче, а и кафето беше със захар и мляко, така че си дава сили.

Браво, че не е изпортил Чефо, на Дани наистина всичко му личеше, а си представям как се е държал цял ден, щом не успя 10 минути пред камерите. Геви им разкри как да ги заблудят следващ път. 😁

# 896
  • Другата България
Чефо пак ската, не му е най-силната страна тази....поредната.

А червените са верно като зомбирани, всеки гледа в Благо когато се предлага нещо, и ако той каже -

# 897
  • София
Както и предполагах, Дани сам се е издал, че има идол.
Е, Чефо май има по-голяма заслуга за това. Rolling Eyes
Казвайки на Павел, че идолът е у Дани си е направо в десетката за войните  и  догадките на Геви са без всякакво значение.
А и като го гледам как мълчаливо и смачкано гледа и не се намеси и с думичка при нито един коментар, а коментарите не са спрели, напълно ми е ясно, че постъпи хем предателски, хем тъпо.
Макар и да не очаквах повече от него, не мислех, че е чак такъв глупак.

# 898
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Предстои сблъсъка на "сивите кардинали". Блажко показва 72 фасетни зъби и гордо се титулува стратег, оттатък Едис същ кардинал Ришельо и той не спира да се хвали. Как ще я разделят тази титла не знам. Накрая искам да ги изпързалят и двамата и да им гледам физиономиите, безценно.

# 899
Току що видяхме малкия капацитет на Ермина- абсолютно подарена победа за Мария. Толкова  си може Ермина.

Общи условия

Активация на акаунт