🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 439
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Едис работи Снежана, но в интервюто си мисли, че работи и нас, като ни казва, че наистина тя го е ядосала...
Той не знае, че Блажко вече издаде заверата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 976
Цецко намери идола. Дали ще се усети да спаси Едис?
Дали успяха новите сини да привлекат Геновева? Дали ще стрелят по Едис?

# 977
Аз нещо друго искам да напиша за правилата.
В момента личния имунитет има възможност да важи за два съвета, което не е правилно. За мен лично е редно преди всеки племенен съвет да има битка за личен имунитет, който да важи само за предстоящия съвет.

# 978
Аз не очаквам изненади на съвета. Божана ще е.

# 979
  • софия
Само на мен ли последните събития при сините ми приличат на зле режисиран театър с кофти актьори. Някак нелепо и кухо ми звучат.  Има ли шанс продукцията да мести пешките в старанието си да стане по - интересно.

# 980
Само на мен ли последните събития при сините ми приличат на зле режисиран театър с кофти актьори. Някак нелепо и кухо ми звучат.  Има ли шанс продукцията да мести пешките в старанието си да стане по - интересно.
Има такъв шанс. Още снощи си го мислех. Катапултът се натиска и квото стане.

# 981
  • София
Хубав епизод вчера и отново тегав днес. То и по коментарите тук си личи.

# 982
Сексуалната ориентация няма много общо с човешките качества на човека. И на мен не ми е приятно да чета постове със знак за равенство между двете.

Шегуваме си се тука. Нищо лично, нали? То и за австралопитека, Маугли, леля Божка...да не се сърдят!

# 983
Стрелят по геви, значи няма да има изненади и ще пратят Божана на дуела.

Много много зле нонтират кадрите на заигравката преди съвет. Някакви несвързани неща, уж щяха да дръпнат геви, а сега за нея гласуват....

Трябва преси съвет зрителят да е супер развълнуван и да се чуди между по е 2-3 варианта на гласуване и обрати, които са обсъждани.

А може и просто да нямат материал, то с тия мозъци в сините....

Ох, Божана пък за цецо гласува хахах ще умра.

# 984
Има нещо в племето на сините, Божана много посърнала, не ѝ се играе. В последните две игри направо си го каза.

# 985
Еха, познах снощи след края на епизода в прогнозите си Simple Smile
Скрит текст:
Ето го новият виновник на Снежана. Не мога да повярвам, че реагира идентично на първата си номинация няколко седмици по-късно. The call is coming from inside the house, или проблемът е във вашия телевизор.
Снежана има огромен проблем с отхвърлянето.
Както писах преди седмица, няма да може да се справи и при следваща номинация, така че за мен реакцията и не е изненада.
Ако Воините загубят дуела ще е между Снежана и Божана

# 986
Ясно. Вероятно без изненади.
Божана ще е.

# 987
Този, който даде глас за Божана от нейното старото племе ли беше ?

# 988
Ако трябва да коментирам номинацията на Божана.
Напълно предвидима след номинацията на Снежана.
Оправдана втора загуба в битката за племенен имунитет, за да се получи елиминиране на една от двете. Не трябваше просто Едис да го прави толкова демонстративно, това ще му донесе негативи в бъдеще. Павел има най-силните позиции в това племе.

# 989
Щяха да приобщават Геви, ама гласуват два пъти за нея. Как ще стане тази работа?

Общи условия

Активация на акаунт