🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 308
  • 1 195
  •   3
Отговори
# 1 095
Приемам сезона за "тестов". Има прецакани, но това е. Те ще са "жертвите", които обаче ще спомогнат за по-добър продукт "Сървайвър", надявам се в следващите сезони. В крайна сметка са се докоснали до шоуто. Ако не бяха турците и това нямаше да са направили, защото нямаше да има повече като онзи от миналата година.

По добре помия от нищо..?
Години наред нямахме Сървайвър,но дочакахме сезон при това изключително добър откъм играчи (визирам Зоран и компания). По-добре така ,отколкото това,която гледаме вмомента.Не е справедливо към участниците.

Ако Божана стои на острова без дуели,то тогава вече аз ще остана без всякакви думи!!!
Не се прави така.Измисля се концепта и не се променя всяка седмица както им падне. Пародия и липса на всякакъв професионализъм.

# 1 096
Офф, да слагаш цяла една група хора под общ знаменател на база сексуалната им ориентация е също толкова сбъркано, както например да набедиш православните за безмозъчни ритуални фанатици на база поведението на Георги. То вярно, че зимата свърши, но друга идва. От тия капаци стават чудесни подпалки за печка, ползвайте ги по предназначение.
Едис е дребен тарикат и манипулатор, спор няма, но личния му живот няма общо с това. За съжаление, появата на човек с такива качества на екран не прави добра услуга на общността им, защото населението ни все още е достатъчно задръстено, за да вярва в отживели клишета.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 19:24 от _Hope_

# 1 097
В мен се борят две противоречиви желания. Хем искам играта да следва своя естествен ход и логика, хем и не ми се гледат само чалга типажи във финалната част /както се очертава според развитието на играта/. Кастингът е доста слаб и не знам какво интересно биха могли да предложат членовете на двете конкуретнти петорки, ако само техни членове останат до обединеното племе. Не съм сигурна дали ми се гледа сблъсък между тях.
Благо срещу Едис би било интересно, но според мен Едис е слаб противник за Благо и той ще го изиграе. Очертава се чалга тимът да оцелее до финалната права.

# 1 098
За въпросната Елина чух доста кофти неща от един мой приятел, който я познава от много отдавна и се кефеше като отпадна. Знам, че най-добрите участници в предаването не са най-приятните хора в реала, понеже е съвсем друга идеята, но го споделям ако някой много жали за нея и това инфо му помогне да я прежали. И очевидно си е била голям дразнител, щом я номинираха толкова пъти и накрая вече изгониха.
Грам не ми дреме за Елина.
Но пък се изумявам колко народ симпатизира на джендърското влечуго.
Всички представители на това племе, са като раждани от една майка - злобни, двулични, лъжливи, фалшиви, способни по всяко време да ти забият нож в гърба.
Ъм, това е смисълът на Сървайвър, да надхитряваш?
Феновете на праволинейната игра да гледат спортните канали, не риалити предаванията.
Кой е  джендърското влечуго?! Едис?!

# 1 099
  • Другата България
Мен лично много ме е яд и за друго.
И в двете племена идолът се намира в хора, които не са застрашени по никакъв начин и въпросния идол надали ще се играе скоро. Намерен и прибран, сега дано някой тръгне да го краде поне, да има малко съспенс. Че иначе смисъл от него никакъв.

# 1 100
И в двете племена идолът се намира в хора, които не са застрашени по никакъв начин и въпросния идол надали ще се играе скоро. Намерен и прибран, сега дано някой тръгне да го краде поне, да има малко съспенс. Че иначе смисъл от него никакъв.
Представи си Божана да ги издебне и отараши посред нощ. 😏 Така и така няма смисъл от идола.

# 1 101
Два дни чаках Мария да го търси и да се опита да го открадне, но уви. Обаче не дадоха Булкин къде го скри.
Офф, много дълга пауза, кога е понеделник.
Смятам за абсолютно нечестно Божана да изкара до обединението, без никакви дуели на острова на отшелника. Да видим с какво ще ни изненадат следващата седмица.

# 1 102
  • Другата България
Представи си Божана да ги издебне и отараши посред нощ. 😏 Така и така няма смисъл от идола.
Joy
Представих си го.
Но трябва да стигне до тях с плуване.....

И аз чакам Мара да се впусне в претърсване на багаж.
И това си го представих.....Joy

# 1 103
  • София
Тук Ваня е като командос! 🙄

# 1 104
Само да не си останем с представянето как Мария претърсва багажа на чалга коалицията или как Божана плува до лагера на някое от племената и тараши багажа им, за да търси идол. Някой може да получи инфаркт виждайки я. 😁

Засега идолите са безполезни, дано някой придобие смелост да ги търси и в багажа на съплеменниците, а не само из храстите.

# 1 105
Като я видях как плува Божка, си мисля че ще е по- добре да стигне до лагерите на сал😀Ама ако си го връзва сама🤨, я по-добре със спасителна жилетка- бавно, тихо, хоп- по късни доби в лагера да рови…стига Даньова мама обаче да не бди над чедата😆

# 1 106
стига Даньова мама обаче да не бди над чедата😆
В тази джунгла специално единствените две неща по-страшни от това да видиш очите на хищник нощно време са веждите на Даньова мама и зъбите на Спасителя Джийзъс.

# 1 107
Може и тези, които сега имат идол, да решат като Дани да го заровят някъде - така че какъв смисъл да се рови в багажа...

# 1 108
Ако са го скрили в багажа, са големи малоумници. Иначе очаквам едно продуцентско пиленце,  да подшушне на Мария Карловска къде точно е идолът, за да има шоО .

# 1 109
  • Sunshine state
Най-после намерих време да изгледам втория епизод - ами не ми харесва това с острова. Защо чак сега и за този участник? Много тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт