🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 48 290
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 110
стига Даньова мама обаче да не бди над чедата😆
В тази джунгла специално единствените две неща по-страшни от това да видиш очите на хищник нощно време са веждите на Даньова мама и зъбите на Спасителя Джийзъс.
Хах, да не подценяваме и:

# 1 111
  • Sunshine state
👀👀 Снежана е като Медуза Горгона с тия погледи. 😂

# 1 112
Ето и един бърз коментар докато другите спят:

Играта - добре!  Вариант на популярната "Reversi"  (https://cardgames.io/reversi/) но с физически елемент.
Божка загуби доста тъпо.

'Благодарим ти Макдоналдс' - това ми дойде малко вповече, да не кажа - унизително.

'Аз може да съм ти син' - двете му мозъчни гънки имат грешна идея как се прави комплимент.

Обърканите сини с превръзки на очите бяха патетични. Тоест не те, а човекът който ги направлява.
Елементарно е! Не се вика наляво-надясно, а се вика - Божана-бутай,  Ермина-дърпай. Очевидно е, след като двамата състезателя образуват линия с кошницата между тях, че движението по направление на тази линия се извършва с бутане от единия състезател и дърпане от другия.

Липсата на какъвто и да било план от страна на "новите сини" е огромна слабост. Не става ясно дали тяхна си или на продукцията която не е показала ако е имало какво, но е ужасна слабост. Въпреки че са малцинство, трябваше да блъскат в една точка (тоест слабото звено) още от първия им ден там. Редовно, методично, поединично и заедно.  Сетих се за оня виц дето човека искал да спечели от лотарията, молил се молил се, накрая небето се отворило и Господ му викнал - Ами купи си билет бе!!!     
Тука те даже и не се молиха, а и Джисъс е в другото племе...
Joy ... а и не е благосклонен към тях.   Joy

А да по едно време чухме - "Добре тогава, задействаме плана Геновева". 
Ма тоя Чефо е готов за прожект мениджър, бе!
Ще го лапнат като топъл хляб в тая гилдия - само празни приказки и никакво смислено действие.

# 1 113
Много е грозно да се каже за жена, но един от епизодите даваха Татяна с нощната камера и се виждаха само очите и които бляскаха и  микроблейдинг веждите и по тъмни от всяко възможно нещо в целия кадър. Признавам си, имах чувството че гледам хорър.

# 1 114
  • Разпиляна във въображението
На мен Татяна ли е като скелет с изкуствени гърди и голяма глава.

# 1 115
  • София
За мен Татяна е гротеска. Да, изглежда добре за възръстта си защото очевично спортува. Но е пресолила манджата с тези устни, вежди, а гърдите ѝ седят като залепени на това телце. Замислих се какво се случва с имплантите като жената стане а 60-65+ години. Направо не ми се мисли какво ще виждаме по улиците един ден.

Иначе Едис както беше дал заявка за мислещ и наистина играещ Сървайвър, изведнъж заора дъното с тази изсмукана от пръстите атака към Снежана.

# 1 116
  • Буркина Фасо
За мен Татяна е гротеска. Да, изглежда добре за възръстта си защото очевично спортува. Но е пресолила манджата с тези устни, вежди, а гърдите ѝ седят като залепени на това телце.
кое и изглежда добре на това изкопаемо ? сигурно ушите ?

# 1 117
  • София
Имам предвид, че е стегната, не е скини фет.

# 1 118
Не е редно много да го коментирам, но тялото на Татяна е ок, проблемът е от раменете нагоре при нея Simple Smile Страшна е, особено на нощните кадри.

# 1 119
Геви например. А Геви пък, тъй и не вдява, че от петимата тя е най-застрашена, ако отстранят “пришълците“.

И като вдене какво? Сега има четирима преди нея за гонене.Ако отиде в другата коалиция, пак ще е най-застрашена в нея.Нищо няма да се промени, освен да предизвика негативни реакции.

# 1 120
Много е грозно да се каже за жена, но един от епизодите даваха Татяна с нощната камера и се виждаха само очите и които бляскаха и  микроблейдинг веждите и по тъмни от всяко възможно нещо в целия кадър. Признавам си, имах чувството че гледам хорър.

SmileSmile

# 1 121
  • София
То Татяна е коментирана, защото сама се е направила така и си поддържа тази стряскаща визия. Специално отворих да видя как е изглеждала в нейни стари клипове, имала е много нежни, женствени черти. Ясно, че с годините се променят, но при нея определено се е намесила неуспешно, докарала си е мъжко излъчване.

# 1 122
Някой знае ли къде в мрежата могат да се гледат старите серии на Survivor US online.
Миналата година някой пуска тука  линк  като че ли. 

# 1 123
Някой знае ли къде в мрежата могат да се гледат старите серии на Survivor US online.
Миналата година някой пуска тука  линк  като че ли.  
Да, пусках линка. Сезоните може да се гледат тук

# 1 124
  • Sofia
Скрит текст:
Мен лично много ме е яд и за друго.
И в двете племена идолът се намира в хора, които не са застрашени по никакъв начин и въпросния идол надали ще се играе скоро. Намерен и прибран, сега дано някой тръгне да го краде поне, да има малко съспенс. Че иначе смисъл от него никакъв.
Представи си Божана да ги издебне и отараши посред нощ. 😏 Така и така няма смисъл от идола.
Joy
Представих си го.
Но трябва да стигне до тях с плуване.....

И аз чакам Мара да се впусне в претърсване на багаж.
И това си го представих.....Joy
Ма те май не дадоха да я карат някъде с лодка,та може и съвсем да им е под носа.😁

И на мен ми е много интересно какво ще се случва с този остров.
Хем не ми се вярва да е само за Божана,хем в писмото нищо не се споменава за битки.🤔

И определено ми се иска пак да разбъркат племената.Иначе ще е голяма скука.

п.п.Много тегаво това,само два дена в седмицата да се излъчва.

Общи условия

Активация на акаунт