🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

• 47 956
  • 1 195
  •   2
Отговори
# 1 170
първоаприлска шега от Чефо 😭🤣

# 1 171
Сърдечно благодарим!
Малко извън темата на Сезон 7, но тъй като доста хора са ме питали за стари сезони - качил съм един от най-любимите ми - Сезон 3 Островите на Перлите на този линк.
Единствената липса е на част от един от епизодите, но това е което успях да намеря.

Ще се опитам да намеря и другите по-стари сезони, но там ще е по-трудно.

# 1 172
Дано това скриване е временно. Много странно поведение. Премахнали са си всички новини със седмичния рейтинг?! Що за простотия? Може би от телевизиите са протестирали, че ги коментираме и злепоставяме по този начин, защото и тук и в ютюб и във фейсбук се пише за тези неща.

Как влизат в тези данни гледанията на запис. Лично аз не съм гледала предаване "на живо" откакво имам интерактивна телевизия. Дори да съм си вкъщи в часа на започване, умишлено гледам друго, за да мога след това да си пусна запис и да превъртам рекламите. Не познавам човек, който да не го прави. Та.. доколко са реални данните за гледаемост нямам идея.

# 1 173
  • София
Не много, просто любопитна извадка. Особено сега с тези 3 часа доста хора гледат на запис... Това е и една от основните причини за лошите като цяло рейтинги (не само за Сървайвър).

Имаше въпрос за Надкаста. Аз се отказах от преразкази, но ще кажа за най-интересното.

Значи, май наистина писмото до Божана ще се окаже вярно и нашите опасения ще се окажат верни. Божана няма да има дуели. Този остров на отшелника ще е вариант с диво оцеляване на ръба. При екстремни условия, 'без помощ' и сама. Имало такъв остров в някой от американските сезони ама аз него специално не съм гледал.

Туджаров спекулира, че до обединението на двете племена остава само 1 седмица. Хм, според мен е рано още. Хайде нека са поне 2 седмици. Ама Божана как ще седи там 2 седмици, тя ще полудее, а и ще е страшен глад.
Та за това нямало да има дуели, защото обединенито ще е скоро.
Разбира се това са предположения, а не сигурно инфо.

Неделчо и Туджаров имат сигурно инфо (предполагам от Ваня или Жени, по-скоро Жени) за нещо, което ще се случи по-напред в предаването и това нещо щяло да ни хареса много. Но го запазиха в тайна.

Ами това е общо взето.

Сега изхождайки от горното и като имам предвид инфото което се сподели тук, а го четох и във Фейсбук, че някои от Известните (по ВИП известните) имат по договор гарантирани 7 седмици в шоуто и това е причината да не напусне Божана. И тя го е знаела а ние се чудим защо не си дава зор. Лошо актьорско майсторство Божанке, лошо! От там защо има остров за Божана и защо няма за Елина...

Интересно обаче ако всичко това е вярно Благо например (който е най-голямата им звезда и сигурно има по-добър договор и от Божана) не подозира ли нещо... Защото би трябвало да знае, че Божана няма как да напусне (освен ако не е по здравословни причини както стана с Филип).

По същата причина от Известните някои могат да ходят по подкастове, докато воините не могат. Кой знае какви безумни договори имат. Но участниците изобщо не са при равни условия. То това си е ясно по принцип де. Като имаш 'випаджии' е така.

Аз се питам обаче ако всичко това е вярно какво правим следващата седмица? Ако отпадне Мария или Дани какво правим? Ще е много тъпо ако напуснат играта завинаги. Или и тях ще ги пратят при Божана?

# 1 174
Ако Божана няма дуели , направо да закриват тая пародия.

# 1 175
А ако отпадне още някой известен, къде ще го изпратят? При Божана или на нов остров? И защо нямаше остров за Марго? Или тя не е интересен образ?

# 1 176
Е Марго на остров сама....😂😂
Ще трябва да и пратят цял екип хора да я спасява😂🤣😂🤣

# 1 177

Неделчо и Туджаров имат сигурно инфо (предполагам от Ваня или Жени, по-скоро Жени) за нещо, което ще се случи по-напред в предаването и това нещо щяло да ни хареса много. Но го запазиха в тайна.

Егати тийзъра!  Значи то още не се е случило, но планират да го случат?

Примерно да се появи Борислава!!!  Без значение в каква роля. Е това ще е събитие!

# 1 178
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А може би самите те ще се появят??

# 1 179
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А може би самите те ще се появят??
И мислят, че ще ни хареса?! 😃

# 1 180
Ако няма дуели на острова и Божана наистина трябва да оцелява като Робинзон Крузо, т.е. сама да си построи дом, сал, да си намира храна - ще е много по-интересно от някакви си дуели. Но това е в полето на мечтите само Grinning, няма как да я оставят така на ръба без шепа ориз.

# 1 181
  • София
То и в наш Сървайвър този с Ники Мартинов нямаше дуели за отстраняване на "Острова на изгнаника".
Така, че не е чудо невиждано това.
...............................
Много ще ми е приятно отново да видя Бо Heart Eyes

# 1 182
"Edge of Extinction" е един от най-излишните "туистове" в Сървайвър.
В Америка неслучайно го видяхме само два пъти в този си формат.
Идеята беше, че за да накарат играчи да се върнат за сезон 40 трябваше да го вкарат, защото някои знаят, че ще бъдат изгонени веднага.
Плюс това продукцията в Америка го направи така, заради сезон 34 Game Changers, където най-ярките и любими образи бяха махнати рано и хората негодуваха.

В случая при нас го използват за да може хем да намалят хората, хем да имат контент за три часови епизоди.
Надявам се острова да го махнат на обединението, но има шанс да е почти до края, както в Америка уви.

Аз съм фен на концепцията ако ти е загасена факлата, то ти си изгонен, но разбирам защо го правят. А и Божана е ярък образ - не им се иска да я загубят толкова рано

# 1 183
# 1 184
  • SF
Аз мисля, че екипите са подготвени за тези ситуации. Сезонът стартира и играчите се следят и наблюдават. Ако интересен участник отпадне не съвсем навреме, има предвидени шансове и ходове, които му дават шанс за оставане в играта. Че  Отшелническия остров е щял да се появи в сценария , се е знаело, просто са изчакали подходящия момент и участник.

Общи условия

Активация на акаунт