Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И аз днес видях колко е пораснало бебочето само за няма и 20 дена от последния преглед.
От феталната тази сутрин всичко е наред. Нухална транслусеция от 1.5 в 12+4 седмица.
БХС ще гледам да направя тази седмица.
Докторът е много успокояващ, показа ни всичко днес, оформени органи и тн.
Симптомите поотшумяват, даже тези дни малко се стреснах защото някои дни гърдите почти не ме боляха.
Повръщане и гадене не знам дали от сега могат да се появят. До този момент не съм имала.
Обаче през нощта будувам по 2-3 часа понякога, а съм от поспаливите. Докторът ми изписа някаква хомеопатия, да видим.
Следващ преглед чак след месец, вече да видим и пол. Струва ми се след 100 години.

За Великден ще съобщим и на семейството, до сега ми е много изолирано, чувствам се като в балон и хем ми е развълнувано да кажа, хем не ми и пречи, че все още на знаят. Покрай работата доста хора знаят обаче и чакат всеки път новини от прегледите.

# 436
И аз днес видях колко е пораснало бебочето само за няма и 20 дена от последния преглед.
От феталната тази сутрин всичко е наред. Нухална транслусеция от 1.5 в 12+4 седмица.
БХС ще гледам да направя тази седмица.
Докторът е много успокояващ, показа ни всичко днес, оформени органи и тн.
Симптомите поотшумяват, даже тези дни малко се стреснах защото някои дни гърдите почти не ме боляха.
Повръщане и гадене не знам дали от сега могат да се появят. До този момент не съм имала.
Обаче през нощта будувам по 2-3 часа понякога, а съм от поспаливите. Докторът ми изписа някаква хомеопатия, да видим.
Следващ преглед чак след месец, вече да видим и пол. Струва ми се след 100 години.

За Великден ще съобщим и на семейството, до сега ми е много изолирано, чувствам се като в балон и хем ми е развълнувано да кажа, хем не ми и пречи, че все още на знаят. Покрай работата доста хора знаят обаче и чакат всеки път новини от прегледите.

Супер новини, радвам се за теб 🌞
И аз се чудя може ли тепърва да почна да повръщам. Гадене имам от време на време, но засега не съм повръщала.
За пола - на мен ми казаха предполагаем, обаче това ми звучи като все едно нищо не ми казаха 😆 Така или иначе чакам резултати от пренатален тест (страхлива съм си, исках да съм сигурна какво се случва въореки БХС), та ще разбера.
Казването и ние сме го планирали за Великден, макар че честно казано хич не ми казва. Не знам, уж е нормално да искаш да споделиш, ама аз не се усещам така.

# 437
Едната ми колежка ми обясняваше, че при нея гадене и повръщане е имало чак към 13-14-15 седмица.
Та не се настройвам, че ми се е разминало Grinning
За пола се надявах тайничко да има поне предположение, но АГ вика, че не се наема толкова рано да прави предположения, нямало смисъл. Ще чакаме, не е най-важното това, но е глождещо и любопитно Blush

# 438
Мойте нк клетки са готови като гледам и предходните резултати някой от показателите са се покачили други са надолу иначе всичко е в рамките на допустимото.
АА можеш ли да дадеш мнение по въпроса

# 439
  • Замък сред облаците
Мойте нк клетки са готови като гледам и предходните резултати някой от показателите са се покачили други са надолу иначе всичко е в рамките на допустимото.

Нямам личен опит с тези, но като гледам и предния месец и сега, всичко ти е в граници и изглежда супер, даже НК клетките са спаднали, а пък Т лимфоцитите имат съвсем лека вариация която може и от сблъсък с вирус да е (дори без да си боледувала). На твое място не бих ги мислила, освен това вече наближава края на рисковия период.

# 440

Нямам личен опит с тези, но като гледам и предния месец и сега, всичко ти е в граници и изглежда супер, даже НК клетките са спаднали, а пък Т лимфоцитите имат съвсем лека вариация която може и от сблъсък с вирус да е (дори без да си боледувала). На твое място не бих ги мислила, освен това вече наближава края на рисковия период.

Ох така ми действаш успокояващо ти благодаря ти❤️❤️❤️

# 441
Момичета, пак съм аз. Днес бях на преглед - всичко изглеждаше супер, видяхме сърце, отговаря си на седмицата. Гледа ме с вагинален ехограф и сега видях, че след избърсване имам зацапване. Страшно ми е притеснено, случвало ли се е на някоя? Трябва ли да търся пак доктора?

# 442
Ако е малко, може да е от прегледа.

# 443
  • Замък сред облаците
Момичета, пак съм аз. Днес бях на преглед - всичко изглеждаше супер, видяхме сърце, отговаря си на седмицата. Гледа ме с вагинален ехограф и сега видях, че след избърсване имам зацапване. Страшно ми е притеснено, случвало ли се е на някоя? Трябва ли да търся пак доктора?

Раздразнила се е шийката, нормално е. Утре трябва да е кафеникаво, но ако не е се чуй за всеки случай с АГ. Но все пак трябва да премине, вярвам.

# 444
Момичета, не помня дали обсъждахме козметика против появата на стрии. Моля ви да кажете какво използвате. Бях се насочила към Палмърс, но хем че не хидратира кожата, хем я чувствам странна. Това с олията им, лосионът не е извънредно лош, но пак не е уау. Сега поръчах натурални масла, и Матернеа, да видим те как ще са.

# 445
Момичета, не помня дали обсъждахме козметика против появата на стрии. Моля ви да кажете какво използвате. Бях се насочила към Палмърс, но хем че не хидратира кожата, хем я чувствам странна. Това с олията им, лосионът не е извънредно лош, но пак не е уау. Сега поръчах натурални масла, и Матернеа, да видим те как ще са.

Аз ползвам олиото на Uriage Bariederm Cica и съм много доволна Simple Smile

# 446
Здравейте, момичета, аз днес бях на фетална, бебето беше супер активно, гледахме го какви салта прави, беше много сладко. Най-важното е, че всичко е наред, аз ходих при Чавеева (страхотна е междудругото) и тя каза, че нямам никакъв повод за притеснение и за сега всичко се развива супер. Момиченце каза, че чакаме, ще видим и пренаталния дали ще го потвърди. Днес казахме и на бъдещата кака, беше много щастлива - главно заради пола 😂
За стрии аз ползвам също това на uriage, доволна съм за сега. Ползвам и едно на clarins - body partner, но то е безумно скъпо и съм малко по-пестелива. Миналата бременност бях с едно за стрии на Елансил, вече никъде не го намирам, но ако ви попадне - да знаете, че е страхотно - попива много бързо, няма мирис и ме спаси от всякакви стрии.

# 447
Против стрии ползвам Матернеа кремът, малко ми мазнее, но пък като след като попие оставя приятно кадифено усещане. Предната бременност пак него ползвах, нямам стрии, но не бях особено редовна в мазането, ще видим този път.

# 448
  • Замък сред облаците

Лично мнение, на Палмърс само гъстия балсам става, но наистина прави филм върху кожата (което зимните месеци е ок, после дразни). От Матернеа ме сърбеше, на Икаров ми харесваше как попива. За худратиране и успокояване ползвах Нютроджина Хидробууст синьото мляко за тяло. То не се води за бременни, но съставките са ок. Редувах него, Палмърс и Икаров според какво усещах нужда.

# 449
Момичета, пак съм аз. Пия този Диаспорал, но пак имам по някоя розова капка като се бърша, днес цял ден нищо, сега 2 пъти като ходя по малко розово, даже единия път пак мъничко съсирече. Знаете ли кога започва да действа диаспоралът? Прегледа ми е утре в 19ч като преди това задължително трябва да съм си тук да мина пулмолог. Яко съм шашната вече!

Общи условия

Активация на акаунт