Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Някой друг с ускорен пулс? Моя редовно е около 110 и доста често се задъхвам

# 496
  • Замък сред облаците
Всички.

# 497
Снежина според мен задължително се чуй с ЛЛ за този световъртеж.Има много лекарства, но някой дори и хомеопатични са противопоказни при бременност.
Пулса е нормално при бременност да е по-висок.Понякога в покой ми е над 130 😁.Все пак се произвежда и повече кръв.
Другия вариант е, ако ти е много зле-болница

# 498
Момичета има ли някой запознат с RH несъвместимостта? Не знаех кръвната си група и пуснах изследване и съм с 0 -, лекарят ми каза, че ако излезе отрицателна трябва да се пусне и на таткото. Също така искам да ви попитам усещате ли някакви гъделичкания не знам и аз как да го обясня, не е като пулсация , а по-скоро като пърхане. Знам , че е рано да усещам бебчо, от какво може да е ? В момента съм 13+6

И аз съм 13+6 и и аз вчера усетих същото 😁 Май е това, което си мислим ❤️

И аз усетих нещо такова снощи, макар че съм 12+5, но бях сигурна, че си внушавам, защото е рано 😆

Иначе минавам да се отчета, че  Prenatest-a ми излезе и всичко изглежда наред, плюс, че вече знам и пол - почвам да търся роклички. 🩷😀

Да ви попитам как сте с кръста, имате ли болки ? При мен нещо тоя дни се появиха и се разхождат към десния хълбок, особрно при движение и навеждане, та почнах да се притеснявам да не е бъбрек, макар че други симптоми в тая посока засега нямам.

# 499
Момичета, на някой случвало ли му се е да му излиза различен резус фактор? Преди години, като съм давала кръв в кръвен център, ми излезе положителен, а сега след 2 изследвания в лаборатория ми излиза отрицателен. Не знам кой греши.

# 500
Майчета Аз още от първия месец по цял ден съм само на легло и по цял ден ми се вие свят и не мога да правя абсолютно нищо. И така до ден днешен до 4 месец не минава. Не съм работила, и да искам нямам сили да работя. Само при мен ли е така? 🤔 Абсолютно нищо не ми помага с този световъртеж. Имате ли някакви изпитани съвети, че направо вече и депресията яко почва да ме хваща.

Аз съм със световъртеж от я уари месец, ходих на невролог 12 г. С изписами лекарства след 10 дни ми мина. Спрях ги а не тря ваше, след няколко седмици пак се появи без да питам лекар пак ги пих сега съм добре 14 седмица, но усещам още замаяност, явно е от бременността.
Нощем не мога да спя след обяд така ми се доспива че чак до 8 вечерта спя и нощем пак будувам.

# 501
Излязоха ми бактерии в урината. Нямам никакви оплаквания. Утре ще пусна стерилна, но се чудя възможно ли е да имам инфекция без никакви симптоми?

# 502
И при мен тана и аз утре ще пускам стерилна. Тъкмо бях при АГ, и аз казах че нямам никакви сиптоми, тя ми каза че не се проевяват такива в повечето случаи. А пък наличето на бактерие е опасно за плода и ако има трябва веднага лечение с антибиотик.

# 503
Излязоха ми бактерии в урината. Нямам никакви оплаквания. Утре ще пусна стерилна, но се чудя възможно ли е да имам инфекция без никакви симптоми?

Какви бактерии ти излязоха? Е.коли ли? Аз миналата бременност влачих цяяяялата е.коли без абсолютно никакви оплаквания. Един нефролог искаше да лягам на венозен антибиотик,аз отказах и си изкарах бременността така. Не знам дали е правилно. Накрая към 8ми месец се осмелих да пия антибиотик и ги бях изчистила в крайна сметка.

# 504
  • Замък сред облаците
Момичета, на някой случвало ли му се е да му излиза различен резус фактор? Преди години, като съм давала кръв в кръвен център, ми излезе положителен, а сега след 2 изследвания в лаборатория ми излиза отрицателен. Не знам кой греши.

Първият е бил грешен

# 505
Не знам какви са, пише само бактерии и че са повишени, трябва да са до 5 на поле, моите са 10. Ще ги видя на стерилната предполагам.

# 506
Здравейте, Мамита и аз се включвам. За сега при мен всичко е наред, без гадене и всякакви такива екстри. Загатнаха ми пола, следящото ми АГ в 12г.с, а сега на феталната ми загатнаха противоположния пол😄 объркана съм.. но ще го видим със сигурност след някоя седмица 🥰

# 507
Здравейте, Мамита и аз се включвам. За сега при мен всичко е наред, без гадене и всякакви такива екстри. Загатнаха ми пола, следящото ми АГ в 12г.с, а сега на феталната ми загатнаха противоположния пол😄 объркана съм.. но ще го видим със сигурност след някоя седмица 🥰

Важно е ти да си добре и бебчето да се развива нормално.🤗 На мен на ФМ ми казаха момиче. Сега чакам с нетърпение прегледа ми в сряда и ще видя дали ще ми потвърди следящият ме АГ. Мисля, че в 14 г.с. ще може да се види пол, или греша?

# 508
  • Замък сред облаците
16гс

# 509

Ами нали познават по някакъв ъгъл.. на ФМ, възможно било и по-рано да се познае.
Вълнуващо е тъй, като това ми е първа бременност и съм трепетно очакване за мъничето. Ще ходя и на втора ФМ след две седмици при доц. Томова, че първия лекар който “ни” огледа ..  не ми вдъхна доверие, не знам поради възрастта му ли.. не знам, но нядявам се и тя да потвърди казаното 😊

Общи условия

Активация на акаунт