Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Emay Пкк е нормално да дава някакви отклонения.Аз изобщо не го мисля това.За мен е важно кръвните за коагулация и нивата на витамините, че дълго време се боря с дефицити 😁
За Rh пак има варианти.Попринцип бебетата в утробата са защитени, а и са с отделна кръвна система от нашата.Чела съм, че при първа бременност няма опасност за плода, тъй като титърът (броят) на образуваните антитела е нисък.При втора бременност вече, че се прави вливка с имуноглоболин някъде към 28 г.с и после след раждането евентуално.
Нека твоя мъж си направи изследване да видите какъв резус фактор е, че да се успокоиш ☺️

# 541
Благодаря, Merry! Човешкото тяло е сложна машина с много специфики и стана интересно за кое следва да внимаваме и за кое не. 😄

# 542
И аз съм с отрицателна кръвна група и с втора бременност. Настроила съм се положително и гледам да не влизам в разни филми 🙂Дано всичко е наред при всяка една от нас. Вече съм 12+1 и при мен корема си личи много в сравнение с първия път. И аз усещам странно гъделичкане в корема ☺За сега ми спряха неразположенията, пък да видим.

# 543
Момичета, имате ли непоносимост към някоя храна? На мен днес за първи път ми се случи да повърна след след като си бях направила омлет и хапнах. Не знам от какво се е получило, но много се притесних. Преди бременността умирах за омлет и за всичко свързано с яйца. Даже докторката, при която ходих на БХС ми каза да ям всеки ден по едно яйце обаче май няма да стане😌

# 544
Момичета, имате ли непоносимост към някоя храна? На мен днес за първи път ми се случи да повърна след след като си бях направила омлет и хапнах. Не знам от какво се е получило, но много се притесних. Преди бременността умирах за омлет и за всичко свързано с яйца. Даже докторката, при която ходих на БХС ми каза да ям всеки ден по едно яйце обаче май няма да стане😌

Аз май с храненето гледам “да хвана” момента да ям полезни неща, когато ми се ядат. Иначе дори не мога да доближа продуктите, камо ли да си сготвя или помириша аромат на прясно приготвена храна.

И на мен ми се иска да върна яйцата (които и аз обичам) в режима ми, но успях на два пъти по две варени яйца и то точно в момент, в който имах настроение за тях.

Единствената универсална храна, която задоволява глада ми, е тестото, за което много се критикувам. 😅 Всичко останало - ако ми се дояде, гледам до 30 Мин да си го набавя, иначе заминава отново в черния списък отново…

# 545
Аз проблем с храната нямам, освен месото 😫
От началото до сега съм изяла 1 тон ябълки 😃
Всеки ден ям салати по цял ден и това ми е най-вкусно..
За сега зеленчуците ме привличат най-много и постните храни като цяло 😍
Нямам търпение да дойде Понеделник за ранния скрининг и бхс 😁

# 546

Аз също много обичам варени яйца, но само при мисълта за тях ми става гадно...

Мамчета, искате ли всяка да си качи снимка на коремчето+г.с., за да се видим коя как върви? На мен би ми било много интересно коя как изглежда. 😊🥰

# 547

Мамчета, искате ли всяка да си качи снимка на коремчето+г.с., за да се видим коя как върви? На мен би ми било много интересно коя как изглежда. 😊🥰

Аз още не съм се снимала с коремчето, но според мен си расте бързо. Като обуя клин с висока талия си личи доста😄

# 548

Аз още не съм се снимала с коремчето, но според мен си расте бързо. Като обуя клин с висока талия си личи доста😄

И аз така. Даже брат ми той е с две години по-малък от мен 22годишен пр**льо🤣 ми каза, че съм започнала да приличам на лекичка с щръкнал корем...Топ определение.

Иначе се снимам от 6 или 9г.с.постоянно.😊 Правя го сутрин на празен стомах.

# 549
Моя е съставен основно от подкожни мазнинки и от тях нищо не мога да разбера 😀

# 550

Хмм, имах приятелка, която също беше така и ѝ личеше от доста рано.
Аз в момента съм така 14+5 (от Понеделник влизам в 15). Малко съм си хапнала също държа да подчертая. 😁

# 551
Дъ сейм 😃
И ако си поема въздух и го издуя със сигурност ще мина за 6-7 ми месец 😂

# 552
Дъ сейм 😃
И ако си поема въздух и го издуя със сигурност ще мина за 6-7 ми месец 😂

Аз и сега ако се снимам по това време, както съм подута, ще мина поне за 6ти месец 😀 Обаче ниско долу, където е матката, не виждам разликата, подутото и мазнинките са по-нагоре, а и до колкото знам бременното коремче е твърдо, а моят не е 😀 Няма да се изненадам, ако накрая не разбера кога е проличало 😀

# 553
  • Варна

Хмм, имах приятелка, която също беше така и ѝ личеше от доста рано.
Аз в момента съм така 14+5 (от Понеделник влизам в 15). Малко съм си хапнала също държа да подчертая. 😁

Аз вечер съм така . 13+3.
Имам главоболие Sad Не търпя и винаги пия ибупром , ама сега какво ???

# 554
Може да пробваш нещо от това:

Общи условия

Активация на акаунт