Октомврийски мами 2023-тема 2

• 44 366
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Моя е съставен основно от подкожни мазнинки и от тях нищо не мога да разбера 😀

Хмм, имах приятелка, която също беше така и ѝ личеше от доста рано.
Аз в момента съм така 14+5 (от Понеделник влизам в 15). Малко съм си хапнала също държа да подчертая. 😁

Аз вечер съм така . 13+3.
Имам главоболие Sad Не търпя и винаги пия ибупром , ама сега какво ???

Мен също почти всички ден ме боли главата, но...търпя само и само да не пия лекарства. 😭😭😭

# 556
  • Варна
Пих половин парацетамол, очаквам ефекта. Мен при главоболие само стоенето на едно място в неподвижна поза горе-долу ме успокоява иначе ми се гади Sad
Масажа не помогна Sad
Имах планове за деня, но изпратих детето и мъжа на вън, защото ми трябва тишина и спокойствие .

# 557
Моя е съставен основно от подкожни мазнинки и от тях нищо не мога да разбера 😀
Дъ сейм 😃
И ако си поема въздух и го издуя със сигурност ще мина за 6-7 ми месец 😂

лелее, аз по добре да не се снимам...че ще паднете. Но факт, че имах малко основа от преди това 🤭🤭🤭

# 558
Здравейте бъдещи мами 🌸. Аз съм в 4-ти месец и вече имам оформено коремче. Това ми е втора бременност. Казаха ми, че при втора бременност доста по-рано започва да личи коремчето, отколкото при първа. Не знам колко е вярно това, но при мен е факт 😃

# 559
Аз май все още нямам толкова добре оформено коремче … Sad първа бременност ми е .. след няколко дни влизам в 4-ти месец, качила съм около 1кг.. но определено усещам нещо под пъпа което е подутичко и не може да се “глътне” 😄🤭

# 560
Аз май все още нямам толкова добре оформено коремче … Sad първа бременност ми е .. след няколко дни влизам в 4-ти месец, качила съм около 1кг.. но определено усещам нещо под пъпа което е подутичко и не може да се “глътне” 😄🤭
Не се притеснявай, първата бременност ми прилича в средата на 5-ти месец. В началото на 7-ми лежах са задържане и акушерките все ме бъркаха, че съм в начална бременност. Родих 3.640гр момиче 10 дни след термин.
Сега имам вече леко коремче, но все още не се вижда от околните. Качила съм 1 или 2 кг, не съм сигурна колко съм била точно преди да забременея.

# 561

И аз съм качила не повече от 1,5 кг

# 562
Аз до сега съм свалила, заради гаденето и повръщането, но ме е страх, като мине какво ще е…..

# 563
Леле, момичета, завиждам благородно. Аз съм качила 7кг 😭 На мен също ми е 1ва бременност, но вече си имам и много си го харесвам хаха 🥰😍

# 564
На мен ми е 3та бременност и изглеждам като в 6 месец, първата в 5 май ми пролича вече по-осезаемо.

# 565
Ами относно твърдението, че бебето се усеща доста по-рано при последващи бременности, отколкото при първа-имате ли наблюдения?

# 566
Ох, знаете ли, извинявам се, че прескачам от тема на тема, но някой друг с проблеми в тоалетната?
Значи аз цял живот от както се помня .. ходя до 4 пъти на ден по нужда, а сега с 300 зора само сутрин.. с какво ли не опитах в началото, по-добре е, но имам все още проблем.. прибягвам понякога до мелилакс, защото имам чувството, че ще се гръмна. Чета за храни богати на фибри, повече течности, ами старая се, но резултат липсва …

# 567
Ох, знаете ли, извинявам се, че прескачам от тема на тема, но някой друг с проблеми в тоалетната?
Значи аз цял живот от както се помня .. ходя до 4 пъти на ден по нужда, а сега с 300 зора само сутрин.. с какво ли не опитах в началото, по-добре е, но имам все още проблем.. прибягвам понякога до мелилакс, защото имам чувството, че ще се гръмна. Чета за храни богати на фибри, повече течности, ами старая се, но резултат липсва …

Добро утро. И аз съм така. Пиши ако намериш нещо, което да помогне.

# 568
И аз не съм го намерила още 😁

# 569
Добро утро, момичета! От сряда започвам ЖК. Преди малко ми изпратиха какви изследвания трябва да си направя утре и съм лееко притеснена, защото съм сигурна, че все нещо ще е не както трябва. Някоя от вас правила ли е вече всичко това?

Общи условия

Активация на акаунт