Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 112
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 260
Mtz, роклята ти стои излята по теб. 🤗
Никога не съм била фен на морето, но ето на от 13 год живея. Миналата година и крака не съм си топнала в морето.

Копче, хубаво е да гледаш снимки. Не качвам в социалните мрежи мои снимки, защото се “опарих” преди доста години като се загаджихме с ММ. Бившата му да ми открадне снимки от ФБ и да създаде профил в Туитър с моите снимки и истинското ми име. Почна да излива помия, докато не ѝ каза, че ще я съдя.
Всякакъв луд народ има, плюс това групата не е затворена.
Лъвице, харесваш ми много.

# 1 261
  • София
Напълно подкрепям Клеми.
Вече втора седмица си стоя кротка, заради една травма, с която се сдобих от неудобни обувки за ходене и задълбочих със "само 5 км. бягане днес", докато в един момент не можех да изтичам и 200 метра без болка.
Има много начини човек да поддържа приятна фигура, без да се смазва от тренировки. Сигурно така говоря, защото не мога да тичам сега, но подозирам, че като ми се възстанови крака, пак ще влезна във въртележката... Доста глупава история, но спортът пристрастява.

# 1 262
Kopche, до 24ч имаш право та редактираш пост, затова така бързо.

# 1 263
  • София
Аз открих сезона на късите бели панталонки с риза. И извадих сандалите.
Скрит текст:

# 1 264
Време беше Simple Smile Супер си, клеми

# 1 265
Стопли се, но аз не мога да поднося летните неща... Сутрин излизам с детето в 7:15, не мога още да се събуя боса, а и в офиса не е жега, да не кажа - хладничко е Simple Smile
Чакам събота-неделя да изляза все за малко на слънчице, че да се разхвърлям Wink

# 1 266
При нас, на 2000км, дори аз се разголих, обух сандалите и 7/8-те, 28 градуса. Рокл'А още не. Но не обичам твърде. Виж, мятам крачоли  Stuck Out Tongue

# 1 267
Лято и при нааас, но аз излизам късно и обух сандалите.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 15:16 от ДХ3

# 1 268
ДХ3, мнооооооого обичам точки Wink
Супер е роклята и ти в нея!

# 1 269
  • В полите на Пирин планина
И аз от вчера съм боса, а от днес даже със сандали. Simple Smile

# 1 270
Лятото никакво го няма при мен, но броя дните до първото море. Децата са на училище до 30.06., дотогава ще си стоя в Прага. Днес е 18 градуса, валя 2 поредни дни, а искам да си правя йога на терасата вече.
Ще отскоча до България за малко, докато те са на екскурзия в Австрия, преди финала на учебната година.

ДХЗ, много хубави рокля и обувки!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 16:35 от Dez

# 1 271
ДХЗ, много хубави рокля и обувки!
+ 1
Даже за обувките, ако може да споделиш от къде са. За слабото ми ходило само такъв модел е подходящ.

# 1 272
Благодаря ви, от няколко години преоткрих роклите!
Обувките са от ССС магазини, на Jenny Fairy марка, от плат са.Има тъмносини и бежови, сега даже имаше някакви намаления, в сайта може би пише.Ако направите регистрация с ССС имате -15% отстъпка, но не помня за първо пазаруване или по принцип.

# 1 273
  • Бургас/Пз
ДЗХ, много хубаво синьо. А точките са ми слабост Simple Smile

Копче, пристигна лененото сако и ми е перфектно точно. Прекрасно е! Благодаря, че го сподели ❤

# 1 274
  • Варна
Какви сандали, тука във Варна е зима Simple Smile Като изляза от банята, пускам печка! Сутрин е 15-17 градуса, по обед стига и 23, но на сянка е "бахър"! Къщата ни пък изобщо не се е стоплила и цял ден съм по клин и чорапи, блуза и пуловер. Пуловерът отпадна за час-два по обяд и после пак...
Поръчах си нова, тънка и лекичка бохо рокля, и имам чувството, че скоро няма да я облека в тая безконечна "пролет". По спомени, на 24-ти май се почва плаж! Ама-ха!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт