Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 109
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 275
Днес ММ беше в Слънчев бряг. С пуловер тръгна сутринта. Облечен и премръзнал се прибра.
Няма да има плаж скоро май.

# 1 276
  • В полите на Пирин планина
При нас вече е лято. Живея в югозападна България. Днес през деня беше 27-28 градуса.

# 1 277
Роклята е разкошна  Heart Eyes
В 17 ч на терасата можеше да се пържат яйца. В 18 ч имаше буря Grinning

# 1 278
  • София
ДЗХ, много хубаво синьо. А точките са ми слабост Simple Smile

Копче, пристигна лененото сако и ми е перфектно точно. Прекрасно е! Благодаря, че го сподели ❤
Много се радвам! С кеф и по хубави поводи да си го носиш!

Аз вчера бях на фирмено парти и също веднага го сефтосах, както и сандалите! Влюбена съм в сандалите! Бе не спирах да се гледам в краката вчера! То изработка, то красота! Топ са! Heart Eyes
Сакото го държах основно в ръка, иначе! Моето е С размер. Екстра ми е! Малко дълго за вкуса ми, но е модерно и изпипано.
Не се снимах с него,  но пък имам снимка с лектора на вечерта! Много увлекателно говори!

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 20:02 от kopche

# 1 279
  • Бургас/Пз
Прекрасна си, прекраснааа

# 1 280
Еее, Копче, много си готина! Елегантна и ефирна.

# 1 281
Kopche грееш направо!
Ивайло Кунев, ако не се лъжа нали? Сигурна съм, че е било увлекателно! И партньорът му в In Yor Hands, Павел Панов,  е топ!

# 1 282
  • тук-там
Еее, Ивайло! Хубава дама в хубава компания!
Пропуснала съм сандалите Sad

# 1 283
  • Бургас/Пз
Днес най-после стигнах до плажа за два часа Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 11:44 от ani_d

# 1 284
  • София
Еее, Ивайло! Хубава дама в хубава компания!
Пропуснала съм сандалите Sad
Ето ги
https://www.zara.com/bg/bg/share/-p11607110.html?v1=255009101&ut … =red_social_movil

# 1 285
  • Бургас/Пз
Момичета, избрах този цвят за сатенената рокля

Давайте идея за цвят на чанта и обувки/сандали?? Чудя се нещо в нюд, но май ми се иска някаква по-смела комбинация, но нищо не ми хрумва като идея. Нещо в зелено?? Но какъв нюанс?

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 12:27 от ani_d

# 1 286
  • Бургас
Ани, според мен винаги можеш да съчетаеш с черни или тъмно кафеви сандали/чанта, а сега за лятото нещо златисто примерно. За по-смели комбинации - тъмно червено или змийско ( ако харесваш изобщо такива) За съжаление не мога да намеря подходящи снимки, евентуално това

# 1 287
Аз я виждам с всякакви плътни дори метални цветове. Може да се развихриш.

# 1 288
  • Бургас/Пз
Черни обувки отпадат категорично, ще търся някакъв сандал. Много ми се върти идея със сини сандали с каишки. Преди време бях гледала един змийски принт на Зарена в синьо и бежово и ми попаднаха едни сандали в такова синьо. Ама то май да се облече и да се види човек, най добре, че на мен въображението никак не ми работи и хич не мога да се представя как ще изглежда дадена комбинация Simple Smile

Дали има някаква програма, която мога да си изтегля и да изрежа снимките и да ги сложа заедно с роклята, за да добия по ясна представа

# 1 289
Ани, аз имам такова въображение и ти казвам да, цветът на роклята си отива със сините сандали и чантата. Разчупено, нетривиално и свежо. Със зелено също би си подхождало.
Ето

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 17:14 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт