Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 105
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 290
^^^ подкрепям, но без перли, моля! Wink

# 1 291
  • Бургас/Пз
^^^ подкрепям, но без перли, моля! Wink
О да , без перли, Агентче. Първо нямам, и второ не съм стигнала етапа, в който да ги харесвам. Мисля за съвсем тъничко колие с едно съвсем малко камъче и същите обеци.

Лъвичке, много ти благодаря . Ще пробвам и със зелено. Много ми се иска да изляза от нюд нюансите, които винаги избирам, когато нямам смелост за повече Simple Smile

# 1 292
  • Sofia
Моите колебания за чантичка завършиха така
Скрит текст:

# 1 293
Ани
много е хубава!

Всъщност роклята е просто "платно"
класиката е да я съчетаеш с златисти или нюд. Няма къде да сбъркаш Wink
Скрит текст:

Аз лично обаче бих я "разчупила" с маняшки сандали 
Скрит текст:

# 1 294
Пинко, онагледи ми мислите.

# 1 295
Мммм, роклята с на Пинко предложенията заспива! Simple Smile
Карен, много сладки чанти!

# 1 296
  • Бургас/Пз
Пинко, много благодаря, първите зелени и тези с панделката бих ги имала с удоволствие даже и да нямах роклята Simple Smile

Карен, лилавата е голям бонбон ❤

Мисля като пристигне роклята и видя истинския цвят на живо, тогава да преценя кой вариант ще ми хареса най-много. Спрях се на синьо, зелено и златно, та не е като да нямам варианти.
Благодаря на всички за помощта

# 1 297
  • Варна
Пробвах гугъл с търсене на изображение от роклята на ani_d и един от резултатите ми допадна на мен - роклята не е точно същият нюанс, но идеята е близка:

# 1 298
^^^ това (цветът на чантата) е teal (смес от синьо и зелено) и абсолютно благодатен, защото се съчетава прекрасно както със топли, така и със студени цветове. Универсално-неутрален така да се каже! Аз съм пристрастна, защото много го харесвам, но наистина лесен за съчетаване!

А чантата е модел на Bottega Veneta, цветът се казва Mallard, ужасно популярен модел последните години с ужасно неприятна цена също.

# 1 299
Ани, страхотна рокля! Очите ми останаха!
С чанта teal ще е перфектно, дори да не е Ботега Венета.

Тичах, изчистих, изпрах, изгладих. 😅
Ох, уикенда свърши. Имам нужда от почивка.🇬🇷 Да ми чистят, сервират, и глезят. ❤

# 1 300
  • Бургас/Пз
Да, този цвят teal наистина е прекрасен. Е, Ботега няма да е, но се надявам , че ще намеря неща бюджетно.
Проблемът ще дойде да намеря един и същи нюанс със сандалите, но ако все пак не успея, опцията ми със синьо или нюд ще влезе в действие. Simple Smile

# 1 301
Аз съм за нюд сандали и цветна чанта, обратното също може.

# 1 302
  • София
Днес ММ беше в Слънчев бряг. С пуловер тръгна сутринта. Облечен и премръзнал се прибра.
Няма да има плаж скоро май.
Да. Нанесохме се успешно в събота в комплекса. В Слънчев бряг днес не е аз плаж. Но плаж имаше и събота и неделя.

Но, пък фитнеса работи всеки ден Sunglasses. Пробвах вчера този в бившият Риу Helios Paradise, сега Dreams (Paradise SPA&Beauty St.Vlas).  Multisport ползвам тука. Yum
Скрит текст:

# 1 303
  • Бургас/Пз
Копче, много готино, че ще си имаш зала под ръка и ще си продължиш тренировките, без да се налага да правиш някакъв компромис Simple Smile
Аз съм за нюд сандали и цветна чанта, обратното също може.
На там клоня и аз. Колкото повече гледам , все повече стигам до извода, че няма да успея да намеря чанта и обувки в един и същи цвят, а като избяга нюанса, макар и малко да се различава и не ми харесва достатъчно.

Зеленото като чантата, го има в камъчетата на обувките.

Извинявам се, че досаждам толкова много, но вашите идеи винаги ми дават и други варианти, за които сама не съм се сещала Simple Smile

# 1 304
Копче, и аз днес съм на Сънито, но по работа, облачно е, но пък задушно!
Ани много яка комбинация със зелената чанта и обувките с камъчета.

Общи условия

Активация на акаунт