Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Пролетна (Тема 29)

• 185 108
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз съм от една седмица в лятото (Родос)...28-29 градуса...идеално....на плаж екстра...макар че  по пясъка без джапанки  не мога да стигна до морето.... И за обиколки на моменти идва изморително ...Другите се къпят, но за мен е студено....аз искам да е чай...така, че ще се включа с къпане през втората част на ваканцията през август живот и здраве....Но и тази почивка е планирана 50 % плаж и 50 % обиколки из острова...Островът е пълен....не ми се мисли как е през юли и август ...и като температури , и като лудница.... Като гледам прогнозата за следващите дни в София  май пак ще се върна в пролетта....

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 00:58 от kativita

# 1 306
  • София
Оооо, Родос е голям красота!!! Но водата е ледена там до края на юни. Поне за моят вкус.
Аз и тука скоро сигурно няма да се престраша да вляза във водата...

Е, Мими, къде скиташ тука? Blush

Ани, на мен също ми беше голямо облекчение и приятна изненада да разбера, че фитнеса поне ми е наблизо! Миналата година тук, за да отида на фитнес, карах колело 3 км отиване и още толкова връщане и ми беше досадно вече.
Не разбрах, има ли специален повод за търсеният от теб тоалет и вариациите му? Thinking

# 1 307
  • София
Роклята е прекрасна. Предложените нестандартни сандали са много, много добро попадение.

# 1 308
  • Бургас/Пз
Да, Копче, за повод през юли е. Simple Smile

# 1 309
Ани, очите ми останаха в роклята, избора на цвят... Чакам с нетърпение да видя крайния резултат. Синьото е труден, но пък много кралски избор, поздравления.
Копче,  с неспирна енергия си, браво.
Видях и Клеми с къси панталонки, много ми хареса.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 17:01 от Ryna

# 1 310
Ryna, лежерен и удобен тоалет. Фина дама си, с прекрасна коса.
Аз днес с дълъг ръкав.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 18:33 от Lioness77

# 1 311
Лъвице-лудетино, аз пък днес съм по къс ръкав, чак учудващо. Но си нося и аз тънкото яке за сутрешните часове.
Ани, имаш време до юли, вярвам че ще успееш да намериш подходящите цвят обувки и чанта. А избора на цвят е страхотен, чакаме снимки от събитието.
Копче, откри сезона! Поздравявам ви двете с Ани, затова, че спортувате редовно и си "берете" плодовете на труда ви.
Рина, подкрепям думите на Лъвицата за теб
Ryna, лежерен и удобен тоалет. Фина дама си, с прекрасна коса.

И като се спомена думата "коса" от известно време нали ме човъркаше нещо да сменя цвят и визия на косата си. Ами, ей ме на излязла отпреди 20 минути от фризьорския салон.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 09:45 от Pink Dress

# 1 312
Пинки, много хубава прическа и цвят на косата.Честито.🤗

# 1 313
Пинки, ей това е твоя цвят Broken Heart
Онзи розовеещия (преди година май беше) не ми харесваше на теб, но така си супер!

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 15:29 от peneva_a

# 1 314
  • София
Пинки, страхотно ти седи!

# 1 315
Страхотнаа, Пинки!

# 1 316
  • Бургас/Пз
Пинк, страхотна коса! Много добре ти стои!

Аз се тръшнах болна с вирусен ларингит. Гадна работа, ама децата са доволни , че едва говоря 😂😂😂

# 1 317
  • тук-там
Пинки, страхотен цвят и чудна коса!
Аз си мисля за къс боб. Все вързана ходя и май ще се резна.

# 1 318
  • София
Аз пък полека свиквам да я нося пусната. Е, някои дни...

# 1 319
Ани, цвета на роклята ми харесва много. 😍Позволява да се развихриш според настроението. По повод перлите ми напомни на мен преди години. Промених си мнението за тях след като Диор преди доста години пуснаха обеците с двойните перли. Ходих гледах ги държах ги в ръка и разлика с имитациите им не видях. Обаче има доста раздвижени колиета, които са и младежки.
Пинк, харесваш ми с новият цвят и прическа. 😍
Малко морски снимки да ви пусна.

Яд ме е и снимка да прикача толкова избледнява цветовете форума.

Общи условия

Активация на акаунт