Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 833
  • 226
  •   1
Отговори
# 180
Мхмммм......по-спокойно, да не ти стане нещо.... Да не са ти свършили хапчетата?

Мога да пиша в публичен форум, както и ти. Писала съм моето мнение относно твоето изказване. Мога да коментирам, а това, че на теб не ти харесва написаното, е друг въпрос. И, да, разбрах, че мнението ти се отнася "за тебе" и е "към авторката". Ако не желаеш да бъде коментирано твоето писание, може да се обърнеш към нея на лични.

# 181
  • SF
Мерси, че ме успокои. Сега вече съм по-спокойна. Хайде сега и ти.
Махни кавичките, защото нямат място. Пиши си, аз ще се постарая с хапчета или други техники да не ти обръщам внимание. Не ставаш за четене!

# 182
Аз питах авторката дали колегата е готин. Тя не ми отговори, приемам че е млад и готин.
Сега да питам друго. Ако евреина нямаше пари, и беше градинар да кажем, пак ли щеше да е лудо влюбена?

# 183
При така изложените обстоятелства, не виждам някакъв стандартен начин за убеждаване на този човек относно ревности и подобни.
Реално само този който ви познава много добре ( тебе и него ), би могъл да предложи нещо, някакъв съвет да речем. Но и в това не съм сигурен, доколко ще е адекватен.
Какво да ти кажа, карайте си така, не му обръщай прекалено много внимание, и така.

# 184
  • SF
Аз питах авторката дали колегата е готин. Тя не ми отговори, приемам че е млад и готин.
Сега да питам друго. Ако евреина нямаше пари, и беше градинар да кажем, пак ли щеше да е лудо влюбена?

Ние се влюбваме в другия поради някакви причини. Ако му липсват качествата които ни привличат, няма как да знаем, дали бихме се влюбили. Или може би направо не бихме се влюбили.
Ако се влюбваме в някого, защото е 1. млад, 2. красив, 3. умен, 4. с прекрасно отношение към семейството ни, 5. обича да пътува и много пътува, 6. харесва ни и ни търси, 7. иска да сме заедно... Ако липсват от 1 до 7, вероятно няма да сме влюбени. Може би само приятелчета. Или никакви.
Скрит текст:
Някои от вас имат ли нужда да добавя, че това е лично мнение и не важи за всички вас?

# 185
Едно младо неопитно момиче работи върху себе си, да се развива и натрупва опит. Да хванеш богатия си застаряващ шеф говори за нещо съвсем различно. Комерсиалност, прикрита като наивност, вечният капан за мъжете. Любовта към парите е много силна мотивация.

# 186
Зависи и кой как е възпитан, защото все още има семейства, в които на момичетата се внушава че успешното развитие е в това да се ожениш успешно.

# 187
Зависи и кой как е възпитан, защото все още има семейства, в които на момичетата се внушава че успешното развитие е в това да се ожениш успешно.
Ами то като чета историите за свекървите май и момчетата ги възпитават в същото и после им трият сол на главата ако невястата не е на ниво.

Ама питанката в началото беше за ревността, не за привличането. При ревността привличането не е проблем, проблем е отвличането. Само дето въпросът е от ония дето са за милион лева в Кой иска да става милионер.

# 188
Авторката не е споменала тя от какво семейство е, каква е връзката с баща и, има ли такъв...може би там се крие обяснението, на любовта и към много възрастен мъж.
Това,  че работи от 19 годишна не е някакъв феномен. И аз от толкова работя и повечето от нашия поток работеха докато учехме.
Разбира се, че е по добре обекта на любовта да е финансово красив, но няма как да ме убедите, че 20 годишно момиче би се влюбило в 50 годишен чичак ако той е на 1000лв заплата. Joy

# 189
  • SF
So Lucky*, поне аз със сигурност няма как да те убедя. Simple Smile
В 50-годишен мъж бих се влюбила, когато съм поне на 60 Simple Smile

# 190
Абе 30 години разлика, независимо в каква посока, за мен си е извращение, в чисто физически аспект.

# 191

В 50-годишен мъж бих се влюбила, когато съм поне на 60 Simple Smile
И аз това казвам. Joy

# 192
Авторката не е споменала тя от какво семейство е, каква е връзката с баща и, има ли такъв...може би там се крие обяснението, на любовта и към много възрастен мъж.
Това,  че работи от 19 годишна не е някакъв феномен. И аз от толкова работя и повечето от нашия поток работеха докато учехме.
Разбира се, че е по добре обекта на любовта да е финансово красив, но няма как да ме убедите, че 20 годишно момиче би се влюбило в 50 годишен чичак ако той е на 1000лв заплата. Joy

Да, ама е феномен, че изглежда тамън е започнала работа на 19 и веднага се е влюбила в шефа и той веднага забелязал колко е способна. За човек, дето не искал да се разконцентрира в гимназията с гаджета, да не му пречат на ученето, тя още със започването на първа работа и първи курс в университет отделя голям процент от КПД в мисли по шефа.

# 193
И аз питах за бащата на авторката и техните отношения, но авторката нещо не се появява.
Любопитно ми е да прочета старите й теми.

# 194

Да, ама е феномен, че изглежда тамън е започнала работа на 19 и веднага се е влюбила в шефа и той веднага забелязал колко е способна. За човек, дето не искал да се разконцентрира в гимназията с гаджета, да не му пречат на ученето, тя още със започването на първа работа и първи курс в университет отделя голям процент от КПД в мисли по шефа.
На това му казваме gold digger.

Общи условия

Активация на акаунт