Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 837
  • 226
  •   1
Отговори
# 195
Ами да си сърба попарата. То това да се продадеш, си има цена и тя не е в парите. Няма как да спре да ревнува, щото знае на какъв хал е и колко е дърт спрямо теб. Да, то и на мене сигурно ще ми харесват 50-гпдишни, ама като стана на 50. Сега са ми чичовци.

# 196

Ако мъжа ти те ревнува, значи не те вижда щастлива, а защо не си щастлива - само ти си знаеш.

# 197
Е, тя знае. Щото си ляга с "баща си". И той го знае. Затова ревнува. Нормално.

# 198
Ами да си сърба попарата. То това да се продадеш, си има цена и тя не е в парите. Няма как да спре да ревнува, щото знае на какъв хал е и колко е дърт спрямо теб. Да, то и на мене сигурно ще ми харесват 50-гпдишни, ама като стана на 50. Сега са ми чичовци.
Като станем на 50, пак няма да харвсваме мъже които миришат на старец. Поне така си разсъждавам...

# 199
Хахах, не знам, като стана на 50, ще пиша.. ама имам някакво усещане, че завинаги ще си остана в 25-35 възрастова граница за харесване на мъже.. лошото е че моя вече я мина Joy

# 200
30 години са си много, каквото и да си говорим, аз лично с повече от 15 години разлика не бих се захванала. Иначе на 50+ може да е много запазен интересен човек. Един от най- впечатляващите хора, които съм срещала, беше на 90+, когато го срещнах(все още е ), човек космополит, говорещ пет езика обиколил света, и Бога ми не ми е говорил какво го боли, не ме е натоварвал.
По темата, незнам защо авторката трябва да споделя вижда ли колегата, не го ли вижда. Каквото става на работа, остава на работа. Гаджето ми не знае дори имената на колегите ми, какво остава да го водя на фирмено парти или той на негово. Авторката трябва да порасне и да знае кога да си премълчава, аз също го научих по трудния начин тоя урок.
В случая бих си сменила работата и бих си затваряла устата, за в бъдеще ако искам да оставам с тоя мъж. Кой ме погледнал, кой се усмихнал си е моя работа.

# 201
Авторката да му мисли.

Факт е, че го е харесала заради позицията му, парите му и тя си знае още какво...но тези неща си идват със задължения. А именно да бъде предана и вярна съпруга.
Като се дразни чичака,за да има мир, ще си седи у дома и няма да ходи в офиса.

# 202
  • Далечният изток
Аз например като по-млада харесвах мъже и съм имала гаджета 10-20 години по-големи от мен. Сега на близо 50 не мога да си представя да съм с мъж на моята възраст, за по-млади пък пълен абсурд. Харесвам мъже около 60-те до 65 примерно, ама не всеки мъж де. Има наистина и много грохнали на тази възраст, то и 40-годишни грохнали има...
Та винаги съм си падала по по-възрастни от мен, така че разбирам донякъде авторката. Всъщност тя с неговата възраст няма проблем, той има с нейната младост.

# 203
  • Сф
Ама стига с тия пари. Той евреина едва ли не се е сетил,че се жени за дъщеря си. Това, че той има , не значи че и тя ще има . 😉

# 204
Ама стига с тия пари. Той евреина едва ли не се е сетил,че се жени за дъщеря си. Това, че той има , не значи че и тя ще има . 😉
Докато е с него, ще има.

# 205
Докато е с него, ще има.
По скоро докато слуша и изпълнява.

# 206
Абе и аз като по млада имах афинитет към по - възрастни, улегнали мъже... Ама вече ме влече към по млади от мен.
Който квото ще да говори, след една възраст всички хора почват да излъчват една миризма на старо, на развалено.. Каквато и хигиена да спазват.

# 207
Е, как стига с тия пари? Те са в основата на проблема, а и на много други проблеми.

# 208
  • Далечният изток
На развалено?! Joy Joy Joy

# 209
  • Тра-ла-ла
Нагласата е едно, възможностите на тялото други. Не една тема сме чели, където младата жена иска активен живот, а застаряващият мъж го блазни само диванът пред телевизора (и то с доста по-малки разлико от 30 години). Разбира се, има всякакви случаи, но разликата в силата и енергията на мъж на 60, 70, 80 и несравнима с тази на жена на 30, 40, 50. Освен ако тя самата няма някакъв проблем, но авторката видно е здрава и активна жена.
Джипито ми каза, че при нея напоследък има доста случаи на импотентни мъже до към 30-35г. И търсят хапчета, а не първопричината. Във форума също често има теми за мъже без мераци. Така, че това с лежането на диванчето го има и при по-младите. Още повече, че последните поколения тоооолкова да ги мързи да влагат усилия във взаимоотношенията. Всеки на единия ъгъл на дивана и цъкане в нета. Много възбуждащо Joy Като прибавим и някакви ранни бърнаути...

Общи условия

Активация на акаунт