Как да го убедя, че няма причина да ме ревнува?

• 8 864
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
Е, 30 години си е много. До 15-ина иди-дойди, ама повече.....

# 76
  • София
.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 14:05 от Алекс :)

# 77
  • Далечният изток
Ами не, такива желания за мен не са нормални.
Нито поведението му, нито желанията му са нормални.
Не знам как въобще може да ми хрумне, че е нормално да мисля дали мъжът ми няма да се загледа по някоя жена и да му сложа капаци, за да не поглежда. Абсурдно е. Светът е пълен с изкушения, точно трябва да го вържа за радиатора, за да не вземе от нещо евентуално да се изкуши.

# 78
Е то с това ново уточнение, темата придобива съвсем друг облик Joy
Да се радва, че ще го отменя някой понякога. Пък авторката да не спира да работи, че като пресъхне извора, да си има доходи. И дете има да гледа.

# 79
Много бих се изненадала, ако при такава голяма разлика в годините жената не изневерява. Сигурно и мъжът в случая е наясно, че жена му няма да му бъде вярна. Ако не с този колега, то все в един момент друг ще се появи.

# 80
  • Тра-ла-ла
Ако тя е на 30, а той на 60... какво да се страхува, някой трябва да върши работа... Grinning
Мъжете на 60г могат и правят хубав секс. Освен, ако нямат някакви тежки заболявания или са били смотани в леглото цял живот. Е, не са като 20 годишни петльовци.

# 81
А тя като стане на 40 и й се прави секс, какво ще прави?

# 82
  • Далечният изток
Ако тя е на 30, а той на 60... какво да се страхува, някой трябва да върши работа... Grinning
Мъжете на 60г могат и правят хубав секс. Освен, ако нямат някакви тежки заболявания или са били смотани в леглото цял живот. Е, не са като 20 годишни петльовци.
И добре, че не са като 20-годишните. По-добри са Sunglasses

# 83
  • София
На 40 може много неща да правят, но тя сега ако е между 20 и 30, той - между 40 и 50. Колко може не знам, но след 10 години тя ще е 30-40, в сексуален пик, той 50-60, в сексуален залез и с алармираща простата. То даже може би ще е плюс за нея, ако не може Joy И тази жена изобщо няма и да е разбрала какво е с млад мъж, ако не изневери... Та не се бъркайте с вашите мъже - не е просто до възраст, а и до неговата възраст спрямо нейната.

# 84
  • Далечният изток
Ама това 30-годишните смятате 50-годишните мъже за грохнали старци... Недейте така, още мнооого хляб има в тях.

Е, няма да разбере какво било с млад мъж... Този да ѝ е първият ли?!

# 85
Така пише в предните й теми... Че е първият. Даже не консумирали връзката преди сватбата.

# 86
  • Далечният изток
Е, ако е така, може пък и след време да разбере какво е с по-млад мъж. Зависи от нейния все пак. С тази ревност и останалите опити за контрол, е напълно възможно да я отблъсне, но няма да са му виновни други мъже...

# 87
Първи мъж и то с 30 години по-голям. Или авторката е с него заради парите, или не е наред с главата.

# 88
  • Сф
Стига глупости! 55 г с 25 годишна. Колкото и да е активен си е смях или трагедия по-скоро.
Че на всеки 50+ мъж му се иска младо - ок. Но чак пък за съпруга ...
И тая история е чак невероятна. Не стига че е дърт, ами и ултра религиозен едва ли не , иначе не би се споменавала религията в старите теми) Пък шеф и беше, пък тя девствена. Толкова странности накуп има. Обаче авторката прави грешка,освен ако не украсява историята много някой ще се усети за кой иде реч .. и ми се струва че писаниците и няма да са в нейна полза...

# 89
Много бих се изненадала, ако при такава голяма разлика в годините жената не изневерява.
Аз не бих. Не знам защо се приема по подразбиране, че в такива случаи се кръшка. Някои просто се развеждат/разделят, даже мирно, кротко и без скандали го правят.
В случая не е само разликата във възрастта, нали, явно и пари са намесени, но пък авторката иска да работи, от което си правя извод, че не иска да разчита изцяло на чичко-паричко.

Общи условия

Активация на акаунт