Запознанство в социалните мрежи

• 19 738
  • 583
  •   1
Отговори
# 195
И мен са ме зарязвали преди години,даже нямаше друга,просто човека нямаше чувства.А как изкарахме 6 месеца,така и не разбрах.Сега ми е смешно де,но тогава ми беше драма.На 22 бях и не разбирах и това е.Истината е че просто съм му била удобна явно тогава.Все тая вече де,в момента до колкото знам е сам.Не че поддържам връзка,просто от общи познати са го споменавали.
Та за мен всяка връзка е била опит и ме е водила към моят си мъж сега.Не съм чела предните теми,но щом ти е толкова важно защо не го питаш директно и да затвориш тази страница.Винаги ми е било обидно това,някой да си пише с повече хора за свалки.Не е моето нещо и не ми е приятно.Когато се запознахме с моя,той си пишеше с една,сваляха се.Сам си призна че приключва с нея и беше честен с нея след като почнахме да излизаме по срещи.

# 196
  • Столичанин ама не в повече :D
jerami, работата е там, че над 35 жените стават крайно селективни, ако все още нямат партньор. Забелязала съм го при много мои приятелки прехвърлили 35  които още си седят сами - тоя това нямал, оня онова нямал. Пък ти си "мис Свят".
Добре де, четейки ти мнението се замислих, защо такива като твоите приятелки и изобщо такива жени не се усещат, всмисъл след като не са глупави, също със сигурност четат, мислят, контактуват с други хора, как не осъзнават, че мисленето им с тея претенции е погрешно? Thinking

# 197
Защото не е толкова до интелект, психиката им се променя и свиква със свободата / самотата ( въпрос на гледна точка), компромисите са по трудни, хормоните са по слаби и така. За това на мома/ ерген след определена възраст е много по трудно да създадат нормална връзка от разведен/а или след дълга връзка като авторката.
За онлайн свалките нормално е да си пишеш с повече, защото както казах по назад успеваемостта е много по ниска. Точно големия избор и достъп до много потенциални партньори затруднява фокусирането върху един, или дори да се фокусираш ти, отсрещния няма гаранция че ще го направи и той. Трудно е, определено, при мен от много такива срещи и още повече останали само онлайн, само веднъж ми се получи, ама беше достатъчно. Конкретно за моя случай причините не са само заради онлайн-а, при други може да има и по висока успеваемост, но пак пренасянето на комуникацията на живо трябва да е максимално бързо.

# 198
Защото както rf22 каза след една възраст компромисите са по-трудни особено ако дълго време си бил сам или във връзка.
За това стари моми и ергени много трудно се задомяват - като почнат да си ги избират (а междувременно губят връзка с реалността).
Като почнат да си въобразяват колко са перфектни и как никой не им пасва най-накрая си остават сами.
И разбира все другите са им виновни - те никога не са.
Имах приятелка която беше на 38 и нещо. Преспа с един мъж, който харесваше но избяга като попарена защото отново му намери някакъв недостатък.
Пича беше съсипан защото беше влюбен, но тя търсеше "принца".

# 199
Е аз принц не търся, както се вижда съм направила компромис и съответно после ми е харесало. Просто явно не е бил моя човек, сега не мога да го накарам на сила да е с мен.

# 200
Е аз принц не търся...
Не търсиш, не търсиш, но е добре ако намериш.
Аз ще ти кажа за два действителни случая, и съм ги чул от много места, не само от интернет.
Една жена дето от избор нежду шест седем мъже не могла да си намери мъж се набутала в един ковчег и легнала на някакъв черен път. И от там минал един с един кон и я взел. После се оженили, три дена яли пили и т.н.
Една друга пък се надръндила на няква жаба и като я целунала - вуалааа мъж. И пак сватба.
Пробвай, за да ги разправят хората тия неща има някаква файда.

# 201
С поскъпването на горивата, вероятността  принца да дойде на бял кон, драстично се увеличава. 😄

# 202
Ако намеря или ме намери, ще е добре дошло 🤪
Пожелайте ми късмет🙏

# 203
Като ти гледам късмета, най-вероятно да дойде само някой загубен кон.

# 204
Бонди, поуката е, харесва ли ти някой и откликва, действай.
Може да се опариш, но ще си опитала и няма да си задаваш такива въпроси.
Сега в нета всички ти изглеждат скучни, защото още мислиш за случилото се.

И въпреки всичко, връзки от разстояние са често неуспешни.

# 205
Аз си мисля, че проблемът е другаде. Не знам дали разбрах добре, ама принцът и кон не е имал. Тя се инвестирала във връзка 3 уикенда да пътува по други градове и да го търси. Какви са тия мъже, бе, а.к.а. принцове? Един мъж, ако има интерес той търчи да те търси, не ти. Този не е имал от самото начало. Какво толкова го преживяваш тогава?

# 206
Ravenna, имаше си кон принца и само той идваше.
Рози и Бодли, да взех си я тази поука вече…, аз все чакам и отлагам, това винаги ми е било проблем като цяло, искам ама отлагам. Сега друг е въпроса, че ако е имал тръпка, при положение, че и той търси сериозни отношения, щеше да намери време да дойде, ако много е искал, макар за малко да ме види. Мъж е все пак… Иначе за разстоянието съм съгласна, много по-трудно е.

# 207
Borty, в общия случай, когато кажеш на някого, че нямаш време, всъщност нямаш време за него. Нали не греша, че ти си била заета и си отложила няколко виждания. Според мен, човек с елементарно самоуважение, след няколко отказа, ще спре да те търси.

# 208
koala19, да отложих няколко виждания, но не съм казвала, че не искам, а че не мога. Отделно съм му казвала през това време да дойде за по кафе или вечеря, но и той намираше оправдания и искаше да е някъде с преспиване за повече време. Та… ако много беше хлътнал или е искал да стане, щеше да дойде. После се извиних за отлагането и предложих да отидем някъде заедно, но вече той отложи и накрая каза, че няма нищо към мен.

# 209
Викаш 200 км. за едно кафе? Що пък не. И аз му се чудя как не е грабнал офертата.

Айтитата нямате ли пари за хотел, в който той да отседне и да се видите и ти какво правеше през нощта, че не можеше след предложената от теб вечеря да нощувате заедно?

Общи условия

Активация на акаунт