Запознанство в социалните мрежи

• 20 567
  • 583
  •   1
Отговори
# 285
Е аз това не съм го правила, бях приела нещата сериозно, а и ми беше приятно само с въпросния господин да контактувам. Сега ще кажете сериозно, ама си се дърпала, е па нали трябва да се дърпаш, та да станеш интересен, не че това ми е била целта, ама явно не работи този принцип.

# 286
  • Столичанин ама не в повече :D
Е аз това не съм го правила, бях приела нещата сериозно, а и ми беше приятно само с въпросния господин да контактувам. Сега ще кажете сериозно, ама си се дърпала, е па нали трябва да се дърпаш, та да станеш интересен, не че това ми е била целта, ама явно не работи този принцип.
Да бонди не работи този принцип, защото ти си само една жена от хилядите свободни жени в сайтовете за онлайн запознанства, това така наречено "дърпане" би вървяло в едни други времена преди 30-40 години да речем, когато в работата или в компанията има един ерген и една мома и тогава се опознават седмици и месеци и в началото може да има някакво "дърпане", в момента дърпащите се жени губят, защото както казва рф е много възможно (и дори най-вероятно), да се е появила друга "недърпаща" се жена и да го е прилапала.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 19:42 от jerami

# 287
Аз пък не обичам такива игрички.Или има интерес,или не.Дърпаш се,лъжеш,криеш чувства,какъв е смисъла?Опитваш и ако има интерес ще се получи,ако не поне не си губиш времето.Четири месеца са достатъчно време според мен,затваряй тази страница и си харесай друг за среща.Ако не те грабне следващия и така.Явно не съм в крак с актуалните тенденции и онлайн запознанствата,добре че и не ми се налага така да си търся партньор.

# 288
Добре, значи мен нещо не ме бива или съм изостанала с времето. Какво да подобря в себе си, че да се влюби един мъж ?

# 289
Добре, значи мен нещо не ме бива или съм изостанала с времето. Какво да подобря в себе си, че да се влюби един мъж ?

Шегуваш се, нали?

# 290
Стига бе жена,това насила не става.Давай по спокойно и лежерно,забавлявай се повече.Какво си се вторачила,тамън си приключила дълга връзка,поживей си.Само внимавай със случайните запознанства и излизанията с непознати,задължително на обществено място.Не помня споделяла ли си какво работиш,но някой колега около теб,или някой спорт/хоби / интереси нямаш ли?Не всичко е в нета,не казвам да ходиш на уредени срещи,но момичетата тук ти дадоха хубави съвети за онлайн срещите и несериозността при тях.

# 291

Точно липсата на такива игрички ме привлякоха в моята освен всичко друго. Беше ми писнало от такива, и понеже тя се бори за мен доста време, тази сигурност в нея ми хареса много.
Не казвам, че е универсална рецепта, защото и други жени са се опитвали по същия начин, но не се е получавало. Просто бъди открита - като ти харесва, показвай го, като не- не се прави на някаква друга. Което не пречи да излизаш дори и да нямаш голям интерес. Вече ти го писахме - излизай с много хора, където ти се получи действай по- решително, не да чакаш, че и да протакаш умишлено.

# 292
Добре, благодаря за съветите ви!

# 293
Колегата преди мен го е казал добре, аз също не бих приел на сериозно жена, която докато си ходим на кафенца се праска с някой друг и/ или върти още няколко. Най много и аз да я изклатуркам ако става на външен вид и токова.
Между другото, точно една такава, дето ми отказа среща, щото излизала с много, после се скъса да ми пише като ме виждаше, че си имам приятелка...

Съгласна съм между другото. Като излизам с някого, само с него, като реша че не става тогава пробвам друг
Много тъпо е това да пуснеш 10 въдици, пък която клъвне

Най-добре намери мъж, с който да имате общи неща, не да се преструваш и нагаждаш за да му се харесаш, както много жени правят

спомням си как една приятелка ми искаше ускорен курс по познаване на PC игри , да сваля някакъв пич, ма не става така

# 294
  • София
Малко циклим в 0лево положение, ама още в предните, заключени теми писахме, че не е едно нещо, което трябва да се гледа. И трябва активно участие на "проверяването". Не върви да се кара по някакъв предварителен план. Ето, сега, ще се дърпам на всеки. С един е за дърпане, защото той е прибързан. С друг не трябва да се дърпаш, щото не повтаря опит.
Имаше един стар лаф. Истинските мъже не питат 2ри път, истинските жени не се съгласяват от 1я път. Което си е майтап отчасти, ама има и зрънце истина.
Друго много важно, трябва да знаеш какво ти е нивото и да не преследваш такива, дето не са за теб. Защото на тях не им пречи да направят секса, въпросът е, че друго не искат. Т.е. нивото ти, ама за сериозна връзка. Защото за секс и връзка са различни нивата. И то драстично. Замисли се защо този мъж ще иска точно теб, вместо някоя друга.
Преди време имах една позната, се загаджи с един познат. И 2та около 30, той спортист, образован, успешен, уверен, на външен вид 10ка, всяка жена ще даде мило и драго дори за усмивка. А момичето, симпатична, леко красива, ама има много такива. Нищо "уау". Общите познати момичета пригласяха "каква двойка са се намерили". Казвам аз, тоя е класи над нея, изобщо няма да се задържат. Той може да е с всяка. Така и стана. Просто той мина на следващата, а тя остана да се чуди какво го е отказало. Съвсем реален случай, и 2та бяха българи в Канада. А с дамата сме излизали, ама и аз не я харесах за брак, а за някакво излизане. Впрочем и тя беше на кантар с мен, но бившият тогава я потърси, а той мутра, крими, с предимство е. Аз ѝ бях къде по-близо до разумния избор, а тя ходеше в облаците.

Друго много важно, да има поток от нормални мъже. Очевидно нито малък град е ок, нито онлайн сайт.
Трудна работа е. Който казва, "то само стана, само да чакаш", това е ала-бала.

Та, не става да си "дръпната". Това не компенсира наивността или липсата на опит. Защото, заедно с играчите ще отблъснеш и нормалните мъже. Трябва по друг начин да отсяваш добрите от лошите. Гледаш, слушаш, споделяш с някой приятел/брат/баща. Гледаш за червени флагове.

Всичко горно трябва да се направи. Само с едно не става.

# 295
Относно нивото мога да кажа, че бяхме на едно и също, чисто интелектуално и като визия, даже мога да кажа, че аз го превъзхождам визуално (колкото и скромно да звучи), в професионално отношение дори бяхме в една и съща сфера. Определено имаше за какво да си говорим, целите също съвпадаха. Но това е моята гледна точка, неговата няма как да я знам.

# 296
  • София
Ами на едно ниво не означава еднаква интелектуалност, външност, възраст.

Все пак, мъжете не си лакират ноктите, боядисват косата, не раждат, а жените не решават глобалните проблеми, не издържат семейството, ако ги нападнат на улицата не жената защитава.
Така че, различните полове имат различни предимства и недостатъци. Съответно, имат различни ТЪРСЕНИ качества.
Жените са търсени по здраве, възраст, външност. Мъжете по сила, решаване на проблеми, решителност, постоянство, лоялност, интелект.
Няма равенство по всеки показател, а по общата картина.
Ти не би искала да имаш за мъж, който прави всичко, което и ти, епилира се, боядисва се, лакира се, пищи като види паяк. Защо си мислиш, че трябва да имате сходно интелектуално ниво, след като функциите ви са различни. Защо си мислиш, че мъжете точно това търсят и се подмокрят от интелектуална жена? Не че е лошо, ама не е най-важният критерий.

Та, ти смяташ, това и това, пишеш го. Ама проблемът е, че това, което ти смяташ, вероятно не е обективно валидно в реала. Това го пишем с месеци вече. А и се потвърждава от факта, че мъже ... няма. Вероятно има нужда от пренастройка, от различно мнение.

# 297
Eто затова никога не се обръщаш към вселената да попиташ "Как да се подобря?!" след раздяла с човек, с когото явно просто не сте си паснали (което, както забелязвам, са научени да правят много жени - "Ама грешката със сигурност е в мен, как да се сгъна на двеста, че да придобия по-приемлива форма?!"). Защото веднага ще ти се изредят двеста души - особено мъже, - които радушно да ти обяснят да не си вириш носа, да си далеч по-гъвкава, далеч по-послушничка, ама ти сигурно не си и толкова хубава, пък и ако си, такива са тоооолкова много, абе изобщо - какъвто и да е, целувай ръка и на колене, ама не твърде рано, а точно когато той е определил! Че подраниш ли с минутка, си лесна, дето ще я "изпраска" и ще си изчезне, но закъснееш ли с минутка, му правиш "фасони" и си придаваш важности на трудна.
Записваш ли си, авторке? Smiley
Човекът ти е избрал точния момент да изчезне. Ни повече, ни по-малко. Преди години ми се случи абсолютно същото - имаше интерес, гони ме и спря, и понеже аз бях незряла, реших, че сигурно е Бог знае колко интересен, та си го идеализирах и го търсих... Голяма драма... Докато не тръгнахме наистина за известно време. В който момент много бързо разбрах защо ми е бил толкова интересен, ама само от разстояние... И скъсах с него. А той и досега ми пише неотваряни съобщения тип "Абе сетих се да те питам, леля ти добре ли е напоследък?" в три през нощта Satisfied

Скрит текст:

Все пак, мъжете не си лакират ноктите, боядисват косата, не раждат, а жените не решават глобалните проблеми, не издържат семейството, ако ги нападнат на улицата не жената защитава.
Така че, различните полове имат различни предимства и недостатъци. Съответно, имат различни ТЪРСЕНИ качества.
Жените са търсени по здраве, възраст, външност. Мъжете по сила, решаване на проблеми, решителност, постоянство, лоялност, интелект.
Ти не би искала да имаш за мъж, който прави всичко, което и ти, епилира се, боядисва се, лакира се, пищи като види паяк. Защо си мислиш, че трябва да имате сходно интелектуално ниво, след като функциите ви са различни. Защо си мислиш, че мъжете точно това търсят и се подмокрят от интелектуална жена? Не че е лошо, ама не е най-важният критерий.

Та, ти смяташ, това и това, пишеш го. Ама проблемът е, че това, което ти смяташ, вероятно не е обективно валидно в реала. Това го пишем с месеци вече. А и се потвърждава от факта, че мъже ... няма. Вероятно има нужда от пренастройка, от различно мнение.
Толкова много думи само за да не си кажеш направо, че според теб мъжете просто са по-умни, по-силни и по-всичко от жените, а жените са... "Здраве, възраст, външност"... Агънца за разплод? Wink Къде е тази прословута мъжка смелост и прямота?Satisfied

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 06:30 от Дзверилин

# 298
Е, казва му се тактичност.
Макар да дразни аудиторията, да не би да е лъжа, че възрастта и външността са важни за мнозинството от мъжете повече от айкю-то й (например) или дипломата? Това са някакви такива факти, които няма защо да ни дразнят, както и мъжете не се дразнят особено (струва ми се), че мнозинството жени държат много на добрите им доходи, за да се обвържат. В крайна сметка човек винаги може да търси някой, който не е от мнозинството, ако много държи да е нещо различно при него, но общите тенденции няма смисъл да отричаме.

# 299
  • Агент под прикритие
Eто затова никога не се обръщаш към вселената да попиташ "Как да се подобря?!" след раздяла с човек, с когото явно просто не сте си паснали (което, както забелязвам, са научени да правят много жени - "Ама грешката със сигурност е в мен, как да се сгъна на двеста, че да придобия по-приемлива форма?!"). Защото веднага ще ти се изредят двеста души - особено мъже, - които радушно да ти обяснят да не си вириш носа, да си далеч по-гъвкава, далеч по-послушничка, ама ти сигурно не си и толкова хубава, пък и ако си, такива са тоооолкова много, абе изобщо - какъвто и да е, целувай ръка и на колене, ама не твърде рано, а точно когато той е определил! Че подраниш ли с минутка, си лесна, дето ще я "изпраска" и ще си изчезне, но закъснееш ли с минутка, му правиш "фасони" и си придаваш важности на трудна.
Записваш ли си, авторке? Smiley
Човекът ти е избрал точния момент да изчезне. Ни повече, ни по-малко. Преди години ми се случи абсолютно същото - имаше интерес, гони ме и спря, и понеже аз бях незряла, реших, че сигурно е Бог знае колко интересен, та си го идеализирах и го търсих... Голяма драма... Докато не тръгнахме наистина за известно време. В който момент много бързо разбрах защо ми е бил толкова интересен, ама само от разстояние... И скъсах с него. А той и досега ми пише неотваряни съобщения тип "Абе сетих се да те питам, леля ти добре ли е напоследък?" в три през нощта Satisfied

Скрит текст:

Толкова много думи само за да не си кажеш направо, че според теб мъжете просто са по-умни, по-силни и по-всичко от жените, а жените са... "Здраве, възраст, външност"... Агънца за разплод? Wink Къде е тази прословута мъжка смелост и прямота?Satisfied
Ами не, не е необходимо да се "сгъваш на двеста", само за да угодиш на някой. Само че когато се сгъваш дори на двадесет и това води до (почти) един и същи резултати, трябва да ти светне крушката от само себе си, без някой да ти казва, че нещо не е по реда си, подобно на тези, които вървят срещу мотиката и я настъпват постоянно в резултат на това. Нарича се common sense.

И колкото по-рано в живота човек тръгне в него с нагласата, че никой на никой не е длъжен с нищо, толкова по-добре е, поне за менталното му здраве със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт