Запознанство в социалните мрежи

• 20 579
  • 583
  •   1
Отговори
# 270
  • Сф
Ами само предположения, какво е можело да стане. Единствено щях да разбера, ако не бях отложила, докато човека още искаше. Сега вече е късно за съжаление.
jerami,точно това беше моята грешка, не съм се държала иначе лошо. Ако ме питаш защо отлагах, няма причина, исках да се видим, исках да отидем някъде, а отлагах. Що за патка съм…
Но си и давам сметка, че ако симпатиите са били взаимни, нямаше да ме отреже, а щеше да даде и той шанс поне да се видим още един път, при положение, че се извиних.
Ох майко...твоята единствена грешка е , че се вкопчваш в хора, които не искат нищо сериозно от теб. Просто явно не го виждаш, защото имаш ниско самочувствие. Сложи си някакъв сериозен филтър на пресявка на кандидатите ( не кафенетата, празните приказки за мечти, дом, семейство, леглото ) и тогава влагай надежди и усилия. Трябва да опознаеш човека преди да се хвърляш в каквото и да било. Много лесна плячка си за всякакви. На гола кука се хващаш . Внимавай!

# 271
Вече чакам авторката с нова тема с положителен развой във връзката!

# 272
Неглижирането на собствените грешки си е много погрешна стратегия по ред причини. Като прехвърляме всичко на отсрещната страна не правим услуга на авторката. Имаме няколко проблема с този човек - голямо разстояние, почти само онлайн комуникация, не показване на особено голям интерес от нейна страна и вероятно действително липса на такъв. Комбинацията от такива неща би охладила почти всеки нормален мъж. Отделно може да го е прилапала друга жена, с която да се е получило бързо всичко без разстояния и други проблеми.
Всеки допуска грешки, да го приема и да продължава напред, цикленето върху вече минали работи не е особено полезно за никой

# 273
  • София
Аз също започнах да говоря повече след психолога! Даже не бях забелязала връзката, докато не ми я казахте сега!

# 274
Авторката ми е симпатична, ама щом за такива глупости е развила фиксация, представям си какво щеше да бъде, ако беше омъжена и с дете и съпругът й я напусне без да се обяснява много-много. Никак не ми се струва нормално да се ядосва една жена на 30+ с месеци само защото някаква краткотрайна връзка е излязла неуспешна и то с човек, който дори не я е грабнал от самото начало.

# 275
Авторката не се ядосва за връзка, защото връзка никога не е имало. Авторката според мен има някакви сериозни проблеми така да се вторачва и толкова драматично да изживява нещо подобно на тази възраст. Според мен навреме се е отървал човекът.

# 276
Искам да знам моите грешки, просто липса на опит, като съм била 9 години в една връзка и сега това е първия, с който излизам. Явно наистина в мен е проблема. Както казах и преди приемам градивна критика.

# 277
Грешката ти е, че си се закотвила във времето 9 години назад, в далечната 2014 година. Животът доста се е променил, срещите и връзките също. Онлайн запознанствата са предимно за секс. Хората в таргет групата ти 35-40 + години не са като 20-годишните младежи - един секс, вече влюбени и хоп гадженца. Те са предимно серийни свалячи или вечните ергени, женени, с деца, 90 % се представят за такива, каквито не са.
Ако търсиш връзка отлагай секса възможно най-дълго, излизай с повече от един мъж задължително, излизай на много срещи. Който се задържи вече може да обмислиш да започнеш връзка с него. Даже не знам как си се навила да ходиш на почивка за уикенда след едно-две кафета. Мен би ме хванало шубето.
Писала си за многото си онлайн ухажори - не е важно онлайн колко те свалят, а колко те ухажват реално - да дойдат до вратата ти, да те изведат на ресторант, да ти пратят цветя, да ти купят една торта. Мъжете са ловци и писането в чат за тях е пускането на примамка, не си единствената и не си специална, докато не направят нещо, което да изисква усилия/време/пари.

# 278
rf22, не говоря за безкрайно, а за достатъчно поносимо време. Знам, че мъжете много обичат да дават акъл жените да пускат веднага, но реално знам и мнението им за тези жени впоследствие. Аз съм за феминизма и секса за една вечер, ако авторката е решила, че търси това. Тогава няма да й пука някой дали ще й се обади повече или ще загуби интерес. Но в случая тя търси връзка в онлайн приложение.

# 279
Не казвам да е веднага на първа среща, но и да не го върти месец два, особено ако са далече един от друг.

# 280
Всъщност не е въртене, защото не приемам, че дължа на някой да си легна с него, независимо дали сме излизали на 5 ресторанта, 20 кафета, 6 пъти на кино, 4 пъти на разходка и т.н.. Ако мъжът започне да се изнервя и да си прави времеви сметки, значи просто не е за мен. Между другото приемам,  даже се надявам, че през това време той също излиза и с други жени, приятелки, с привилегии или без, а не чака на мен да му пусна.

# 281
  • София
Искам да знам моите грешки, просто липса на опит, като съм била 9 години в една връзка и сега това е първия, с който излизам. Явно наистина в мен е проблема. Както казах и преди приемам градивна критика.
Грешката ти е, че очакваш сериозни и дълбоки взаимоотношения от някакъв, който си срещнала в интернет и си си "написала" приказка.
След като имаш 9-годишна връзка зад гърба си трябва да ти е ясно, че рядко хората остават докрая заедно...
Не подхождай толкова наивно и не гради бъдеще с всеки, който ти е казал Здрасти.

# 282
  • София
Всъщност не е въртене, защото не приемам, че дължа на някой да си легна с него, независимо дали сме излизали на 5 ресторанта, 20 кафета, 6 пъти на кино, 4 пъти на разходка и т.н.. Ако мъжът започне да се изнервя и да си прави времеви сметки, значи просто не е за мен. Между другото приемам,  даже се надявам, че през това време той също излиза и с други жени, приятелки, с привилегии или без, а не чака на мен да му пусна.
Е, това е много жесток филтър.
Т.е. за да се класира изобщо един мъж в социалната динамика трябва непременно да е курвар и да върти няколко жени за секс!?
И след това да избере точно вас, защото вие сте нещо по-специална от всичките останали.

Ами за мен пък това е сценарий за 100% катастрофа.

Това дава една изключителна студенина и циничност на вайба на новата връзка. Просто не мога да си представя от нещо такова да излезе нещо читаво.
От страна на мъжа, гадно ми е, че жената с която излизам вече излиза с други 3ма и се такова с тях. И небрежно ми вмята, "а след кафето с теб ще се виждам с един приятел".
И ще очаквам тя да се привърже към мен и да ме уважава? Може би единствено ако изляза още по-голям квар и циник от сегашните ѝ партньори. А с професионалисти е трудно да се съревноваваш.

Изключителен противник съм на нагласата "а в съвременния свят е еди как си, преди е било друго".
Не смятам, че "ново и различно на всяка цена" е непременно нещо хубаво.
Не смятам и, че всички хора следват най-новите и модерни (и екстравагантни) тенденции в свалките.

П.С. Какво стана с местенето в София. Май излязох прав, че на авторката не ѝ се действа много.

# 283
Не съм се преместила още, нещо не ми стиска. А повярвайте ми искам. Какъв съм такъв нерешителен човек. Същото е като при поканите, искам ама отлагам и с местенето същата работа. Измислям си хиляди причини и накрая се само съжалявам как не ми се получават нещата. Как да се променя бе хора, искам да действам….

# 284
Колегата преди мен го е казал добре, аз също не бих приел на сериозно жена, която докато си ходим на кафенца се праска с някой друг и/ или върти още няколко. Най много и аз да я изклатуркам ако става на външен вид и токова.
Между другото, точно една такава, дето ми отказа среща, щото излизала с много, после се скъса да ми пише като ме виждаше, че си имам приятелка...

Общи условия

Активация на акаунт