Запознанство в социалните мрежи

• 20 589
  • 583
  •   1
Отговори
# 255
  • Далечният изток
Ами, недей бе, я пусни една нова тема...

# 256
Айде, стискайте ми палци, да срещна по скоро някой, който да ме грабне и да е взаимно, че иначе ще пусна нова тема 😀

# 257
  • Fairbanks, Alaska
А как точно трябва да те грабне?

# 258
  • София
През кръста, като Гергьовско агне!

# 259
И да я разнася като пръскачка из лозе. Само след това да не му отлага следващата среща 2 месеца, че ще има още нови теми, този път за него Simple Smile

# 260
Ами не искам да цикля над това, ама как да го изхвърля от ума си, яд ме е бе хора. Все си викам, ако не бях отлагала, дали нямаше да се развият нещата по различен начин или пак щеше да е същото.
Спри бе.Човек, който не те е оценил навреме, няма да те оцени никога, колкото и да се раздаваш и да влагаш. Като не става, не е било писано. Време ти е за нов.

# 261
Хаха да ми грабне вниманието, да ме впечатли, да ми хареса, обаче се молете да е взаимно, че тогава ще е по две мрънкането и за предишния и за настоящия 😀
happy doc, е аз няма какво да се раздавам, човека си каза, че не иска нищо, няма да му се моля. Беше каквото беше.

# 262
Абе, ако знаеш колко още жаби ще трябва да целунеш. Ама, айде да не ти убивам ентусиазма.

# 263
Гледай да не го оцениш обаче след като духне, щото както ти казах, май нещо такова се е случило и със сегашния. Освен това, беше споменато по-горе, при онлайн общуването, основно както е миналата връзка липсват много части от самото общуване- жестове, езика на тялото, изражение и т.н., което също се отразява силно негативно. Напълно възможно е заради това да са се разсъхнали нещата при него, докато при теб като си усетила, че го губиш тогава да си го заискала, и драмата готова.
Не знам, тва последното наистина често се случва и никога не съм го разбирал защо така става.

# 264
  • Столичанин ама не в повече :D
Хаха да ми грабне вниманието, да ме впечатли, да ми хареса, обаче се молете да е взаимно, че тогава ще е по две мрънкането и за предишния и за настоящия 😀
Еми то четейки те ти продължаваш по същия начин, това да направел, онова да направел и трето да направел, по тоя начин нещата ще са трудни, просто след като има мъже с интерес към теб почни да излизаш с тези мъже, и да се забавляваш, да си говорите, да се разхождате, да спите заедно и т.н. Simple Smile
Гледай да не го оцениш обаче след като духне, щото както ти казах, май нещо такова се е случило и със сегашния. Освен това, беше споменато по-горе, при онлайн общуването, основно както е миналата връзка липсват много части от самото общуване- жестове, езика на тялото, изражение и т.н., което също се отразява силно негативно. Напълно възможно е заради това да са се разсъхнали нещата при него, докато при теб като си усетила, че го губиш тогава да си го заискала, и драмата готова.
Не знам, тва последното наистина често се случва и никога не съм го разбирал защо така става.
И аз никога не съм го разбирал това. Като искаш някой действаш с него, а не да го отхвърляш поради някакви комплекси ли са какво ли са и чак като го изгубиш тогава да се усетиш, че може би все пак с този човек би могло да стане нещо. Thinking

# 265
Ами само предположения, какво е можело да стане. Единствено щях да разбера, ако не бях отложила, докато човека още искаше. Сега вече е късно за съжаление.
jerami,точно това беше моята грешка, не съм се държала иначе лошо. Ако ме питаш защо отлагах, няма причина, исках да се видим, исках да отидем някъде, а отлагах. Що за патка съм…
Но си и давам сметка, че ако симпатиите са били взаимни, нямаше да ме отреже, а щеше да даде и той шанс поне да се видим още един път, при положение, че се извиних.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:33 от Bondy07

# 266
  • Столичанин ама не в повече :D
Ами бонди в интернет, хората са по-нетърпеливи, защото има много голям избор, но и така и някой да те впечатли (или ти да го впечатлиш) е доста по-трудно, защото и фокусирането върху определен човек е по-трудно, то и заради това най-лесно стават връзките в обща компания или на работното място. Simple Smile

# 267
Спри да чоплиш за тоя, че и на мен мазоли на ушите ми излезнаха, а аз най-ти  взех присърце проблема. В нета е пълно с откачалки. Просто се забавлявай.
В момента с двама съм се заела, да им покажа къде зимуват раците.

# 268
Добре, съсредоточаваме се към новите попадения, да видим какво ще излезе там.
happy doc, ще натриваш носове ли ?

# 269
Добре, съсредоточаваме се към новите попадения, да видим какво ще излезе там.
Горе главата... Избора е мотика, търмък, дърво или винкел. А може и две в едно или три в едно.

Общи условия

Активация на акаунт