Запознанство в социалните мрежи

• 20 603
  • 583
  •   1
Отговори
# 240
Всякакви луди значи има, този поне това не ми е казвал…
Така е, по-добре с такива индивиди нещата да приключат бързо или въобще да не започват.

# 241
  • Столичанин ама не в повече :D
Да ви кажа само слушам за такива истории, как хората са се запознали, влюбили, щастливи, аз кога ще го срещна този човек ? Ама късмет, какво да се прави.

Има една подробност, в тези истории, които обикновено никой не споделя и тя, е че докато срещнат принца са преминали през много жаби.
Не приемай всичко за чиста монета.
Ей туй е ключовото, но бих добавил и че ако човек се настройва, че ще излиза с жаби, е вероятно между тях да пропусне принца (или принцесата). Simple Smile Аз лично винаги съм се настройвал, че излизам с принцеси. Yum

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 23:52 от jerami

# 242
  • София
При връзки, които са изключително онлайн /две срещи кажи речи не се броят/ е много лесно да се навиеш, че другия нещо ти е крив. Когато не се виждаш с човека на живо, а си живееш сам, в главата ти се заселват едни бръмбари, които много скоро почват да бръмчат едни глупости и сте до там.
Това е и отговорът на пост #235.
Важи и за мъже, и за жени.

# 243
Днес се сетих нещо. При връзки, които са изключително онлайн /две срещи кажи речи не се броят/ е много лесно да се навиеш, че другия нещо ти е крив. Когато не се виждаш с човека на живо, а си живееш сам, в главата ти се заселват едни бръмбари, които много скоро почват да бръмчат едни глупости и сте до там.
Това е и отговорът на пост #235.
Важи и за мъже, и за жени.
Има го и този момент, особено ако си се опарил от предишни връзки и си над 30-35 вече започваш да търсиш под вола теле и причина да не продължиш комуникацията с този човек. Поне аз съм така вече. Преди бях в другата крайност - прекалено доверчива и бързо се впусках с главата напред във връзки. С времето и уроците, които ми даде животът вече не смея.

# 244
Вече и аз ще имам едно на ум и няма така лесно да се впускам в очаквания и да вярвам на празни приказки. В крайна сметка след раздялата с бившия това беше първия мъж, с който се съгласих да изляза и да дам шанс. Научих си урока определено, от една страна да не вярвам на всичко написано и казано, от друга че като искам нещо не трябва да го отлагам, че и живота си минава. Така е трябвало да стане, може да е за добро, надявам се да е така. Поне до този момент съм се убеждавала след време, че всичко се случва с някаква причина.

# 245
  • При семейството си
В живота се случват И много по-страшни неща…с причина или не, просто го живеем. Месеци наред, теми наред за някой, който не е пожелал повече среща, нещо друго, леко е инфантилно (предвид възрастта) и досадно.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 20:21 от Elpis

# 246
Обидно ми е, така ми се смазва самочувствието на жена, не се чувствам харесвана и желана. Затова толкова се тръшкам и чудя какво не ми е харесал…, а и лошото е, че още мисля за него. Толкова мъже има, аз съм се запънала за този.

# 247
Ако спреш да си задаваш такива въпроси и проумееш, че така е трябвало да стане и с поредния от нета не свършва светът ще ти стане доста по- леко. При това, клин, клин избива.
Чака те нещо много по- добро. Но, след време ще го проумееш.

# 248
  • София
Според мен, проблемът си е в Бонди. Приема всичко твърде сериозно, твърде е обидчива, влияе й на мисленето и самочувствието.
109 пъти повтори, че трудно дава шанс, а като даде човекът трябва да отговори на очакванията й.
Аз пък съм абсолютно обратното - лек характер съм, давам шанс, пък да видим какво ще стане, ако не стане, тъжа към седмица, хапвам, пийвам и продължавам.
Даже мъжа ми успях да го прежаля за около 18 месеца. За 18 години говоря.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 22:30 от Rockstar

# 249
Е, тя цикли над това май поне от 4 месеца. Някои обичат да си седят в собственото самосъжаление. Уютничко им е.

# 250
Ами не искам да цикля над това, ама как да го изхвърля от ума си, яд ме е бе хора. Все си викам, ако не бях отлагала, дали нямаше да се развият нещата по различен начин или пак щеше да е същото.

# 251
Е, то хубаво, бе душа. Ама колко време това? :> Те цъфнаха черешите веке.

# 252
Споко,пак щеше да е сьщото.

# 253
Време е май да изляза с някой нов мъж.

# 254
А,това е ве4е приказка!Деистваи!

Общи условия

Активация на акаунт