Запознанство в социалните мрежи

• 19 602
  • 583
  •   1
Отговори
# 75
Не те е харесал за повече,но е усетил че казвайки ти това,което искаш да чуеш-ще получи секс.
Наистина ли си на 35?!?
Тези неща ги е говорил след секса, да уточня.

# 76
Освен с предишния, с когото си била 9 години (ако не бъркам), имала ли си други връзки?

# 77
Преди това имах още две в студентските години…

# 78
Да приемем,че той те е подлъгал, но ти верно продължаваш да тъпчеш и навиваш на едно място. Като ти  е казал, че вече няма тръпка ти що ще дириш още там?
Ти достойнство нямаш ли? Не ти ли е обидно?
Ай, да не е последният....то в нета на ден по 5 такива се срещат.

# 79
А защо не му кажеш директно, че ти липсва? Защо е нужно да усложняваме нещата толкова, а не си говорим направо.

# 80
Нямаш много опит и си изгубила твърде много време във връзка, която в крайна сметка не е довела до нищо сериозно. Сега не се фиксирай във всеки и преодолей егото си. Да, може да е кофти за теб, че тъкмо си се навила и мъжът си е бил шута, но приеми, че така е трябвало да стане. Остави го в миналото.

# 81
Е аз нищо не диря при него, като каза се оттеглих, нито съм го търсила повече, нито имам намерение. Имам и аз достойнство…. не мога да му кажа, че ми липсва, защото е унизително да се бутам там, където не ме искат.

# 82
Пробвай следващия път да си  пишете повече и да се опознаете преди да си легнете, ако въобще търсиш дълготрайна връзка. Ако е някой дето само търси секс, може би ще се откаже по-бързо и така ще останат само по-сериозните дето и те търсят нещо дълготрайно.

# 83
Започвам да го съжалявам човека и да си мисля, че се е оттървал.

# 84
  • Fairbanks, Alaska
Гордж, две неща. Не се задават въпроси, на които не искаш да знаеш отговорите. Ако мъж не ти е казал нещо, то не искаш да го знаеш.
Зависи от гледната точка. Аз много исках да разбера от една съфорумка, с която се срещнах на живо преди почти 2 години, къде греша в комуникацията си с жените. Тя беше усетила къде греша, но така и не благоволи да ми каже. Все ме лъжеше, че проблемът бил в моя телевизор.

Sorscha, и аз мога да кажа, че поне за мен тази съфорумка се държа несериозно.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 02:02 от Natael-1485

# 85
Всички сме съгласни, че се е отървал. Твърде много тегави моменти в поведението на авторката.

# 86
Да ми беше казал по-рано, че не му е приятно с мен. За какво тогава ме кани на срещи, след това казва, че има тръпка и после нямал. Еми… подвеждащо си е, вие няма ли да се почувствате тъпо.
Колко по-рано, бе, жена, вие сте контактували реално 2 месеца онлайн и сте се видели два пъти. Съвсем навреме е даже. Тъй става при разстоянията. Изключенията са единици и, нищо лично, но ти никога няма да си от тях с това поведение.

Гордж, две неща. Не се задават въпроси, на които не искаш да знаеш отговорите. Ако мъж не ти е казал нещо, то не искаш да го знаеш.
Зависи от гледната точка. Аз много исках да разбера от една съфорумка, с която се срещнах на живо преди почти 2 години, къде греша в комуникацията си с жените. Тя беше усетила къде греша, но така и не благоволи да ми каже. Все ме лъжеше, че проблемът бил в моя телевизор.
В твоя случай е различно, ти си мъж.

# 87
Ама то вие го умувате и разтягате, моята тема беше различна, исках да разбера при кой как е протекло запознанството, интересно ми е… ама вие пак започнахте с въпросите. Не мисля, че на въпросния човек съм досаждала по някакъв начин, ако е било така не мисля, че той щеше да ме търси всеки ден. Може и проблема да е в мен, със сигурност нещо не му е харесало, дали визията ми, дали характера ми или това, че много време не се видяхме и разстоянието допълнително… не обсъждайте това, а разкажете това, за което е темата.

# 88
Не знам как нашите истории биха ти помогнали? Освен, че съвет и заключение биха били бързо да се пренасяте в реала, за да не си губите времето.

# 89
Ако търсиш само да четеш чужди истории за развлечение, няма да се получи. Ако търсиш да четеш чужди истории за да ги копираш в твоите срещи, пак няма да се получи. Ще се получи (пълното щастие) само ако успееш да попаднеш на точния човек и да подадеш точните сигнали така че и той да те хареса, което пък може да стане само ако усвоиш дадената под формата на общи съвети форумна мъдрост Nerd Та затова така сипем само акъл, а не лични преживявания 😁

Общи условия

Активация на акаунт