Запознанство в социалните мрежи

• 19 606
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
Аз не искам да ми помагат, моята история вече е ясна, приключило е всичко и това е, продължавам напред. Просто ми е интересно, няма друго, който иска да сподели неговата история, който иска да не я споделя и да не пита повече по предходната тема с въпросния господин, че дъвчем вече едно и също и отговарям на едни и същи въпроси многократно, с което се създава погрешно впечатление.
Взех си поуките от тази история, за напред повече срещи на живо, без да се отлагат от моя страна и да не вярвам на всичко написано и казано (обеца на ухото).

# 91
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте, за тези от вас, които имат запознанство в социалните мрежи (фейсбук, инстаграм, сайтове за запознанства, форуми и тн) разкажете как протекоха. Допаднаха ли ви хората на живо, дадохте ли си шанс да се опознаете, веднага ли се случи привличането, разкажете ми, ще ми е интересно да разбера. Аз лично имам доста познати, които така се запознаха и са щастливо омъжени.
Аз последно се запознах с едно момче във фейсбук, негова беше поканата и инициативата за среща, писахме си около 3-4 седмици, след което той дойде в града, в който живея (от различни градове сме) и пихме кафе, после вечеряхме. В началото не мога да кажа, че бях очарована, но понеже той се държа доста добре и възпитано реших да дам шанс и приех втората покана. Отидохме пак на вечеря, пишехме си всеки ден, започнахме да се чуваме и по телефона, разговорите бяха приятни, винаги той ме търсеше още от сутринта рано и така до вечерта късно. След това прекарахме един уикенд заедно, там също изкарахме добре, продължихме да се чуваме и пишем. Той искаше нова среща, аз също, но така се стекоха обстоятелствата, че няколко пъти аз или той не можехме и в един момент просто спря да ме търси. След седмица го попитах какво става и той каза, че няма нищо към мен. И така приключиха нещата…, аз честно казано бях започнала вече да се зарибявам и определено исках още срещи, мислех че е взаимно, предвид че той ме канеше и се чувахме ежедневно и нон стоп. Та общо взето това е моята история… интересно ми е да науча вашата.
Просто излез и преспи със следващия и забрави този, и аз бях неприятно изненадан веднъж от една, която ми наговори сума ти глупости заради собствените си страхове и комплекси, но след няколко седмици като преспах с друга и първата спря да ме интересува що ме е отхвърлила, въпреки че буквално освен мен нямаше друг желаещ я свободен мъж (всъщност знам де, заради нейните си комплекси и незрели разбирания, но това е друга тема). И спри да губиш времето и да даваш празни надежди на ония други мъже, с които си пишеш ама не са ти симпатични и нямаш никакво намерение да се срещаш. Всъщност по тоя начин губиш и своето време, а в момента с интернет запознанствата човек може да преодолее по-лесно страха от отхвърляне така че защо пък ти не почнеш да пишеш първа на някой мъж, който ти е симпатичен? Simple Smile
Не вярвам много на интернет запознанствата, не ми се получава, само разни навлеци. Веднъж обаче дадох шанс на един. Писане - грамотно, перфектен, при разговори по телефона - перфектен. Нямаше лигавене, излишна романтика, никакви намеци за интимност и т.н. Абе много точен. Водили сме дълги разговори на всякакви теми и така, около 2 месеца. После решихме да се видим. Ами, пълен потрес и в разрез с образа, който очаквах Simple Smile Simple Smile На снимките изглеждаше доста по-добре. Не знам дали нарочно, с някаква цел, но беше дошъл на срещата в ужасен вид Simple Smile Кой го знае. Втора среща нямаше, разбира се, и прекратих всякаква комуникация с него, но не съм останала с лоши чувства към този човек. Той беше откровен, просто не ми допадна, не се появи искрата, така да се каже.
От тогава съм се отказала от всякакви онлайн запознанства. Явно не става така при мен.

Е как никакви намеци за интимност демек много точен? Че то това е точно обратното на много точен, щот много ясно, че ако мъж си пише с някоя жена с цел запознанство свалка, брак и т.н. ще иска да спи с нея, другото не е нормално. Thinking
Пробвай следващия път да си  пишете повече и да се опознаете преди да си легнете, ако въобще търсиш дълготрайна връзка. Ако е някой дето само търси секс, може би ще се откаже по-бързо и така ще останат само по-сериозните дето и те търсят нещо дълготрайно.
Желание за секс не е равно на нещо недълготрайно, а нежелание за секс равно на нещо дълготрайно. Освен това авторката не е на 20 години за да протаква нещата. Дори напротив, ако една жена на по-голяма възраст се дърпа за секс, значи или не харесва мъжа достатъчно или има някакви други проблеми, но и в двата случая читавите мъже не биха се занимавали с нея. Simple Smile

# 92
Покана мога да изпратя и ако той има интерес, би следвало да ми пише, при мен проблема е, че дори някой да има супер външност, ако не ми допадне като човек, като разговор и тн, изобщо не ми се занимава. С този даже на първата среща, не мислех да има втора като го видях, симпатяга е, но просто това беше първото, което ми мина през ума първия път, чувствах се малко неловко, тъй като изглеждаше леко недодялан…, но от възпитание разбира се отидохме на кафе, на вечеря, като поговорихме и ми хареса като човек, като начин на мислене и затова реших, че ще дам шанс и искам да го опозная. А като видях, че той е достатъчно настоятелен, как да го разбера това, освен че ме е харесал (поне визуално). В последствие взе да си ми харесва…, не твърдя че съм влюбена, просто защото три срещи не са ми достатъчни, но исках още да го опозная, явно и той мен, но рязко се отказа.

# 93
  • София
Пак казвам, циклиш. Обърни си внимание. Едва ли е само по този повод. И с годините няма да става по-добре.

# 94
Не си давай зор, когато най-малко очакваш ще станат нещата. Ние с ММ се запознахме в фейса, аз бях от кифлите, имах 150к последователи, имах доста кандидати. Ама ето на- избрах бедния, като църковна мишка 😀😂, отгоре на това е и 10г по-голям от мен. Всички се чудеха как, аз бях много високомерна не отговарях на никого, как му се вързах на тоя незнам😂😂. И ако трябваше да избирам пак бих избрала него, защото е до мен във всички трудности, във хубавото всеки те подкрепя, ама във лошото като не са до теб за какво са ти.

# 95
Не си давам зор и за jerami да кажа, че никой не подвеждам от другите мъже, казала съм им, че не търся партньор, но те продължават да пишат с идеята и да сме приятели, за което аз нямам против, даже имам нужда.
Както казах мисля да се преместя в София и имам нужда от нови приятели.

# 96
Искат да сте приятели? Joy Извинете...
(Явно обичат да имат жени приятели, не мъже. И ги търсят в интернет. Хъхъ.)

# 97
  • Най-красивата страна
Аз пък мисля,че не е нужно тя да бърза със секса.
Защото доста мъже в социалните мрежи си търсят точно еднократен секс.

# 98
На първо време искам този да го забравя.

# 99
  • София
Излез и се напий с приятелки. Като ти мине махмурлука - шопинг. После се регистрирай в някое приложение...

# 100
Шопинга вече го направих хахах, записах се на фитнес, тази седмица ще направя и излизането с приятели. Но аз се познавам, като се появи нов тогава ще ми мине.

# 101
Ако не си готова да си зарежеш живота там, където си се установила сега, нагласи настройките на приложението за града, където се намираш. Така няма всеки път, когато искате да се видите, да планирате цяла екскурзия, а и много по-бързо и безпрепятствено ще излезете от интернет към реално общуване.
Самата идея, че след две срещи и един уикенд заедно говориш за ваши общи планове, е леко притеснителна и е съвсем вероятно и човекът отсреща да е видял нещата така.

# 102
Не съм ги говорила аз, точно това обяснявам, че той говореше на тази тема, аз да не съм луда да искам да се омъжвам за някой, който едва познавам. Това, което исках аз е да се опознаем повече, още срещи и тогава да преценяваме става ли не става. Ама той го реши по-рано, като ден преди това искаше да се видим отново, да се срещнем, да отидем някъде и малко по-късно вече не го искаше и реши, че няма нищо към мен. Аз никъде не съм споменавала, че искам да се омъжвам за него.
Както и три срещи не ги броя за връзка.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 14:57 от Bondy07

# 103
Bondy, нищо няма да постигнеш с тази тема, изчерпа се още с първата.
Никой няма да си разказва личните истории. Забрави го този, прояви малко гордост. Не си струва за две срещи.
На 35 трябва да ускориш нещата, не да дълбаеш безсмислено.

# 104
  • Най-красивата страна
Bondy07,приеми ситуацията като житейски опит и продължавай напред.Ти не заслужаваш ли нещо по-добро от този...?

Общи условия

Активация на акаунт