Запознанство в социалните мрежи

• 19 640
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
Ако не си готова да си зарежеш живота там, където си се установила сега, нагласи настройките на приложението за града, където се намираш. Така няма всеки път, когато искате да се видите, да планирате цяла екскурзия, а и много по-бързо и безпрепятствено ще излезете от интернет към реално общуване.
Самата идея, че след две срещи и един уикенд заедно говориш за ваши общи планове, е леко притеснителна и е съвсем вероятно и човекът отсреща да е видял нещата така.
В града й нямаше достойни кандидати.
Смело към София! Grinning

# 106
Аз не съм чела предишната тема, ама .....уляля, дето казва Ергени....

# 107
Хаха, няма достойни… вие се бъзикате, ама факт е, че е много трудно да срещнеш човек, който да те впечатли още повече и на моята възраст. Нямала съм късмет, какво да се прави, сега да се метна на каквото изпадне, че да не съм сама ли…??? Ами не мога да си го причиня.

# 108
  • София
Не да се метнеш! Просто да се срещнеш с 1-2-3. Без планове за сватба и т.н.

# 109
Нека се появят такива индивиди, които поне малко да ме впечатлят и бих излязла.

# 110
Супер. Фитнесът е много благодатно място за запознанства, особено ако си тичкате заедно на пътечките и може да си приказвате да се опознавате.

# 111
Смрадливите фитнес зали не са ок за запознанство. Там ония зобат всичко, тестостеронът се вдига и кълват на всичко дето им върже.
//
Иначе, ужасна досада. Никой мъж няма да те приеме сериозно.
Трябва да си малко по-недостъпна и властна. Голямо мячене и мрънкане. аМИ...

# 112
  • Далечният изток
Аз за тия назобаните точно обратното съм чувала...

# 113
Явно само си чувала. Имат мерак, изпълнението слабее. Това е друга тема. Ще ме изтрият, ама да си знаеш.

# 114
  • Далечният изток
Не ме интересуват. Аз ходя в дамски фитнес.

# 115
То там смрад още по-голяма. Не понасям фитнеси.
//
Авторката, социалните мрежи дават безкрайно поле за общуване. Ти що се залепи за тоз момък, че пускаш поредна тема на неговата тема,  не знам. Явно няма други. Simple Smile

# 116
Ами айде де…, къде ми беше акъла да се залепя баш на него. Толкова мъже, аз се насадих 😀

# 117
Съвсем я демотивирахте и на фитнес да не ходи. Верно има назобени импотентни екземпляри, ама и нормални хора има. Днес бях в офиса, там далеч по-привлекателни изглеждат. Мести се в голям град, авторке, мъже да искаш.

# 118
  • Далечният изток
Е, тя ако е решила, ще ходи. Аз да не би да слушам Босилка, смрадливо било... Ми в моя фитнес не е, тя не знам в какви дупки е ходила. Пък и не видях някой да предлага на нея да ходи.

# 119
Всъщност фитнесът ще ти помогне много психически и ще се разтовариш. По-добра психотерапия не съм намирала, отивала съм ядосана, крива, изнервена, но след 30 мин ми е минало всичко. Мятай се смело и тренирай за кеф, тонус и тяло,когато преодолееш комфорта, мързела и вдигаш тежко, ще добиеш увереност, че може да се справиш и с други неща по пътя.
Да, начин е да срещнеш нови хора, в моя фитнес всички са много позитивни и разменяме по някой лаф между сериите, особено хората, които ходим в едно и също време се познаваме.

Общи условия

Активация на акаунт