Запознанство в социалните мрежи

• 20 534
  • 583
  •   1
Отговори
# 330
Мъжкар, нямам предвид Брад Пит, а чисто като характер, за мен мъжкар е мъж, който си държи на думата, има достойнство и чест.
Иначе съвета за излизане с повече мъже, защо не, излизаш с един, като не ми хареса следващ и така. Защо мъжете да го правят, а ние жените да не можем. Значи той може да си пише и сваля 10-20 жени едновременно, аз да не мога.

# 331
Не, не можеш.

# 332
Едно свежо предложение-запиши се за следващия Ерген.Хем ще за разнообразиш,хем свят ще видиш,хем популярност ще придобиеш.Аз лично бих се пробвала.

# 333
  • София
Дайте определение за мъжкар.
Един мъжкар тука в блока, като му гледам прането как го прострял... никоя жена няма да го вземе.
Жената да простре, мани го прането.

Мъжкар, нямам предвид Брад Пит, а чисто като характер, за мен мъжкар е мъж, който си държи на думата, има достойнство и чест.
Иначе съвета за излизане с повече мъже, защо не, излизаш с един, като не ми хареса следващ и така. Защо мъжете да го правят, а ние жените да не можем. Значи той може да си пише и сваля 10-20 жени едновременно, аз да не мога.
Има астрономическа разлика между 2те. Жените не дават на всеки и да свалиш 20 жени е много трудна работа и не всеки може. Да свалиш 20 мъже се искат всичко на всичко здрави гащи и под тях, каквото има. Не е някакво геройство.

И си хареса тоя мъжкар, дето си държи на думата, с достойнство и чест? Дообре.

# 334
Хахха в началото такъв вид даваше, естествено вече съм разочарована от него, защото очевидно толкова празни думи и писаници, че не е истина.

# 335

Ами зависи какво търсиш, аз не бих излязла с такъв дето сваля 10, щото обикновено не е сериозен, а ги сваля само за секс

Един приятел се разведе с жена си и излизаше всяка седмица с различна, като му пусне - следващата

Има разлика между това да излизаш с друг ако един не ти е паснал и да флиртуваш с 10 едновременно

# 336
Скрит текст:

Ами зависи какво търсиш, аз не бих излязла с такъв дето сваля 10, щото обикновено не е сериозен, а ги сваля само за секс

Един приятел се разведе с жена си и излизаше всяка седмица с различна, като му пусне - следващата

Има разлика между това да излизаш с друг ако един не ти е паснал и да флиртуваш с 10 едновременно
Шансът някоя от всичките седмични забавления да му завърти главата на тоя разведения е по-голям от този да завърти главата на някой вечен ерген в Тиндър, който е на 45 и живее с мама, пък макар и от години да не е спал с друга.

# 337
Като ти прочетох критериите и се отказах честно. "Льольо" значи, а мъжкар дето да те бие на лягане и ставане е окей?
Наистина си безнадежден случай.
На тия години трябва да търсиш качествен съпруг, а не "мъжкари" и "мачовци" дето при първата 20 годишна дето им намигне и да ти бият шута. При такива критерии дълго време още ще си седиш сама - и това го казвам като жена.
Мъжете тука ти го повториха и потретиха.

# 338
Това е да търсиш кавалер, ама ти самата дама ли си? Не стават така тея неща.

# 339
Авторке, съвсем добронамерено ти казвам - промени нещо в ежедневието си. Ако разчиташ на женски номера, най-вероятно да си останеш самотна. Не всяка ги умее тези неща и трудно се научават, особено пък на 30+ години.
Та - направи някаква промяна. Очевидно не ти стиска да излезеш от зоната си на комфорт, но само с мрънкане не става. Или сменяй града, или поне се социализирай повечко. Запиши се на танци, спорт, курс, намери си хоби. Не вярвам да нямаш ни една приятелка, с която също може да излизате и евентуално да те запознае с някакви хора. Направи нещо. Ако искаш семейство и деца и ти е кофти в сегашното положение, цикленето върху някакъв несериозен пич само ще ти пречи и ще ти загуби времето. А в крайна сметка конкретно за деца нямаш цялото време на света.

# 340
Маниерът, драга, не се учи. Или го носиш, или не.

# 341
На женски номера не разчитам, не съм го и казвала. Имам и приятели разбира се и излизам с тях, сега не мислете, че съм се затворила и не мърдам от нас, ходя също така на фитнес, но там освен тийнейджъри и някой, който само мускули са му в главата, не съм виждала. Абе май стара мома ще си стоя… не ми давате особени надежди.

# 342
Не се отказвай от онлайн запознанствата, виж при мен само веднъж се получи от десетки опити, но пък беше достатъчно. За 10-15 години не вярвам толкова да са се променили нещата, така че действай, ще се получи ако имаш достатъчно търпение

# 343
И при мен се получи с мъжа ми точно от сайт за запознанства, но не може само на това да се разчита.
Авторке, вдигни се и се премести в голям град. Стига с това жалване.

# 344
Тези приятели нямат ли познати, колеги или роднини ергени да те запознаят с тях?

Общи условия

Активация на акаунт