Запознанство в социалните мрежи

• 20 558
  • 583
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Аз вярвам в тия неща, всеки си е с кармата, съдбата. И живота, не един път ми е доказвал това. Няма случайни срещи, и всеки появил се в живота ни, изпълнява някаква мисия.
Затова казвам, не е било писано Бонди, ако беше твоето нямаше да си тръгне.
Да, обаче всичко това е следствие на действията, които предприемаш. Именно те рефлектират върху нас. Затова както се държиш, това ще получиш. Кармата може да се променя към по - успешна и именно това ни е задачата . Пък вече каквото е писано . Но докато не е написано докрай - действаш.

# 316
Не се сещам за мъж или жена, които да са ударили житейския джакпот, без поне на пуснат фиш. В пряк и преносен смисъл.
Да стоиш вкъщи, да вярваш, че някой там те търси и ще звънне точно на твоята врата, и при това ще бъде точно това, което ти трябва в момента, а ти дори да си правиш план как да се чудиш известно време дали да му отвориш или да го оставиш да се потруди още за теб - не е разумно.

# 317
ЕmmaT ако за авторката местенето в голям град е абсурдно (да си остави семейството например) то няма как да й се помогне.
Доколкото аз имам опит с онлайн запознанствата особено ако си от малък град - в сайтовете за запознанства се въртят 10 човека, които може би почти всеки ги познава и би ти казал, че за нищо не стават.

# 318
  • Сф
Ема , аз знам 2 случая. Взеха си майсторите викнати за ремонт 😂 Баш си седяха вкъщи момичетата. На крака им дойдоха мъжете. До днес са заедно със семейства и двете. Единият вече работи друго, по образованието си - химик , другия не беше българин и сега са в Германия.
Ама това по- скоро е смешно. Ааа и хич не бяха от една черга или интереси и ниво интелектуално  навремето. Но жените си ги обработиха мъжете в последствие. 🤪
 Имаше тема дори тук " как се запознахте с мъжа си" нещо подобно. Някои са много смешни истории и невероятни. Авторката да я прочете да се разведри , не е само онлайн да чака да стават работите.

# 319
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре, значи мен нещо не ме бива или съм изостанала с времето. Какво да подобря в себе си, че да се влюби един мъж ?
За влюбване не знам, за харесване бъди по-разчупена не тръгвай с голямата кошница с очаквания, или кой колко недостатъци имал (защото всеки/всяка има такива), защото прекомерните претенции са сигурен път към неуспеха, започни с нагласата дали има поне едно нещо, което да ти хареса в отсрещния човек и действай, бъди ти и по-активната, тея неща за жената дето стои и нищо не прави са били актуални в миналото, но не и в днешния свят. Simple Smile

# 320
  • София
Ами то освен и мъжете да си (напо)викнат в къщи по една майсторка, да свърши едно друго, па току виж и се оженили накрая, а и тя сменила професията.

(ако ще се разведряваме с истории Joy)

То имаше и една поредица филми навремето "Изповедите на мияча на прозорци".

# 321
PureLove, да де но това е по-скоро изключение от колкото правило.
Да приемем, че не всички жени могат да си "обработват" мъжете. Има жени дето го умеят, но те са по скоро изключение отколкото правило.
Повечето се "цупят" правят фасони, други се набълбукват със заеми и пак не става.
Виждаме, че авторката е особняк типаж - и тя не знае какво да търси след почти десетилетие връзка. Мислиш ли, че по начина по който се държи може с чисто "женски трикове" да хване принца? Аз не го мисля.

# 322
Явно не ми се получава, или поне не умея да въртя женски номера и трикове, а може би трябва. Връзват ми се мъже, ама все някакви такива мекушави, а аз искам мъжкар, а не льольо. Как така привличам все такива, не знам. Този беше с такова мъжко поведение и това ми хареса, а не все да мрънка. Някои мъже мрънкат повече и от жените.

# 323
Какво значи това:
Явно не ми се получава, или поне не умея да въртя женски номера и трикове, а може би трябва.

# 324
Връзват ми се мъже, ама все някакви такива мекушави, а аз искам мъжкар, а не льольо.
Ами обработи си го, както го искаш. Ако имаш предвид под "мекушави" - отстъпчиви, не се залъгвай, може да не са, а само да се стараят да ти угодят. С т.нар. мъжкари - темите са пълни с дами, които са ги намерили и май им се искат по-"мекушави" вече...

# 325
Нямам предвид отстъпчиви, даже е хубаво да са отстъпчиви, а такива, които са мамини лигльовци, станали на 35-40 год и още слушат мама какво ще им каже. Или за най-малкото нещо мрънкат и все някой им е виновен за нещо или пък в някаква по трудна ситуация не се държат мъжки, а като женчовци. Искам мъжкар до мен, а не лигльо.

# 326
  • София
Ами те точно мъжкарите всички ги искат. И за един мъжкар на 30+ се бият от 18 до 50.
Та все мекушави те харесват, защото това ти е нивото.
Не че нещо е тото или карма.

# 327
Колегата преди мен го е казал добре, аз също не бих приел на сериозно жена, която докато си ходим на кафенца се праска с някой друг и/ или върти още няколко. Най много и аз да я изклатуркам ако става на външен вид и токова.
Между другото, точно една такава, дето ми отказа среща, щото излизала с много, после се скъса да ми пише като ме виждаше, че си имам приятелка...
Ама тя не трябва да се праска с никого, нещо не четете внимателно. Включително не се праска и с вас. Да дава обяснения пък с колко други мъже излиза и изобщо да говори за други мъже е много грешна стратегия. Аз не съм казала на авторката да дава обяснения на тия мъже, че излиза на кафета и с други.

П.П. Давам съвет на авторката какво действа при жените и как да не остава прелъстена и изоставена, защото явно й тежи. Не се опитвам да щадя мъжките чувства с този съвет.

# 328
Дайте определение за мъжкар.
Един мъжкар тука в блока, като му гледам прането как го прострял... никоя жена няма да го вземе.

# 329
Като в оная реклама- искам да си искам.

Общи условия

Активация на акаунт