Записваш ли си, авторке?

Човекът ти е избрал точния момент да изчезне. Ни повече, ни по-малко. Преди години ми се случи абсолютно същото - имаше интерес, гони ме и спря, и понеже аз бях незряла, реших, че сигурно е Бог знае колко интересен, та си го идеализирах и го търсих... Голяма драма... Докато не тръгнахме наистина за известно време. В който момент много бързо разбрах защо ми е бил толкова интересен, ама само от разстояние... И скъсах с него. А той и досега ми пише неотваряни съобщения тип "Абе сетих се да те питам, леля ти добре ли е напоследък?" в три през нощта

Все пак, мъжете не си лакират ноктите, боядисват косата, не раждат, а жените не решават глобалните проблеми, не издържат семейството, ако ги нападнат на улицата не жената защитава.
Така че, различните полове имат различни предимства и недостатъци. Съответно, имат различни ТЪРСЕНИ качества.
Жените са търсени по здраве, възраст, външност. Мъжете по сила, решаване на проблеми, решителност, постоянство, лоялност, интелект.
Няма равенство по всеки показател, а по общата картина.
Ти не би искала да имаш за мъж, който прави всичко, което и ти, епилира се, боядисва се, лакира се, пищи като види паяк. Защо си мислиш, че трябва да имате сходно интелектуално ниво, след като функциите ви са различни. Защо си мислиш, че мъжете точно това търсят и се подмокрят от интелектуална жена? Не че е лошо, ама не е най-важният критерий.
Та, ти смяташ, това и това, пишеш го. Ама проблемът е, че това, което ти смяташ, вероятно не е обективно валидно в реала. Това го пишем с месеци вече. А и се потвърждава от факта, че мъже ... няма. Вероятно има нужда от пренастройка, от различно мнение.
Къде е тази прословута мъжка смелост и прямота?
Съвсем, не, Дзверилин. Не съм казал, че мъжете са по-умни, по-силни и по-всичко от жените, а че такива ги ТЪРСИТЕ. Иначе, много удобно опита да шеймиш, поздравления. Има и по-глупави, по-слаби и по-никакви, ама не ги искате. То не може хем, хем. Хем най-голямата риба, хем и нищо на кукичката, хем и пишман въдичарка. В крайна сметка, мъже -жени е грубо 50 на 50. Тия "по-търсените" мъже и те за жена се борят. Не са обърнали резбата все още. Така че, и от тая гледна точка шейменето няма смисъл. Какво значи да се сгъваш на 200? Ми както един мъж го подбирате измежду 1000 други, така и мъжете подбират една жена между 1000 други. Аууу, мизогенизъм, не може така да се говори, аууу, помощ, феминист полис, къде сте? Ако щеш се сгъвай, ако щеш се разгъвай. Впрочем, и на 20 000 да се сгънете, ами като не става, не става. Мъжете могат да променят нещо на по-късни години, характер, увереност, успехи, образование, финанси. Жените трудно си променят силните страни. С грим и пластика каквото докарат и дотам.
А ако беше се зачела в предишното ми мнение, по-скоро мнениЯ, надълго и нашироко обяснявах, че въпросния вероятно няма никакви обективни качества, а единствената обсесия и тръпка е именно, защото се е отказал. И да си потърси други, по-нормални. Ама като си станал накриво, къде по-кеф е да се изшеймиш рано рано.
Мхммм...