Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 884
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 215
Ох, а Валерия милата крие от Джия къде е “тяхното място”, защото се страхува Джия да не почне да ѝ краде писмата 😃😃 Не му лесно на това момиче, аз ви казвам… скоро ще гърми

# 1 216
Аз не вярвам Валерия да е победителката, тъй като не вярвам сценаристите от епизод две, та до последния да ни въртят по тази линия, все някой трябва да остане да гледа 😀

А иначе какви са тези специални представянки пред “английското общество”?! Това ли е най-важното с хората какво има да си каже. Тя с него няма какво да си каже, вие за хората се притеснявате 😀

# 1 217
2-Би ли оставила Валерия потока от лесни пари на Сорос ,за да последва един мъж с който нямат допирни интереси/освен привличане за секс/
Аз да питам какво общо има Валерия с парите на Сорос?Grinning

# 1 218
  • Монреал
Че то това дори не е намек. Дамата направо натъртва, че не е Валерия…

# 1 219
Моментът с кучето определено го забелязах, не знам какво би обяснила Валерия, при все цялата ѝ "платформа" в живота, изобщо не го ѝ погледна, а Джия го погали и му се полигави малко. Rolling Eyes
Валерия е такава лъжкиня, фалшив фейк човек от всякъде! Още на клипа с представянето й пролича, че парадира и използва "любовта" си към животните користно и за личен ПР.

# 1 220
Значи, ако пак ни пускат по пързалката, за да мислим, че има интрига и финалът не е предизвестен, мнооого ще се разсърдя Joy

# 1 221
Мони сигурно я изкараха, че ако беше подхванала Валерия още веднъж, последната щеше да изгърми рано-рано от нерви и Ваня Щерева нямаше да може да пише писма "До Лампата и назад".

# 1 222
Наскоро си изгледах в епизод на Кулушев пак визитките им. Любимо ми е как Валерия обяснява, че работи като модел, за да изкарва пари за кученцата 🥲

# 1 223
  • София
Че то това дори не е намек. Дамата направо натъртва, че не е Валерия…
Че не е Валерия е крясък в ухото от този пост. Аз питам коя печели все пак.

# 1 224
Моментът с кучето определено го забелязах, не знам какво би обяснила Валерия, при все цялата ѝ "платформа" в живота, изобщо не го ѝ погледна, а Джия го погали и му се полигави малко. Rolling Eyes
Валерия е такава лъжкиня, фалшив фейк човек от всякъде! Още на клипа с представянето й пролича, че парадира и използва "любовта" си към животните користно и за личен ПР.
В 1-минутния откъс не обърна внимание на кучето. Нали знаете, че това, което виждаме са монтажи и не виждаме всичко, което правят?

# 1 225
Към тази английска дама, дето НЕ спойлва:

- никой не мисли че Валерия е победителката, мисля, други се тиражират
-  мисля че настроенията се базират на актуалното поведение на ергена
плюс че Валерия има твърде тънки пръсти, за да е дамата в розовото

# 1 226
Ама дамата в розово може да не е победителката. Миналата година, гледах скоро финала, в розово е втората...

# 1 227
Това, че англичанката дето уж не спойлва го е казала, не означава, че е истина. В интернет не пише нищо на тази тема за Валерия и Сорос. Би било хубаво като се казват такива силни твърдения да има и аргументация. Иначе си остават напразни опити за слухове и клюки.

# 1 228
Това за Сорос е явно по повод на една публикация на Мария Нордел (?), която се завъртя тука.

# 1 229
Евгени е учил в Лондон, но живее в Будапеща, защо трябва "да представя някого на английското общество"?

Общи условия

Активация на акаунт