Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 823
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Уф, това клише - женска битка в слуз...
Сериозно?
Творческа импотентност at its best.

# 1 291
Извън темата за гавра с Пам, но ако падне в слузта върху някого, сериозно, нито е безопасно, нито весело.

# 1 292
Кой бездарен идиот им мисли игрите, трябва да го уволнят! Първо се драха и си пукаха балони,сега си събуват чорапите, с нетърпение очаквам мислата на сценаристите да еволюира до идеята да  ги накарат да си свалят гащите в национален ефир

# 1 293
  • софия
Тези определено са решили да изпреварят Сървайвър по нанадолнището на рейтинга.  Явно им е цел. Друго оправдание не виждам.

# 1 294
А струва ли си Евгени тази гняс,в която трябва да газят?

# 1 295
Този сезон игрите им са потресаващи. Пукането на балоните ми се стори върховен криндж, но до момента е най-доброто след народната топка.

# 1 296
Сценаристите трябва да си върнат хонорарите. По-тъпо не можаха да го измислят.

# 1 297
Коментарът на Крисия - супер 😀 И на Габи за памперса ме разсмя.

# 1 298
  • София
Много неприятна серия. Отдавна прекаляват със злобата и обидите от жената Елисавета. Нито пък могат да убедят зрителя, че Габи алото е едва ли не психолог с мъдри прозрения. Отврат. Двете най-злобни жени не спряха да наричат другите злобни. Да не забравяме как Габи алото по време на церемониите на розата се подиграваше на висок глас на Пам, Мони и т. н. И Ергени и водещият и всички слушаха, все едно е нормално, а не е. Flushed  Close
Ергени е като глух и сляп.
То е ясно, че следват линията на сценария, но за другия сезон да вземат да сменят сценариста, че никакъв го няма. Пълна скръб и тъпня, за съжаление.

# 1 299
  • somewhere over the rainbow
Джия ми е най-красива от Трите прицеси. Скрита лимонка е тя май. Стискам ѝ палци. И по интелект ми изглеждат на едно ниво с Генчо и имат един и същ вайб - по-малко говорене, повече действие.

# 1 300
  • София
Ох, голяма гавра с Пам. Тушев, Тушев, дъно си. Щерева и ти също. А си жена. Още по-голямо дъно!
Аз ще се пренасочвам към европейските квалификации по футбол и после на запис ще догледам/превъртя гадните моменти. 😕😔

# 1 301
Единственото положително е ,че до момента са подбрали двойките така ,че да няма грозни битки,но пък Елисавета и Габи достатъчно се раздават с коментари

# 1 302
# 1 303
Това предаване да не е решило да покрие всички възможни фетиши и фантазии на всякакви хора?
Това крака, ученички, спасителки, масажи... с незнайно какъв финал, слузести борби.

# 1 304
  • София
Встрани от другите глупости, непрекъснато имам чувството, че не е много топло там. В къщата седят понякога наметнати с якенца, с дълги ръкави . И тия ветрове... Притесних се, че ще настинат сега. Grinning

Напредваме с опипването.

Общи условия

Активация на акаунт