Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 143
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 375
Тя ако отслабне толкова, няма ли да си изгуби работата? Нали е плюс сайз модел.
Не я мисли, ще стане друг размер модел, освен това, тази не е основната ѝ работа.

# 376
  • Разпиляна във въображението
ПП: Може ли линк към нещо с Пам към днешна дата?
От вчера

И от преди два дни
Скрит текст:

Не че разбирам много, но според мен снимките са пипани. Съмнявам се Пам да е така в лице. За тяло може да е отслабнала, но за лицето не вярвам.

# 377
Е то на по-голям човек като свали 10 кила не му личи чак толкова, но пак са си доста. Евала. Иначе с Мони са ми странна "двойка", ама щом си се разбират няма лошо. На Елена стилът на изразяване не ми допада на моменти, много е високопарен и префърцунен, но не мога да кажа, че е тъпа, напротив. Особено пък на фона на другите в къщата...

# 378
  • Варна
И аз смятам, че са пипани снимките. Зъбите й изглеждат по-бели, очите и веждите - по-изразителни, тена на лицето - по-чист и равен. Да не говорим, че и челото й някак си по-високо ми изглежда.

# 379
Учудва ме, че Мони не изкарва достатъчно за да живее самостоятелно. Но пък може действително да е момиче с принципи Thinking

# 380
Мони дето обясняваше, че от двама мъже ще избере по-богатия. Има принципи докато не намери чичко паричко. Просто търси подходящата партия

# 381
  • Варна
Чудо невиждано, пипани снимки...грозна и дебела е, мирясайте. Мони ще я светне какво да яде и къде да се коригира и ще отговаря на форумските стандарти. То щом Преслава и Светлана се моделираха така неузнаваемо, Пам ще стане направо Пам Андерсън

Ъъъ... А кой е казал, че трябва да се коригира, че пък и да отговаря на някакви си форумски стандарти? Smiley  Коментирахме, че снимките са коригирани и не прилича на себе си в лице.

# 382
Просто е силно гримирана. И аз имам снимки на телефона, на които не приличам на себе си, зависи от грим, ъгъл, светлина. От всички снимки на телефона ми обаче естествено че ще си кача най-хубавите.

# 383
Мони дето обясняваше, че от двама мъже ще избере по-богатия.
Е предполагам че богатството ще е втория критерии, първият вероятно е бил дали въобще са приемливи. Като толкова практичен и пресметлив човек не вярвам да се хвърля съвсем в крайности.

# 384
Не се хвърля в крайности, но и в ТикТок в някакви стари клипове демонстрира, че е материално момиче и търси богат мъж. На мен това ми е достатъчно. Вскяа жена ще предпочете от двама еднакво стойностни мъже по-заможният като критерий за успех, но това означава ли, че всяка една от нас ще го заяви така директно. Според мен това е обява за търсене на богат мъж от нейна страна.

# 385
Има мъже дето целенасочено си търсят кукла и по възможност да не приказва много 🤣Но Мони показа, че не й липсва дар слово, просто искаше ергенът да води разговора, иначе с ергенките нямаше проблем да си отвори устата и дори беше трудно да  затвори.

Чудя се дали Пам не е решила да й помага да навлезе в моделския бизнес.

# 386
Добре, де, ако директно се заявява, че търсиш именно богаташ, не е ли някакси антистратегия? Не е ли прието да се правиш, че  харесваш богатите мъже, заради прекрасното чувство за хумор и душевността, или нещо? Не се ли пазят от златотърсачки?

Иначе, и аз харесвам богати мъже, ама с добавката кинтаците да са със законен произход и изкарани с някакъв занаят. Имам много страшни примери пред очите си за обратното при нашето по-старо поколение. 

# 387
Добре, де, ако директно се заявява, че търсиш именно богаташ, не е ли някакси антистратегия? Не е ли прието да се правиш, че  харесваш богатите мъже, заради прекрасното чувство за хумор и душевността, или нещо? Не се ли пазят от златотърсачки?
Някой мъж да се изкаже конкретно, но откровеността също е стратегия, а и мъжете може да го приемат като лично предизвикателство, един вид търси се богаташ и ето той като такъв отговори на обявата. А и почти сигурно е, че той ще е типаж, за когото силиконът се цени повече от чувството за хумор и душевността 😁

# 388
Учудва ме, че Мони не изкарва достатъчно за да живее самостоятелно. Но пък може действително да е момиче с принципи Thinking
Може да изкарва достатъчно, но да не е такъв робот, какъвто бе представяна и да има нужда и желание за приятели и компания.Относно богатия мъж, търсещ си жена, която да не приказва- че Мони не приказва много. 😂Не защото не може, а защото знае, че е по- добре да го прави само когато е нужно.

# 389
Ако е наистина на 21 години, може и да не си търси още мъж, но за визитката да са я карали да казва провокативни неща. Като на Ирина за секса.

Общи условия

Активация на акаунт