Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 920
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 885
  • Пловдив
Но пък моят мъж снощи ме уведоми,че най приемлива е Валерия. Явно мъжете и жените са наистина различни.
И сина я намира за красива 😅😇😅
Мъжлето харесва ... Джия. Въпреки бомбите и джуките, защото била много скромна, срамежлива и мила. С две думи, харесва й душата 🤣🤣🤣

# 886
Моят харесва Лия. Аз намирам Валерия за най-красива.

# 887
  • София
Валерия ми хареса в началото, още на първи-втири епизод рязко ми опротивя. Най-обичам като стане нещо и като седи зяпнала на дивана, че да дайджестне какво е станало. Габи и Елисавета са ми най-противни определено.

# 888
  • Разпиляна във въображението
То пък останалите хич не седят и коментират. Даже те повече. Валерия основно отговаря на въпроси.

# 889
Beeps,напълно подкрепям това,което казваш.Не съм била в Токио,но в "белите "държави никой не гледа на татуираните като на извънземни.За жалост,в БГ е така.Там си е нещо съвсем нормално,дори адвокатка ,приятелка на дъщеря ми е с безброй татуси,които не и пречат по никакъв начин в работата.Моята дъщеря е фен на татусите,има си доста,не живее тук,но като си дойде, бива оглеждана от някои хора като полезно изкопаемо.За съжаление,това е една от причините все по-рядко да се връща.Аз я разбирам и не я упреквам,но баща и не спира да мрънка.Не сме дорасли,някак си.Всеки си е собственик на тялото си и ако е почувствал нужда да го промени по някакъв начин ,о'кей(както казва Евгени).Татусите не правят IQ-то по-ниско.Предпочитам да е с татуировки,отколкото с виснали до пъпа джуки.Моля,противниците на татуировките да ме извинят.

# 890
  • София
Много се надявам по някое време да затворят Евгени с шише розов джин, наръч неразучавани партитури и да му пуснат да си изгледа всичките емоции, на които се отдаде.

# 891
Още нещо ми направи толкова силно впечатление снощи: защо Елисавета толкова пали на разни черти на участничките. Габи по̀ на майтап ги приема нещата. Елисавета явно наистина е доста дребнав и злобен човек. Още повече нито на Пам нито на Елена поведението е насочено към нея. Как се оказа толкова запалена в тая цялата драма.

# 892
  • София
Вече се избистря великия обрат на предаването, но как точно мислят да лъснат имиджа на Ерген и Победителката - ето това ми се струва много трудно вече. След тази вечер и това, което утре ще гледаме, не знам коя колко е интелигентна, но изборът става достойнство или победа, а се губи вариантът достойна победа.

Много съм съгласна!

Само не ми е ясно какво ще е тежкото решение, което ще трябва да вземе Ергени, като досега никак даже не му е трудно, разиграва ги, както си иска, която не го кефи, е наказана.

# 893
Много е долна акцията с Пам от страна на сценаристите - има много хора, които страдат от хронични болести, които променят коренно апетита. Това, че яде много, не значи че го прави от лакомия.

Бай Елисавет не мога да я трая- жалка е комплексарка . такива хора трябва да бъдат коригирани от обществото, но не би…

Джия трупа точки, особено когато  ясно заяви, че няма нищо против другата групичка и се разграничи от кучкарката. Надявам се да случи на мъж в пъти по-готин от Ергени.
Айлин също вече е по-приятна. Има позиция и я заявява. Но си личи , че е била с много по мъже пт Ергени…

Най- смешно е, че го коментира точно Елисавета дето не се знае какъв пол е и тя също нагоре е доста налята. Това, че има слаби крака не я прави слаба и елегантна.

# 894
Още нещо ми направи толкова силно впечатление снощи: защо Елисавета толкова пали на разни черти на участничките. Габи по̀ на майтап ги приема нещата. Елисавета явно наистина е доста дребнав и злобен човек. Още повече нито на Пам нито на Елена поведението е насочено към нея. Как се оказа толкова запалена в тая цялата драма.
Вживява се. На някои е много трудно да запазят зрителска дистанция, както е видимо и тук. Проектират се собствени ситуации, отвръзват се емоциите и според личната емоционална култура, заваляват квалификации.

# 895
  • София
Моят скромен житейски опит показва, че тези по-мъжествени жени (ако мога така да се изразя за Елисавета), са по-агресивни, имат по-груб изказ, по-мъжко чувство за хумор. Имала съм и продължавам да имам няколко такива познати. Не знам, хормони ли са или стремеж да изпъкнат с нещо друго, като не могат с външен вид, или нещо друго.

# 896
  • София
Миналия Ерген искахме някой, който да взема отношение и да ги поставя на място, са Евгени ни идва прекалено темерутест и безпардонен. Ами, той не отговаря за чувствата на всички - почувствали са се обидени - той им обясни за какво е там, и че няма как да се нагажда според всяка. Има позиция, отстоява я, за което - евала. Предаването е Ергена, не Джентълмена. На който не му харесва - да не се занимава, дето се вика. Тука ми се струва, че много се тръшкат като малки деца, на които не е станало тяхното. Вътре също - не случайно Евгени им показа лицемерието. Всичко е позволено, докато облагодетелства мен. Другите, ако го направят - не е морално. Елена трябваше да му каже, че се е почувствала обидена, че вниманието му е било откраднато и е изревнувала, защото го харесва. Но все пак разбира, че той е там, за да следва сърцето си. А тя един тон оправдания и обвинения, да не говорим акцията срещу Валерия. Еми, изложи се. Дано поне наистина е разбрала защо, а не е само акция за замаже щетите.

# 897
  • Leeds, UK
Моят мъж хвърля по едно око  с мен, защото нямаме друг телевизор и се изказа, че най-много харесва Крисия, Микаела, Валерия, че били по-естествени и миловидни. Ирина харесва също, защото му приличала на Мегън Фокс, само да не си отваряла устата. . Аз не приличам на нито една от тях, чисто визуално. 😁. За Елена каза, че била с много мъжко и грубо излъчване  и че много поучава и намила😁

# 898
Започва да става интересно. Момичетата са много различни и всяка си има свой подход към льольото. Сега и Джия влезе в играта, а от промото се вижда, как добре я опипва, та очаквам щастлив край на масажа (целувки, страст поне). Все по интересно ще става, а аз понеже нямам фаворитка, ще гледам с интерес.

Еми, тя нали е по " френските целувки ", цитирам нейно изказване, така, че може би пича е заинтересован...

Макар, че ако е на такава основа и съм мъж, бих си избрал Ирина, хахахахааха
Не съм разбрала, че е по френските целувки, но ако и аз съм мъж, не бих я пропуснала. Всъщност той точно това и прави, не пропуска да "уважи" всяка... и точно това ме кара да се съмнявам в чувствата му към Валерия. Нооооо това изобщо не е мой проблем, все пак не е моя мъж, Валерия да му мисли.

# 899
  • София
Сърцето може и да се следва, без да тъпчеш околните, особено в ситуацията на шоуто, където Евгени е почти всевластен. Една-две мили думи и извинение към останалите момичета щяха доста да поизгладят неприятното впечатление, даже и да си беше отвисял пак с обекта на чувствата. (Които чувства обаче, интересно, не пречат да се натиска с всяка, която не се дърпа.)

Общи условия

Активация на акаунт