Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 932
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 870
Много е долна акцията с Пам от страна на сценаристите - има много хора, които страдат от хронични болести, които променят коренно апетита. Това, че яде много, не значи че го прави от лакомия.

Бай Елисавет не мога да я трая- жалка е комплексарка . такива хора трябва да бъдат коригирани от обществото, но не би…

Джия трупа точки, особено когато  ясно заяви, че няма нищо против другата групичка и се разграничи от кучкарката. Надявам се да случи на мъж в пъти по-готин от Ергени.
Айлин също вече е по-приятна. Има позиция и я заявява. Но си личи , че е била с много по мъже пт Ергени…

# 871
Много ми е интерестно след разговора на Евгени с Елена продължавате ли да го харесвате? За мен този човек е по-кух и от Виктор!!! Не харесвам Елена, но само тя имаше топки да му каже истината в очите. Ако бях на нейно място след отговорите от Евгени да съм си обрала парцалките и да съм напуснала това нелепо предаване!

Ако дъщеря ми доведе такъв зет, ще обърша пода с него.

# 872
Много е ограничено това момче. Изглежда мило и възпитано, но никакво дар слово няма. Как един смислен разговор не се проведе.
То и жените затова говорят глупости по срещите им. Ами много е трудно срещу някой който мълчи или казва по дума две...

# 873
Доста неприятен епизод. Вече никой не ми харесва.Simple Smile))..ергенът има проблеми с общуването и ценностите и вече ми прилича на някакъв кифльо кифлев. Можеше да обясни нещата по друг начин. Да каже, усещах, че не постъпвам правилно с вас, но ако бях дал розата на някое момиче само от учтивост, това едва ли щеше да е по-редно, а той беше чак някакъв нагъл с Елена и да, постъпката му беше тъпа и подразни и зрителите...нека се води по емоциите си, но да проявява уважение и да каже две-три думи за да респектира хората. Уважението винаги е на първо място. Неговата емоция трябва да идва след това. Дължеше им обяснение, дължеше им две думи. Ама не...цял ден се бориха за него, обаче...кво пък, отивам да видя Валерия, вие не ме кефите...И каква беше тая глупост за двойния стандарт, дето я изрецитира на финала. Прекъсването на среща не може да се сравни с идването непоканен. Нещата за мен вече изобщо не се връзват, защото не са оставени на истинския им ход, ами го има и невидимият играч сценаристите, които скапват тотално всичко. Много тъпо беше като цяло, нелогично и неприятно...

# 874
Елена ако си беше капнала едно дижестифче, флоуът по-добре щеше да ѝ се получи.

# 875
Евгени страшно се изкефи, че Елена се е извинила.., а не се сети да каже и той две-три мили думи, някакво извинение на момичетата, след като разбра, че повечето не са се почувствали добре от това, което е направил. Много ми е интересна тая философия...мен ми е важно, да следвам емоцията си, затова съм тук...вие нямате значение. Дори да не си искал да обидиш някой, фактът, че си го засегнал, че не се чувства добре, изисква някаква минимална реакция от теб. Много щеше да ми хареса някое от момичетата да си тръгне след думите му за женската природа...На мен ми стана антипатичен. От друга страна, с Валерия може би са си един за друг.

# 876
Чалга коалицията, начело с Валерия, ще спечели Ергена - то е ясно. Просто Евгени го мислех за по-умен, а той се оказа много незрял.
.

# 877
  • София
Значи, от цялата китка, която благоволяват да ни покажат, реших, че най ми харесва Айлин, с всичките ѝ ограничености. Комай само тя успя така да се държи с Евгени, че хем той разбра, че има проблем, хем не се фръцна докачено, а даже се напънал да прозре какъв е той (макар и неуспешно). При това без да го откача от кукичката Grinning. Захаросаното ѝ мяукане, съчетано с поглед и физиономия, подсказващи, че си сгазил лука... Идеално за случая! Simple Smile

# 878
Мернах няколко кадъра от предаването. Как само са го нагиздили ергенчето Simple Smile

# 879
Елена ми става все по-неприятна. Първо е мъжкарана, нищо женствено не ми е.. Особено с тия голи рамена и гърбове като изпляска татусите, ужас на кутийки. 2ро се изкарва супер сложна и властна, еми абсурд това да се хареса на мъж тип Евгени. Държи се като да му е майка или учителка (наставително), не да му е жена.. и 3то изражението й повечето време е навъсено и недоволно.
Цялостното усещане за нея ми е абсолютно негативно...

# 880
Всички ми станаха противни снощи, начело с Евгени. С Валерия са си лика-прилика - тъпи, нагли, несъобразителни, обидчиви и отмъстителни. Водел се бил от емоцията - абе смотан, ти пак се води от емоцията, но това не изключва елементарното възпитание! Кажи им едно чао поне на гостите, които сам си поканил. Че и ги нахока после, задето са сърдити, лелеее! Дъно за Евгени!

# 881
Генчо като се води от емоцията, защо не покани Валката на срещата? Той иска всички да му се мазнят и да тичат след него. След като не харесва Елена е редно да я изгони. Но тя явно ще продължи да му се мазни и той ще я остави за да си четка егото. Отдалеч си личи, че не я харесва като жена.

# 882
  • София
Аз имам татуировки, не държа някой да ми ги разбира. Те не се правят с тази цел- може да попитате и Айлин. Иначе не виждам причина от двете дълбокопричинни буквички на латиница на грацилните й китки. Но да кажем букви върху моделки може, както и разни диаманти, стихове от Руми на арабски и “Блесд” в курсив през лявото надгърдие…Не знам, ако ви се случи да отидете в Токио, как ще ви оцелеят очите, вървейки по улиците. Светът не се закючва след третата пряка.

Женствеността на Валерия е близка до тази на пакетче ронена чубрица.
А Ергени снощи затвърди позиция, твърда колкото маршмелоу.

# 883
Но пък моят мъж снощи ме уведоми,че най приемлива е Валерия. Явно мъжете и жените са наистина различни.

# 884
  • София
Бих питала и аз моя какво мисли, ама заспива на първите двайсет секунди.

Общи условия

Активация на акаунт