Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 987
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 855
Мисля, че е по-лесно да се намерят жени да се правят на маймуни в любовно предаване, отколкото мъже да са в главна роля в същото.

# 856
Нямам търпение да си тръгне това недоразумение на природата Габи ало.бг. Страшно куха лейка, изобщо не знам как един интелигентен човек би я определил като забавна. За мен такъв тип хора са дъното на обществото.

# 857
А бе стига сте ги оплаквали тия девойки, кой ги е бил по главата да са там, нали всички искат да ги дават по телевизора.

Елисавет за какво го държи там 🤔 Ама то има още поне 2 които нито имат шанс, нито пък мерак към ергена.

И не нападайте Евгени, човека е там за момента, си каза 🙂 и като си харесва Валерия пък, какво, той решава, тази вечер ми се видя много сладка тя.

# 858
В Елена явно наистина живеят не знам колко алтер-егота (по нейно описание). Ту ми се издига, ту ми пропада в очите, кривата е като влакче на ужасите. И тя самата не знам дали се разбира, толкова се оплита в мислене, анализи и преценки, че тотално се изгубва. При сцената с Евгени на пейката, очаквах ясно, точно и кратко, с достойнство, да му обясни някои неща, предвид претенциите й за красноречие и "високи стандарти", а то какво стана...удави се в собствените си брътвежи. Когато той я отряза, мина в защита и беше супер неудобно да я гледам как се  обяснява. Толкова ли не можа да му каже, че той има право да се води от емоциите си, но няма право да се държи унизително и недостойно към жените, които са там заради него. После извинението пред всички към Валерия беше върха на всичко. Елена с "високите стандарти", стремеж към справедливост и не знам си още какви високопарни нейни заявки, сама се унижи, само и само да угоди на Евгени и да драпа за победата. Е това ли е разбирането й за достойнство ? Ами сори, Ленче, ама с нищо не си по - различна от тези, които си вярваш, че превъзхождаш  - напред към целта без оглед на средствата. Много ме разочарова. В същото време разбирам чувствата й, огорчението й, основателни са и има моето съчувствие, но ако беше останала на висота щеше да ме спечели.

# 859
  • София
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.
Теодора не беше ли?

# 860
А само на мен ли ми се стори, че коментарът на Елена как и е останал един стълб(Пам), но "добре, че носи като за двама" беше малко обиден. Уж беше много възмутена как се подиграват на Пам заради килограмите,  пък то изцепи това с усмивка.

# 861
Нямам търпение да си тръгне това недоразумение на природата Габи ало.бг. Страшно куха лейка, изобщо не знам как един интелигентен човек би я определил като забавна. За мен такъв тип хора са дъното на обществото.
Каквото и да си говорим тя и Елисавета ще избутат предаването. Всички не харесвахме Людмила в миналия сезон, но да си го признаем, без нейните коментари шоуто щеше да е доста скучно.
Пък и както споменах по-горе, Габи поне не крои интриги и е директна.

# 862
Аз честно казано не разбрах какво специално намери Евгени във Валерия, като те 2 смислени изречения не са си разменили след първата им среща, която беше най-скучната среща след тази с Кристина и на която тя му каза, че кучетата са преди него, че кучетата трябва да спят в леглото, а той където намери място, че куче и мъж както си ги научиш, че ако иска да е с нея трябва да е веган, а след това му поставяше ултиматуми, че не можел да прави с другите каквото прави с нея, защото това означавало, че е фалшив. До тук само червени флагове и то много. Та... ако си търси с коя да си задоволи нагона - супер си е Валерчето - да си мълчи и да му се натиска, ама за жена.. кой би го искал това да му е в къщата..

# 863
Хич не крои интриги Габи, пък сама си  признава зад кадър "аз не мога да ги изгоня тия умните, но сега ще им подлея вода пред Евгени" и после декламира колко са гадни, хитро подсладено към ергена "ти си прав, те не могат да ти се месят, ти си решаваш".

# 864
Аз пак се сещам за удобната намеса на сценаристите.
Дали пък извинението на Елена да е продиктувано/намекнато от тях?

# 865
  • Вестерос
Има ли линк, че бебето рева и не успях да догледам, до срещата с Елена гледах.. наговори му едни...

# 866
За мен, както писах многократно и през седмицата, не е проблема в Валерия и Евгени, а в онова чувство на Елена, че тя го заслужава. Това за мен е от чисто чувство за превъзходство. Онова тънко самодоволство, което демонстрира през цялото време именно тя, а не толкова Валерия. Тя се била потрудила… а Поли не се потруди?!? А Боряна на нея дали не ѝ е тъпо? Ама хубаво, че е Елена, че да се валидира. Ще ме извинява, ама на Елена валидацията като на Пам самоувереността… мън мън!
Отделно изпада в някакви страшни логореи тая жена и е страшно досадна в тия си състояния.
Цялата работа почва да ми напомня на Милиту, която обича повече от останалите. Еленка и тя така: старае се повече от останалите, правдива е повече от останалите.
Извинението ѝ би било похвално ако беше на 13. От тридесет и кусур годишна жена е късно за извинения за това, че не може да преглътне, че не е повече от останалите.
Съгласна с почти всичко от написаното, но с едно уточнение. Тя започна да говори от името на всички момичета от провалената среща, но Евгени я прекъсна и попита един вид говорителка на общото мнение ли е и тогава тя каза, че говори от свое име и похвана как се е трудила, старала и прочие.
Не симпатизирам нито на Валерия, нито на Елена. Дано момъкът има разум и си избере нещо читаво, тия двете са ми толкова фалшиви.

п.п. Лия милата я изгониха само защото надигна глас, че Валерката явно подкокоросана от продукцията открадна идеята й. Мега гадно!

# 867
  • Монреал
Това беше извинение на типичен скорпион. Елена преглътна малка част от гордостта си в името на това да се извиси в последствие. Мисля, че не бе толкова искрена, а го направи защото тя ще има дивидент от това. Играе играта Елена… сериозно.

# 868
  • София
Има ли линк, че бебето рева и не успях да догледам, до срещата с Елена гледах.. наговори му едни...
Мари Мар беше качила линк на 56 страница.                                             
 Никак не ми хареса днешният епизод, уф този ерген...

# 869
  • София
Ох, чак сега насмогвам да пиша (още не съм ви чела).

Евгени ми хареса. Точно на моята позиция - той е там за емоцията, не да изкара всичко по конец. Хареса ми, че изложи лицемерието. Не ми харесва, как лапа по Айлин, но ми харесва как правилно я усеща. И не само нея. Накрая сигурно като във вица, ще избере тая с големите... Ама поне не е залухар.

Ох, Елена. Аз съм доста рационален човек и би трябвало да я разбирам, но нещо не е наред. Не се получава. Демонстрация на тотална липса на емоционална интелигентност, ужасно отигра ситуацията пред Евгени. Излезе злобна и отмъстително настроена, държаща сметка фалшива моралистка. След стреса на церемонията, най-накрая натъкми нещата, но и аз като Валерия, имам съмнения колко е искрена. Има още много да расте туй момиче.

Айлин продължава да е ужасно дразнеща, но Евгени яко иска да я такова... Красотата си е красота.

Пам... Успяха да я разреват. Гадно. Искам да видя цялата сцена, но ме съмнява да намеря оправдание за Габи. Каквато и да е Пам, ясно е, че килограмите много я нараняват, и ми е тъжно да гледам как (не) понася обиди. Доста е вероятно Габито да изхвърчи, ако сцените са каквито изглеждат в промото.

Общи условия

Активация на акаунт