Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 966
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 795
Евгени удари дъното с този епизод. Догодина по-добре да пуснат Момата да се нагледаме на Мъжкари, не мога вече с този Евгени…не заслужава много стойностна жена като гледам постъпките му.

# 796
Ергени се показа като гадния кухавелник, за който го подозирах още от началото.

За мен това е мъж, който всъщност много добре разбира каква е динамиката между момичетата и какво му казват, но удобно е избрал тактиката да се прави на ударен и неразбиращ, докато си върти номерата. Садист.

Айлин след днешния епизод за мен отвя Валето Unamused
Но колкото е "обиграна", толкова и усещам младежка наивност, все пак е младо момиче, независимо в какви среди се движи.

Валерия е точно като за Евгени, никое от момичетата вътре не заслужава такова същество до себе си, то ще ти вгорчи живота, докато гледа като тъпо теле и мучи неразбираеми сексистки лекции. Но тя ще гледа с влажния поглед на тъжна крава и ще ликува вътрешно, че го е завоювала с няколко примлясквания. И заживели щастливо!

Много точно казано. Евгени в нарцисизма си на разлигавено и глезено дете, влязло в магазин за играчки, където са му казали, че всичко му е позволено, защото всичките са за него...го избива точно на садизъм. Не понася ни прашинка критика към себе си и поведението си, било то и поднесена завоалирано, затова и Елена запелтечи, както вероятно всяка на нейно място би... Задавена от осъзнаването на двойната несправедливост - не само неразбрана, а и едва ли не виновна се оказа, затова че, провокирана от неговия директен въпрос, си позволи да каже това, което всички останали мислеха, но не посмяха.
Ивелина- лисичата муцуна, която му се подмазва предварително или молдовската медена питка, която го гледала жадно, а не критично... Направо жалки! Плюят си на достойнството, само и само да не ги погледне лошо Генчо и да не ги изпидурка на следващата церемония.

А това с извинението - много унизително, но Елена е достатъчно умна да съобрази, че ако не беше направила подобен ход, щеше да си замине. Оставането ѝ беше на тази цена, дано си е струвала за нея.

А Габа-гнусната подута жаба и Елисавет - с всичките змии и гущери, които непрестанно бълват, сериозно ме избива на агресия - кога най-сетне ще си получат заслуженото тези гаргойли? Защо продължава да ги държи там? Минават всякакви граници с тъпите си коментари и постоянни злобни епитети, Евгени нали уж много държал на интелекта и на правдата... Смешко. Вярвал бил на Габи, имала добра душа...

С пинчера вярно са си лика-прилика. Празноглави, празнодушни, празнопогледни и - въпреки големите претенции - явно доста, доста елементарни и повърхностни. Жалко.

# 797
В следващия епизод е целувката между Евгени и Елена. Той казва, че е забелязал Елена още от първия ден, при това с много положително чувство. Харесва ми Валерия. Има достойно поведение, незлоблива и изглежда лоялна приятелка. А, Евгени изглежда, че поддържа линията с нея, не толкова от емоция, колкото за да има нещо сигурно...е, докато не се развие сюжетът с Елена, за съжаление.

# 798
На мен Елена много ми харесва като поведение и разсъждения. Изисква огромна сила да се извиниш на врага си. Тя е интелигентна, разсъдлива, макар и в същото време емоционална. Не заслужава този емоционален недорасляк - ергена. Аз съм сигурна, че ще си намери интелигентен и силен мъж, който да я оцени.

# 799
Имам чувството, че гледаме различни предавания.

# 800
Струва ми се, че Елена нарочно се извини на Валерия, за да може после да покаже на Ергени колко е благородна и да натрупа малко точки, защото доста се беше сринала е очите му.

Загуби зрелищно битката, за да събере муниции за спечелване на войната. Хареса ми.
Само дето войната не се заслужава да бъде спечелена.
 Още преди да започне предаването по жълтите сайтове спрягаха Ирина за победителка, надявам се да са познали. Евгени заслужава точно такъв хищник ,която да го сдъвче и изплюе, пък той нека си мига объркано и да върти очи

# 801
Много се надявам Ерген сега да чете отзивите за постъпките си и да се види от страни … сигурно ще остане доволен от “мъжкарското” си поведение .
И аз оставам с впечатление , че е нарцис и обожава да бъде лъскан .

# 802
Започва да става интересно. Момичетата са много различни и всяка си има свой подход към льольото. Сега и Джия влезе в играта, а от промото се вижда, как добре я опипва, та очаквам щастлив край на масажа (целувки, страст поне). Все по интересно ще става, а аз понеже нямам фаворитка, ще гледам с интерес.

# 803
Само Габа с джуките джапанки е за него, много бързо ще го вкара в пътя.
Дори и с нея няма шанс щото не е достатъчно финансово красив Grinning

# 804
Ох, хора аз се чувствам обидена, погнусена от ергена лично като жена. Не може да се държиш така с която и да било жена, ако ще и Габи да беше. Самата му физиономия КРЕЩИ, че е толкова самовлюбен, нарцистичен и злобен, че не е истина. Не е нужно даже да казва 2 приказки, които така или иначе никой не разбира... СРАМ и ПОЗОР за това мъжле. Не може да си на 30 години + и акъла да ти е на 15 годишен. Чак се очудвам от себе си, наистина се ядосах...

Предлагам дами, да имаме малко солидарност към женския пол, достатъчно обсъдихме дамите в предаването, време е да отдадем и заслуженото внимание на псевдо мъжлето, да не се измъква между капките.

# 805
Никакво ниво не виждам при Елена освен опити да изглежда много интелигентна и да се отличава с не знам какво. Засега се отличава само с това как се бутам там, където не я искат. Тази вечер беше достойна конкуренция на сладкото Мили, което също беше пренебрегнато и неразбрано.
Една достойна жена няма да се държи така - от лекцията през сълзите зад кадър до извинението, което в прозрачен опит да набере позиции отново.

# 806
  • here and now
Просто, мъжете също чустват, когато ние сме фалшиви....макар и прикривайки болката си.
Ама пусто им харесва фалшивкото. Или поне на Евгени..

# 807
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.

# 808
ерГенчо е много недодялан и понеже е в по-добра позиция може да решава какво има значение и какво не (препратка към разговора с Айлин). Недостойно поведение от негова страна в целия епизод.

# 809
Ромка имаше в лицето на Теодора

Общи условия

Активация на акаунт