Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 991
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 810
  • here and now
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.
Ромка имаше, но бързо я изпидуркаха

# 811
Радвам се, че се върна Елена, която харесвах е реплика на патологичен нарцисист, а Елена се закачи на кукичката. Не ми го хвалете тоа

# 812
Утре пак ни очаква една тактилна срещичка. Като невидял женско тяло е този. Няма ли да прояви малко уважение към онази хулиганка, притежателката на сърцето му, а най-обстойно ще опипа една от уж близките й приятелки? Вечерта ще облече пак грозния костюм и ще прибелва очички в отегчение, че са изразили възмущение към безпардонното му поведение.

# 813
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.
Айлин?

# 814
А защо мислите, че не са!?😉
И за да не пускам друг пост и аз съм за "Момата" догодина. Тъкмо ще сме автори на нов световен формат.Може и Тупарев да го прави,🤪

# 815
Направо г-н Много Мило ми липсва адски много, просто е класи над тоя темерутестия Ергени. Виктор освен симпатичен визуално поне си правеше труда да говори нормално с всички момичета, а тоя е отегчен 24/7 докато е с тях на разговор, да не говорим, че няма и какво особенно да им каже.

# 816
  • София

Ергенът  Сезон 2 - Епизод 10 (22.03.2023)

# 817
Най-силно впечатление от целият епизод ми направи колко безсмислено и унизително е преседяването на Пам. Не е проблем, че седи, не е проблем, че Евгени не я харесва, проблем е, че тя не полага никакви усилия да покаже, че там за ергена, а се държи като асистентка на великата Елена, най-главната героиня в това шоО.
Проблем ми е също, че при заявките колко е умна и уверена не можа да каже две приказки на една двадесетгодишна п*чавричка. Абсолютно безсмислено участие и се надявам да се сложи край на тая агония.

Иначе ме хвана срам от опитите на Елена да се валидира. Такова мънкане…

# 818
  • София
Ей, защо е този хейт към Евгени. Отишъл там да се забавлява, цял куп кукувица му се навират, кой мъж ще пропусне, ако е самотен, а той явно изобщо няма опит с жените. Харесва ми, че отпраща или показва ясно коя не харесва или поведението на коя не му допада.
Стана ми мъчно за Елена. Личеше си, че много трудно приема шамара на Генчо

# 819
Не мога да повярвам колко нарцистичен е този човек. Нарочно даде последна роза на Елена - само за да я накаже и измъчи. И си личеше, че това му доставя мноооого удоволствие.

# 820
В началото Евгени беше доста харесвам. Подозирах, че така ще стане.

# 821
Защото действа като нарцис - поведението му показва, че не толерира да му противоречат и не търси вина у себе си. Която не му играе по свирката веднага е чао. Това в една връзка е ужасно токсично

# 822
Хехе май френдс,  лицата на Валерия и Елена са пюр голд по време на прегръдката.
Валерия ще се пръсне от нарцисистик  съплай , чак предозира, надула се е верно като балонче, както бяхте писали по-горе.

А Елена пък е с презрително-омразна физиономия.

# 823
Изобщо не разбирам защо Евгени отнася толкова хейт. Вярно, че не си прави труда да се преструва на джентълмен, но пък е искрен. Показва тези емоции, които дамите са предизвикали в него. Те хем искат да го порицаят, щото не им харесала реакцията му на коктейла, хем се стараят да не загубят позиции пред... него. Ами не им се получи, освен на лисичката Айлин, която бързо обърна палачинката. Не става и вълкът сит, и агнето цяло. Или имаш позиция и я защитаваш, като си готов да загубиш, или си кротиш в миманса. Евгени си реагира много точно на биполярната им позиция.

# 824
  • София
Според мен основна грешка на Елена ( защото другите които се жалваха на Ергенино , по скоро му се мазнеха и клюкареха другите) е че къде завоалирано , къде явно нападна Валерия, а не по-меко не каза, че неговата постъпка я е накарала да се почувства кофти.
Мъжете някакси не обичаме някой , особено пък и не близък и един вид никакъв на този етап за нас човек да хейти жена към която имаме симпатии. А и явно с това супер фалшиво извинение ( от което даже нямаше нужда според мен) ще натрупа пак позитиви от момъка, както и се вижда в промото. А за него накрая Райа или джия реве на синхрон май? Явно утре ще има вихър в разврата на събитията.
А май само на мен Елисавет ми е симпатична донякъде ( като изключим когато отявлено бълва вулгаризми, особено когато не се разбира от монтажа дали изобщо е имало някаква сериозна отсрещна провокация), а и за жена над 40 мисля, че изглежда донякъде добре...

Общи условия

Активация на акаунт