Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 926
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 900
Хич не харесвам Елена, защото ме разочарова нееднократно.

Обаче, щом се налага да му обясняваш на това мъжленце, защо прекъсването на разговор на пейката на коктейл, на който присъстват всички няма нищо общо с натрисането непоканена на коктейл, значи сте различни вселени. Не червен флаг, ами знак за обратен завой направо.
Next!

Забелязахте ли как, за разлика от Джия, Валерия не отрази кучето? И то нея. Казват, че животните усещат...

Точно ето това защо никой не му го каза на Евгени!? Едно е прекъсване на 5-10 Мин среща където всички са на коктейл. Обаче, покана писмено написана е съвсем друго. Защо трябва ти да се явиш не поканен!? Не е двоен стандарт както го нарече. Защо се прави че не разбира? Или наистина не разбира?

# 901
Може и наистина да не разбира, може от продукцията да му казват кои да покани на общи срещи и да са му казали да спре да кани Валерия на всяка.

# 902
  • # супернатурална #
Мъжете вкъщи (малкият на 9) също харесват най-много Валерия. И аз я харесвам...донякъде. Има излъчване на муза. Не ми е приятно прозвището, с което я наричат някои от потребителките -"кучкарката" . Все едно е нещо лошо да обичаш кучета и да им помагаш. Аз също не бих харесала мъж, който не обича животни. Ако ще Брат Пит да е. И да, едно от кучетата спи в леглото ни, въпреки първоначалната съпротива.

# 903
И сега какво излиза.. Ленчето получи последна роза снощи и сега очакваме да потушава огън и бури с Валерия, за да се издигне видиш ли в очите на Генчо.. Ееее такива посредствени номерца са много жалки Grinning

Джия определено влиза в играта, смятам, че умишлено изчака толкова, за да направи реална преценка кой за какво е там, за какво се бори и как подхожда в играта.. Интересно ми е дали накрая трите "приятелки" няма да се хванат за гушите..

Добре, че морковът изхвърча.. Сега следват най-вероятно РаЙя, Микаела, Меган и останалата част от декора..
Харесва ми, че този сезон сякаш ги изключва от формата заради действия и постъпки, които не са му допаднали, а не толкова поради неактивност и липса на комуникация..

# 904
  • София
Елена много добре е усетила как трябва да действа, за да направи добро впечатление на Евгени и да остане в предаването. Иначе хич и не съжалява и не би се извинила на Валерия според мен.

# 905
Елена видя,че тя ще е следващата изгонена и реши да се извини на Валерия. Нали се смяташе ,че е права защо не отстоява позиция. Довечера ще му каже ,че се е извинила и ще го целуне и защо всичко това ? За да не я изгони !😂😂😂

# 906
Очаквах тя да си тръгне, но ми стана неприятно. Много ми е красива, но не е за Евгени. Докато слушах Елисавета, направо ми се догади.. стана ми толкова неудобно! Много грозно поведение, дано децата не се “вдъхновят” от него. Очаквах, че ще покани тая на среща хахах. Много е скучен тоя сюжет с трите приятелки, честно. Тийн драма, ама дори не интересна, защото главните герои са антипатични. Евгени абсолютно ми падна в очите.. Фаворитка ми е Микаела, но тоя не е за нея! Елена истински беше обидена и има право, не ми хареса как той я накара да се чувства виновна.. Но ми идва прекалено пренавита и ако той ѝ обърне внимание пак ще се вдигне самочувствието и сноба в нея ще се обади.

# 907
Не съм защитничка на Елена, но на мен изобщо не ми изглежда да говори със злоба. Напротив, търсеше правилните думи. Извинението също го приех нормално и не ми беше престорено. Според мен тя наистина съжалява за създалата се ситуация.

# 908
Сега си пуснах епизода от вчера. Не мога да схвана тази Елена какво му се прави на майка и се опитва да му налага някакво нейно си морално виждане.. като на Крисия постоянно добрите и морални изказвания..  Валерия визуално я харесах от първия епизод, обаче като личност ми е много антипатична. Джия по-добре да не си отваря устата, като им чух разговора преди няколко епизода.. Тази Поли не бих я изтърпяла така да ми писка, адски дразнеща лигла. Тази Елисавета се моля всеки път да не му шибне един шамар, че няма да може да стане този дребосък Евгени. Някъде по-нагоре прочетох, че женствеността на Валерия и Елена е нула - и аз съм на това мнение. Червенокосата Лиа ми е като излязла от анимационен филм, от тези китайските.

Чудя се този Валери на какъв се прави с това арогантно поведение. Че и на сърдит се прави.. Дава им розите все едно е на сила в предаването.

# 909
Защо изобщо да е направила нещо лошо Валерия,че е отишла на груповата среща.Защо да се съобразява дали другите ще се разсърдят все пак всички те са там за сърцето на Евгени не да си стават приятелки,то по пътя на логиката по-добре никоя да не го прегръща или целува за да не се разсърди друга... пълна простотия . Евгени много добре го каза,щом Елена прекъсва срещи и т.н се счита за нормално и смело а постъпката на Валерия неучтива,ненъзпитана и незнам какво още

# 910
Бай Елисавет вика Пам дебелеела от “лакомство”. 😂  Елисавета е неинтелигентна като плоски дървени материали, да се изкажа и аз по-арт 😁
Споре мен Пам страда от емоционално хранене и в онзи кокошкарник се успокоява с ядене. Никой няма право да я обижда по този начин, фактът, че го излъчват сам по себе си е достатъчно грозен.

Генито реагира като ощипана мома. Всички имат право на емоции, не само той! И не - жените не са за същото в къщата като него. За мен този човек се обезцени като ерген. В реалния живот нямаше да харесвам такъв човек, единствено някоя заспала травма за отхвърляне може да ми активира с нарцистичното си поведение.

Оттук нататък явно предаването ще се превърне в психопатология в различните и форми. Как се намира любов на фона на подобни глупости не ми е ясно. Но това явно е проблем на концепцията на предаването, не само на ергена. Лошото е че ергенът не го прави по-поносимо.

Дано младите момичета извлекат за себе аи колко е важно дя се обичат, да се уважават и подбират средата си

# 911
Ако мен ме поканят някъде на гости и домакинът по средата на събитието изчезне, просто няма да приема поканата повече. Но не бих държала сметка и да настоявам да разберат колко съм жегната, обидена и наранена, та като не стане чак да плача пред кадър и зад кадър. Ако Елена не си беше надянала маската на "много съм различна и извисена" нямаше да ме дразни толкова. В момента обаче всеки пък като отвори уста и изцепи поредната глупост за диджестиране и открадване и се чудя на какво отгоре и се гради високото самочувствие. Не разбрах какво е правила в Берлин освен че е живяла във вихъра на купона сред хора "които са ангажирани с това да си прекарват добре" и е била в най-великите клубове. Това, ако я прави немски възпитаник, аз съм лукова глава. На друго ми изглежда там, но да не спекулирам излишно.

# 912
Елена въртя разговора към Валерия, но всъщност истинският проблем е в държанието на Евгени, просто никоя от жените не му потърси сметка, за да не си тръгне без 🌹

Валерия много иззлобява с коментари, а на визитката го играеше миловидно и добро момиче. Нарече Елена актриса, защото се е зарадвала на появата на Ергени? Не съм фен на Елена, но е по-натурална от двете , Валерия има много (не)прикрита злоба…

# 913
  • тук и там
Цитат

Чудя се този Валери на какъв се прави с това арогантно поведение. Че и на сърдит се прави.. Дава им розите все едно е на сила в предаването.

Много добро попадение с името на ергенЯ.Grinning Баш Валери си е (Валето + Евгени= Валери или по добре Валерко по нашенски.)Лика -прилика са си с Валето- и двамата семпли, обидчиви , арогантни ама имащи се за нещо специално..

# 914
Днес май повечето се молеха да не получат рози. Евгени тотално обезмисли това предаване. Стори ми се, че не малко момичета разбраха, че борбата не си струва. Някои, като Елена, ще продължат от любов към спорта. Евгени не е от нейната галактика и този сезон победата не си струва. Миналият сезон също не си струваше. Не момичетата са проблем на този формат, а ергените.

Дано правилно си е преценила докъде да стигне в играта и да уцели точния момент, в който да спре и така да спечели публиката, защото другата победа много ще компрометира всяка, но най-малко Валерия, а най-много Елена. Идеалното за Елена би било да е моралният победител и да си тръгне без пръстен, но уважавана.

Общи условия

Активация на акаунт