Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 942
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 840
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.

Е, там има вече такава.....Полу или не, все тая.

И на мен не ми хареват тези политкоретни тип отношения или показност.

# 841
Офф топик съм, обаче утре ще си пусна някоя от сериите на Тейлър Шеридан да си оправя вкуса с малко мъже и мъжко поведение, вместо да си губя времето с дразнещо мъжленце, поставено в неестествената и абсолютно фалшива ситуация да го "искат" 20 различни от земята до небето жени. Хем и домочадието ще е доволно.

# 842
Евгени не реагира адекватно  Елена се опита да му обясни, ама той въобще не схвана колко груба и неуважителна беше постъпката му.
Той вина в себе си никога не намира, но я накара да се почувства зле.
Валерия много добре си разигра картите на невиннага жертва, абе хитра лисичка е тя.
Би реагирал адекватно, ако беше обвинила него, а не Валерия и то не мерейки си всяка дума, сакън да не го отблъсне. Станало ѝ обидно или там как се изрази, щото си падала по него! Не, момиче, би трябвало да се обидиш като човек и жена и, имайки предвид претенциите ти за интелигентност, да се аргументираш. Това Евгени сигурно щеше да разбере.

# 843
В началото Евгени беше доста харесвам. Подозирах, че така ще стане.
Изобщо не мисля, че беше доста харесван, даже обратното.

Толкова много отрицателни мнения за него, включително мои, бяха изтрити, а теми като ръстът му, фигурата, талантът едва ли не превърнати в табу.
Права си! И аз имам изтрито отрицателно мнение за Ергенина.
 Според мен, Генчо трябва задължително да си намери  половинката там, защото иначе никоя нормална жена, гледала предаването, няма да го вземе!

# 844
  • София
А май само на мен Елисавет ми е симпатична донякъде.., а и за жена над 40 мисля, че изглежда донякъде добре...
Не е над 40, родена е 1991г. т.е.на 31, но изглежда на над 40,  😄
Това й е по-малкия проблем, 😀

Уоу сериозно ли... Значи съм и батко с 3 години, а и аз като Ергени изглеждам явно като тийн донякъде пред нея.  Grinning

# 845
  • София
Моментът с кучето определено го забелязах, не знам какво би обяснила Валерия, при все цялата ѝ "платформа" в живота, изобщо не го ѝ погледна, а Джия го погали и му се полигави малко. Rolling Eyes

# 846
Милица как леко се отърва от шоОТо, направо е за завиждане.

# 847
За мен, както писах многократно и през седмицата, не е проблема в Валерия и Евгени, а в онова чувство на Елена, че тя го заслужава. Това за мен е от чисто чувство за превъзходство. Онова тънко самодоволство, което демонстрира през цялото време именно тя, а не толкова Валерия. Тя се била потрудила… а Поли не се потруди?!? А Боряна на нея дали не ѝ е тъпо? Ама хубаво, че е Елена, че да се валидира. Ще ме извинява, ама на Елена валидацията като на Пам самоувереността… мън мън!
Отделно изпада в някакви страшни логореи тая жена и е страшно досадна в тия си състояния.
Цялата работа почва да ми напомня на Милиту, която обича повече от останалите. Еленка и тя така: старае се повече от останалите, правдива е повече от останалите.
Извинението ѝ би било похвално ако беше на 13. От тридесет и кусур годишна жена е късно за извинения за това, че не може да преглътне, че не е повече от останалите.

# 848
Само на мен ли Габи започна да ми харесва? Ако не друго поне си казва всичко директно и не крои интриги.

# 849
Днес май повечето се молеха да не получат рози. Евгени тотално обезмисли това предаване. Стори ми се, че не малко момичета разбраха, че борбата не си струва. Някои, като Елена, ще продължат от любов към спорта. Евгени не е от нейната галактика и този сезон победата не си струва. Миналият сезон също не си струваше. Не момичетата са проблем на този формат, а ергените.

# 850
Евгени не реагира адекватно  Елена се опита да му обясни, ама той въобще не схвана колко груба и неуважителна беше постъпката му.
Той вина в себе си никога не намира, но я накара да се почувства зле.
Валерия много добре си разигра картите на невиннага жертва, абе хитра лисичка е тя.
Би реагирал адекватно, ако беше обвинила него, а не Валерия и то не мерейки си всяка дума, сакън да не го отблъсне. Станало ѝ обидно или там как се изрази, щото си падала по него! Не, момиче, би трябвало да се обидиш като човек и жена и, имайки предвид претенциите ти за интелигентност, да се аргументираш. Това Евгени сигурно щеше да разбере.

Нямаше да я разбере. Елена (и не само тя) много добре го усети, че не търпи критики към себе си. Отделен въпрос е защо ѝ е да внимава да не го засегне.

# 851
Всеки си има его, Елена също. Тя беше искренна в обясненията пред Ергени и в огорчението си. Не се направи като Айлин, че няма нищо. Човек, който търси грешката в себе си, е правдив човек, който иска да се развива и самоусъвършенства.

# 852
Защото повече са вътре заради дебелото си тлъсто его и брои последователи.

# 853
Според мен основна грешка на Елена ( защото другите които се жалваха на Ергенино , по скоро му се мазнеха и клюкареха другите) е че къде завоалирано , къде явно нападна Валерия, а не по-меко не каза, че неговата постъпка я е накарала да се почувства кофти.
Мъжете някакси не обичаме някой , особено пък и не близък и един вид никакъв на този етап за нас човек да хейти жена към която имаме симпатии. А и явно с това супер фалшиво извинение ( от което даже нямаше нужда според мен) ще натрупа пак позитиви от момъка, както и се вижда в промото. А за него накрая Райа или джия реве на синхрон май? Явно утре ще има вихър в разврата на събитията.
А май само на мен Елисавет ми е симпатична донякъде ( като изключим когато отявлено бълва вулгаризми, особено когато не се разбира от монтажа дали изобщо е имало някаква сериозна отсрещна провокация), а и за жена над 40 мисля, че изглежда донякъде добре...

Я Lupussss;  много се радвам, че явно най-накрая съм разбрала мъжете. Макар, че вече това не ме засяга. Хахахахахаха, позицията ти е точно като моята - грешка от страна на Елена, да признава такива неща на Евгени, при условие, че не са НИКАКВИ.
За мое огромно съжаление, мисля че доста жени сме правили тази грешка. Някак когато чувстваме един мъж близък или го харесваме, трябва или изпитваме нуждата да му споделим най-дълбоки мисли и чувства. Ама, той човека е на съвсем друга вълна.......
Преди доооооста години, след сериозни обяснения, с един мъж, в който бях доста влюбена, ми благодаря му, защото ми обясни, че така НЕ СЕ ПРАВИ,.
Не знам, какво харесваш на Елисавет.....Ок, не обсъждаме визията, но жената е доста злобна, 5 пъти повтори едно и също свързано с килата на Пам. Ок, не сме слепи  - всички и виждаме килата. Баси, ми удари някъде на друго място, не по най-очевадните....Много ми е интерсно защо персонажи като Елисавет примерно, не се подиграват на висок глас на Михаела например или на друга от мацките, освен на Пам....Това малко ми изглежда, като бяхме в начлните класове - колкото си по- " нечитав " толкова се подиграваш с по-слабите....колкото и метафорично да звучи това.

# 854
  • София
На мен ми стана много тъпо от последвалата реакция на Елена . За пореден път осъзнах защо жените сме по- слабия пол. Това да смачкаш себе си, за да си удобен на друг само от жени съм го виждала.
Никак не харесвам Елена, но ми стана тъжно за нея.
И си затвърдих за пореден път защо не харесвам ниски мъже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт