Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 004
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 825
  • София /Абсурдистан
Дали тук ни четат, как мислите?

# 826
Аз пък продължавам да мисля, че
продукцията казва на Евгени какво и как да прави.

# 827
  • # супернатурална #
Противно на някои мнения, намирам Евгени за умен мъж, със силен, но нелек характер. Елена сглупи много на срещата, той усети упрека към Валерия, и смятам, че ако Елена беше истински смела щеше да го насочи към него и това нямаше чак толковада го отврати от нея. Все пак разумът и надделя и се опита -дали искрено или лицемерно, да замаже положението. Харесва ли ни или не, той е истински привлечен от Валерия и не смятам, че дължи обяснение за което.
Много ми се ще вече Пам да ни освободи от присъствието си. Тя е обида за всички пълни жени. Толкова нелепо и дразнещо поведение рядко се наблюдава при индивиди над 12 години.

# 828
Според мен трябваше Елена да я изгони още тази вечер.

# 829
И според мен щеше да е напълно ок да изгони Елена. Даже ме дразни, че изневери на стратегията си.

# 830
Евгени не реагира адекватно  Елена се опита да му обясни, ама той въобще не схвана колко груба и неуважителна беше постъпката му.
Той вина в себе си никога не намира, но я накара да се почувства зле.
Валерия много добре си разигра картите на невиннага жертва, абе хитра лисичка е тя.

# 831
Започва да става интересно. Момичетата са много различни и всяка си има свой подход към льольото. Сега и Джия влезе в играта, а от промото се вижда, как добре я опипва, та очаквам щастлив край на масажа (целувки, страст поне). Все по интересно ще става, а аз понеже нямам фаворитка, ще гледам с интерес.

Еми, тя нали е по " френските целувки ", цитирам нейно изказване, така, че може би пича е заинтересован...

Макар, че ако е на такава основа и съм мъж, бих си избрал Ирина, хахахахааха

# 832
В началото Евгени беше доста харесвам. Подозирах, че така ще стане.
Изобщо не мисля, че беше доста харесван, даже обратното.

Толкова много отрицателни мнения за него, включително мои, бяха изтрити, а теми като ръстът му, фигурата, талантът едва ли не превърнати в табу.

# 833
  • # супернатурална #
И според мен щеше да е напълно ок да изгони Елена. Даже ме дразни, че изневери на стратегията си.

Спред мен има условие някои да не ги гони. Но по поредността на раздаване много си личи. И аз смятам, че би я изгонил на този етап.

# 834
  • София
Имаше коментари за поведението и приказките на Елисавета, но в тази тема прочетох толкова много чисти обиди, че чак става гадно. Злобата и лошотията май не е присъща само на дамите "от телевизора".

# 835
Вече се избистря великия обрат на предаването, но как точно мислят да лъснат имиджа на Ерген и Победителката - ето това ми се струва много трудно вече. След тази вечер и това, което утре ще гледаме, не знам коя колко е интелигентна, но изборът става достойнство или победа, а се губи вариантът достойна победа.

# 836
А май само на мен Елисавет ми е симпатична донякъде.., а и за жена над 40 мисля, че изглежда донякъде добре...
Не е над 40, родена е 1991г. т.е.на 31, но изглежда на над 40,  😄
Това й е по-малкия проблем, 😀

# 837
Кой би предположил, че Виктор ще ни липсва?

С какво по-точно ни липсва 🤣 .. липсата на позиция и мнение различно от "колко мило"? Или ролята му на статист?

Евгени поне привидно е там за идеята на предаването, освен саморекламата. Но пък му липсва тактичност.

# 838
  • София
Хич не харесвам Елена, защото ме разочарова нееднократно.

Обаче, щом се налага да му обясняваш на това мъжленце, защо прекъсването на разговор на пейката на коктейл, на който присъстват всички няма нищо общо с натрисането непоканена на коктейл, значи сте различни вселени. Не червен флаг, ами знак за обратен завой направо.
Next!

Забелязахте ли как, за разлика от Джия, Валерия не отрази кучето? И то нея. Казват, че животните усещат...

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 00:08 от Илит

# 839
Елена щеше страшно много да спечели ако беше казала директно, но дипломатично на Евгени, че поведението му я е наранило и според нея е показал неуважение към всички жени, които са там заради него. Но нея я беше шубе да го критикува. Освен това адски се издъни първо като почна пак да говори от името на всички и той добре я засече. После като взе да критикува Валерия с аргументи, които издишаха, понеже тя имаше сходни постъпки и той и там я настъпи. Тя се почувства супер безсилна, защото мислеше, че с думите е велика и владее всяко положение.
В крайна сметка ако един мъж още отначалото те разочарова и ти му кажеш с какво те е наранил, а той реши да те разкара(да не ти даде роза) си е направо джакпот, че си го разбрала рано какво леке е.
Тя обаче показа с лицето си, пълно с уплах, че трепери да получи розата. Жалко, момиче!

Общи условия

Активация на акаунт