Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 991
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 915
Честно казано на мен тази година не ми се гледат морално победители. Видяхме я тая работа миналата година. Тая година как се гледа как един мъж си избира годеница. С ясната мисъл съм, че може лично на мен неговата годеница да не ми харесва, но се успокоявам с това, че не се налага аз да се женя за нея.

# 916
И с тези бележки тип пети клас голямото междучасие.. ей да повърнеш от сладост.

Авантюрата с Боряна обаче бързо приключи, сякаш ми се искаше да видя повече от нея, а може би те първа предстои..

Генчо наистина се държи доста нарчистично и бая си е повярвал ама то с толкова въздишащи по него как да е..
Трябва веднъж Карабаджак да му стопи лагерите, че да си седна на Дто.. Като цяло е скучен.. Виктор играеше ролята по-добре май.

# 917
Честно казано на мен тази година не ми се гледат морално победители. Видяхме я тая работа миналата година. Тая година как се гледа как един мъж си избира годеница. С ясната мисъл съм, че може лично на мен неговата годеница да не ми харесва, но се успокоявам с това, че не се налага аз да се женя за нея.

Едното не пречи на другото.

# 918
Елена загуби вече възможността да излезе като морален победител, защото се показа като адски жалка жена, но пък с претенции.

# 919
  • София
То Евгени хубаво търси емоция да ѝ се отдаде, ама няма да е лошо да е двустранна. Валерката със зяпналата уста се вълнува повече колко и завиждат.

Всички опити да се обясни на този тупан, че уважение и възпитание не пречат на лИбовта са предварително обречени. Толкоз си може.

# 920
Цитат

Чудя се този Валери на какъв се прави с това арогантно поведение. Че и на сърдит се прави.. Дава им розите все едно е на сила в предаването.

Много добро попадение с името на ергенЯ.Grinning Баш Валери си е (Валето + Евгени= Валери или по добре Валерко по нашенски.)Лика -прилика са си с Валето- и двамата семпли, обидчиви , арогантни ама имащи се за нещо специално..

Толкова ми е безличен, че името не мога да му запомня дори. 😂
Иначе да и аз ги намирам за 1:1. Супер ще си пасват да се гледат лошо в една дълга токсична връзка, в която ще се състезават кой е по-успял и важен.
А иначе това писмо Валерия дето си го набута в роклята… опитах се да вникна дълбоко, може би го сложи до сърцето си. Ама в съзнанието ми веднага изплува как циганките си бутат в пазвата парите, за по-сигурно. Много гнусно ми стана.

И сега бийте ме с камъни, намирам за много грозен маникюр като нейния. Ако ще си без лак с цвят, намирам за необходимо да нямаш толкова дълги нокти..

# 921
В краткосрочен план ми е интересно Пам как ще се защити и ще има ли вече правилно поведение срещу хейта към нея.
В дългосрочен план май нямам конкретни очаквания и ще съм като на цирк. Всъщност интересно ми е докато свърши предаването и обявят победителката дали Евгени ще е още с нея.

# 922
Ахахахахахаха, водел се от емоцията Laughing
На нагона, егото/нарцисизма плюс продукцията така ли се казва вече? Unamused

Значи появява се зализан като бодрумския Елвис, веднага го пресреща Ивелина и се почват едни подшушквания и умилквания... После Бланко Бич с нескопосаните интриги и подливане на вода. 'Хитър' ход на сценаристите - да не би да са очаквали да си помислим, че той не е бил предварително осведомен за всичко (особено след наизустената реч насетне) и ако обвиняваме някой, то да е тя, а миличкия благоверен подведен от 'абсолютното си доверие' към жена (с която почти не е говорил). И двете - Ивелина и Габи дружно изразяват бурното си одобрение от ергенското поведение.

Елена бе единствената, която си каза как са се почувствали и бе откровена, макар и неубедителна. Нормален човек би оценил и благодарил за искреността, но не. Той не се извинявал, видиш ли. Откога е срамно и признак на слабост? Още един пирон в ковчега на теорията за нарцизисма му. Но ето как човек, когато е притеснен, може да започне да бърка думите, дори и на родния език и дори с тях да е свързана професията му. Елена трепереше цялата... Пък той едва-едва я поглежда, все гледа да засича, почти нищо не казва, никакъв предразполагащ жест или мимика дори.

Между другото, понеже съм имала съмнителното удоволствие да общувам с доооста нарцистичен човек, винаги когато съм била покрай него, съм си 'глътвала граматиката', 'търсела елементарни думи' и забравяла даже предварително мислени неща, които да кажа. Да го наречем страничен ефект със зловещи измерения...

И не, не е едно и също да прекъснеш среща, когато малко или много дори се предполага. Още повече че ако става дума за Елена, тя поне единия път тактично ги изчака. И съвсем друго да си домакин и да се отнесеш толкова неуважително с всички тези жени там, прекарвайки цялото си време с човек, който не само е дошъл неканен, а и преди това не е участвал в заниманията (т.е. мокрите сънища на Евгени) и остави всичко останало, но накрая да отнемеш засужената и очаквана от една от момичетата роза.    

Много лошо впечатление ми направиха останалите момичета от злополучната вечеринка, които не повдигнаха въпроса и не казаха как са се почувствали. За мен това е малодушно. Една Айлин все пак измяука, че не й е станало приятно. Впрочем хареса ми как вдигаше многозначително веждички и не му се даваше на Евгени, пръскайки чар. Интересна борба за контрол бе и на него му бе по-трудно да удържи нея, отколкото Елена. Колкото и да ми е неприятно да го кажа. Е, накрая и тя се пречупи, защото... каквото и да направи някоя, играта е предварително загубена. Няма нито да го трогне, нито впечатли.

А Елена със сигурност не трябваше да обвинява Валерия, особено пред него и особено когато той се предполага да си поеме отговорността за масрафа. Грешка.

На церемонията когато започна да декламира, ми идеше да повърна Confounded Очаквано, Елена бе демонстративно наказана, че си е позволила да бъде откровена и критикува поведението на султана. А интересната Лия бе изгонена. Предполагам е имало скандал между нея и продукцията, вече си обяснявам защо я бяха пратили в миманса, неизлъчвайки никакви синхрони с нея, дори и разговорите им с Евгени се излъчиха заглушени. Много дребнаво и бих казала, отвратително.

Извинението на Елена го одобрявам. Тя хубаво обясни, че не иска да съди, да има напрежение и че са дошли уж за друго. На мен ми хареса и смелостта да го направи пред всички. Хареса ми и че Валерия все пак я прегърна, макар да не счете за нужно на свой ред да се извини за каквото и да било. Ето това не осъзнава Елена - има хора, с които колкото и точно да се държиш, те не биха разбрали правилно нищо, нито оценили. Елисавета и Габи са точно от тях, а може би и Валерия. Голямо дъно бяха 'дитирамбите' на Елисавета. От продукцията решиха, че би било много по-рейтингово? да излъчат толкова пространно изливане на злоба, но не и нещо от останалите разговори, които се водеха на коктейла между другите момичета.

"Това е тази Елена, която харесвам". Бляк. В превод "Ще се държиш както искам, иначе..." Последвали целувки, за да не вземе рибата да изпусне кукичката. Ех, Елена... любовта е сляпа, но надявам се досега да си прогледнала. А и разбрала, че достойнството и самоуважението са по-важни. Не знам договори ли, любов ли, но аз на нейно място и с днешните разбирания, директно си тръгвам.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:02 от ladonnae

# 923
Хмм за мен предаването приключи снощи, защото окончателно стана ясно, че никоя не заслужава да й се случи Евгени. Даже Габи-то, на която толкова вярва, ама то и тя в реала не би го изтърпяла дълго. Силно се надявам да се вземат с Валерия, за да не пострада някоя друга и да приключва.

Изключително нагло от страна на продукцията беше, че излъчиха обидите на Елисавета. Пам, какъвто проблем си има, нейн си е. Но този отвратителен фонтан от думи сега ще вдъхнови доста тинейджърки да си изливат злобата по пълни съученички, които не харесват. Така де, щом в национален ефир е позволено, защо някъде, където никой не гледа да не е....Нямам думи за бтв.

# 924
Аз главно чета, ама ще си дам скромното мнение за всяка една Grinning

Аз чисто визуално харесвам най-много Мика, за мен тя е най-красива , а и срещата им много ми харесa.

Поли - ужасно инфантилна, не мисля, че е лоша, но ако е в компанията ми, няма да я изтрая и 5 минути. Не понасям инфантили. Но пък направи готин жест с пианото, признавам и го. Има много красиви очи.

Ивелина - не ми харесва, подмазва му се яко, а и като визия не ми харесва.

Руското Габи - много лае, ама не хапе. Опитва се да е “ класна дама” , ама с превключването на акцента не се получава нещо.

Ирина - не ме дразни за сега. Според мен тепърва ще я гледаме. Визуално - хем ми харесва, хем не 😃

Крисия - изглежда добродушна, а и е красива.
Според мен скоро ще хвърчи обаче , няма големи шансове.

Меган - не сме видели нищо кой знае какво от нея . Визуално ми прилича на Кирил Петков, не ме кефи 😀

Райа - не знам. Просто не я дават, понякога забравям, че е там . Визуално - не знам, забравих как  изглежда , ако искате ми вярвайте . 😃 И тя скоро ще хвърчи, пък ми се иска да видим нещо от нея.

Айлин- Айлин е моята зодия 😀 за пръв път го изтъквам като НЕ гордост .
Много ми е мяукаща, и тя като Поли, инфантилно и гадно държание. Четох тука, че мъжете харесвали такива. Ужас . Много е лигава, непремерена. Мимиките, които трябва да бъдат секси - не са.
 Визуално - на мен лично не ми харесва , дори ми е грозновата , прилича ми на бобър 😀

Боряна - и аз и харесах краката ( благородно завидях дори) 😀 , хареса ми и срещата им.

Джия - според мен се опитва да се хареса навсякъде, не е лоша. Малко лицемерна ми идва, но не е натрапчива и не ме дразни . Надявам се нещата с нея да се развият, тя е “ по-малкото зло”. И визуално ми харесва , малко е прекалила с “ бомбите “ , ама всеки с вкуса си 😀

Виктория - и нея често я забравям. Срещата им ми хареса. Визуално - не я харесвам 😀 Друго не мога да коментирам, защото почти не я давят.

Пам - Имам приятелка същият “ калибър “ , аз също не съм много слабичка 😀 таа си говорихме с нея и отначало ми викаше “ Най- накрая да влезе някоя голяма кака като мен” 😀
Сега като гледам - ми нищо общо. Моята приятелка е много харесвана от мъжете и то от красиви мъже. Аурата и ги привлича .
Лъчезарна, контактна, център на купона - всичко топ, няма грам комплекс.
Ами Пам е …. разочарование.
Няма излъчване , личи си , че има комплекс. Опитва се да избива нещо, но го избива на злоба по скоро. Не ми е приятна, отровна ми е.

Валерия - харесва ми на външен вид.
Има нещо миловидно във визията и.
Според мен продукцията и казва какво да говори и прави. Хич не е малка. Злобничка е и с голямо самочувствие, видя се и с какво хора дружи, таа няма какво повече да коментирам.

Габи и Елисавета - дъното са ми. Елисавета изглежда поне на 40 + , много е състарена . Иначе и двете са злобни, грозни и прости.
Общо са като две мозъчни клетки. Отврат.

Елена- Елена много ми харесва. Аз не я приемам за интелектуалка обаче 😀
Просто ми харесва как разсъждава.
Аз намирам нещо красиво в нея, но не и когато е “ направена “ , по- скоро в “ натурален “ вид ми харесва много повече. Пресолява манджата понякога, ама аз и прощавам 😀

Изгонените :
Кристина, Милица , Мони, Евгения, Лия ( не помня, ако има още 😀 ) - честито момичета ! Вие спечелихте, че си тръгнахте по “ бързата процедура “ , без да потънете в помия.

Сега ще напиша дългото си мнение за Евгени.

Аз съм излизала ( силно казано)  с мъж подобен на Евгени ( държание, зодия, че и усмивка ) - Еми не ставаше.

Той е толкова нарцистичен. Виктор беше скован и противен ( визуално, чисто за мен ) , ама тоя го бие по точки .
Тоя е и скован и не може да води смислен разговор. Гледа Елена като теле - просто не осмисля.
Гледа другите тъпо - въобще не се и интересува от тях, чака да му мине времето и да приключва.
Целува ги една след друга - супер гнусно. Поне на различни дни да са.
Нагона му говори - е*е му се. ( съжалявам за вулгаризма ) 😀

Злобен е и е гаден. Вчера като гледах епизода , много ми стана мъчно. Отвратително държание .
Дано да не си намери жена, поне докато не се самоусъвършенства.

# 925
Някой няма ли да подшушне на Ергени, че с тоя поглед отдолу нагоре е като бик на корида 🤨

# 926
Мъжлето харесва ... Джия. Въпреки бомбите и джуките, защото била много скромна, срамежлива и мила. С две думи, харесва й душата 🤣🤣🤣

Наистина все повече се убеждавам, че мъжете само си мислят, че преценяват трезво жените, а всъщност са си заблудени от онези тънки трели на женственост, каквато в очите на останалите жени минава повече за лигавщина и позьорство. Усукване, хихикане, тънко гласче, ние виждаме лекинко лицемерна фурнаДЖИЙска лопата, която умело се ориентира в обстановката, а те виждат невинна, мила и кротка девойка, ма направо СЪЛЗА пуснах.
Rolling EyesLaughing

За Айлин съм съгласна, че тя най-фино и умело в случая успя да предаде разочарованието си, но без да се компрометира - за това се иска опит или най-малкото добър инстинкт, който явно тя притежава. Аз не го притежавам и също като Елена щях да протестирам, че даже хич нямаше да се стърпя да давам заден пред Евгени, ами директно щях да му кажа какво мисля за НЕГОВОТО поведение, и че с гаслайтване още повече забива към дъното, до степен, в която се чудя защо изобщо са там всички дами, като не си заслужава. Е, щяха да ме изпидуркат още същата вечер, ама поне щеше да си струва.

Ирина в началото уж беше по-кротка, а сега май се преориентира към злобюлите - кисне и тя до Габа и Ела и се подхилква мазничко с лъщящо челце.. Прикрита змия, защо ли не се учудвам.
Малко са ми гнусни тези безгръбначни подмазвания към Евгени от нейна страна, както и от Ивелина - ясно е, че мъжете като цяло и в частност нашия ощипан рошльо - не понасят никакви критики и оплаквания, ама те попресоляват манджата с това непрекъснато хвалене и обясняване в любов към него.

Но пък на него може би му действа, все пак говорим за човек с трезва преценка, колкото да определи Габи като добра душа, на която напълно се доверява...

# 927
Е аз поне научих, че всичките тъпотии, които правя, мога да ги извинявам с това, че следвам чувствата си.

# 928
  • София
Една Айлин все пак измяука, че не й е станало приятно.

"Леекичко ми стана неприятно!" Това Айлин го каза досега минимум 10 пъти по 54 различни повода Simple Smile

# 929
Днес ще гледаме броене на залците, филиите на Пам, мощна гавра и унижение до сълзи. Нали продусърите трябва да покажат, че са си взели бележка от сезон 1 и ще наредят на Генчо да натири Жабриела/а кой я е селектирал на кастинга?! /, справедливост да има за зрителите. Тотална леща е и този сезон. 😒

Общи условия

Активация на акаунт