Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 897
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 080
А за мен е супер забавно как като се старае да изглежда романтично-развълнуван и спира да си движи горната устна когато говори. Резултатът е заваляна, нечленоразделна реч. Всеки път го прави, като по команда, аз вече не мога да не го видя веднъж като ми е влязло в очите...

# 1 081
Моля да не забравяме, че над тези момичета седи продукция, договор и най-вероятно заплахи. Един познат, който от години работи в телевизията ми каза, че има златно правило - Да не се унижава Ергенът в предаването. Повечето момичета се разбунтували и плакали след постъпката му, но бързо им напомнили, че не може да нападнат Генчо или да си тръгнат. Така че.. седят, какво да правят, всяка както може.

# 1 082
Ей, всички четат бг мама и особено нашата тема - https://www.vbox7.com/article:fa9f40a5ba?fbclid=IwAR1mt_o546SAvd … IbraodUM0f2fbh8Ik Laughing

# 1 083
То и меметата тръгват от тук 😂

# 1 084
  • София
Моля да не забравяме, че над тези момичета седи продукция, договор и най-вероятно заплахи. Един познат, който от години работи в телевизията ми каза, че има златно правило - Да не се унижава Ергенът в предаването. Повечето момичета се разбунтували и плакали след постъпката му, но бързо им напомнили, че не може да нападнат Генчо или да си тръгнат. Така че.. седят, какво да правят, всяка както може.

Офф, ама те сериозно ли не знаят къде отиват? Ще рева, защото някакъв льольо не стоял цялата вечер да ми свети. Смях. Да видим дали ще си вземат бележка кандидат-достойните моми за сезон 3.

# 1 085

А, той сам се изложи предостатъчно, както Виктор го водеше, сега Евгени такава преднина набра, че и следващите ергени трудно ще го достигнат, освен ако не ошамарят някоя. Защото снощи поведението му си беше шамар към всички.

# 1 086
Скрит текст:
Не си мълчи Евгени - даже доста подробно им се обясни, но за разлика от Елена, без да се оправдава. Елена може да е интелигетна, но в това отношения, няма грам акъл - изобщо не знаеше как да излезе от ситуацията и се закопа.

Аз продължавам да не намирам ситуацията за обидна де. Това не е някой да те покани лично навън, и да му се натресе някоя бивша, и той да тръчне при нея. Това е до голяма степен натресена и на него ситуация. И той през цялото време им повтаря - аз искам да имам право на спонтанност и на емоция. "Подборът" на приятелка, ако приемем, че наистина това се търси, не е като интервю за работа - следваш си регламента, отмяташ си по списъка и накрая избираш този, който се е представил най-добре на интервюто. Той иска някаква автентичност на отношенията, а отсреща си има 20 жени, всяка с претенциите си. Ако ги остави да вилнеят, ще му се качат на главата, ще се качат и на главите на останалите. Ако искат различно отношение - да си го изискат, както той изисква от тях, а не да му клякат. Не ги устройва - спират да му се бутат и си изкарват до края като на курорт.

И честно казано, понеже процесът все пак е двустранен - не е ли по-честно момите да знаят истинската му позиция и да преценят дали ги устройва? Ето, държал се обидно, държал се ориенталски, бил нарцис - ми чудесно, не се крие, баста и си отдъхваш, че си се разминала. Пито - платено. А не като Витя - много мило, много сладко, всички са специални, накрая избра Питона, оказа се обвързан, и обясни коя била плъс сайз и коя никога не би погледнал в живота. Ми, мерси съм за такъв "джентълмен".

Съгласна с това, но с уточнението, че не всяка знае какво точно значи нарцис и какво 'чудо' я очкава ако евентуално той се окаже такъв. Айлин има здрави инстинкти и си каза, че 'усеща поведението му неправилно', предполагам е расла в здраво семейство.

*

Определено е някак сексистко това шоу и момичетата би трябвало да знаят къде влизат и какво горе-долу ги очаква. Но Виктор, колкото и да не го харесвах, поне се държеше някак джентълменски. И изобщо продукцията и Ергенът се предполага да направят каквото зависи от тях, тези момичета да се чувстват възможно най-малко унизени, а не обратното.

Връщам се да чета... Simple Smile

# 1 087
  • Вестерос
Много тъп ход от страна на Елена и да му наговори такива неща 🙄
Евгени беше прав, че нейното спонтанност, а почти същото на Валерия не.
А за извинението майко.. пълна  тъпотия бих казала.

# 1 088
Ами и аз да изкоментирам вчерашния епизод, който си беше мъка за гледане. Гената не е за коментар просто, вече не вярвам, че и се държи така по сценарий на продукцията. Толкова си може просто. Този поглед и поведение не могат да се изиграят. И момите си вкараха по един автогол с всички обяснения - нито е мъж, който има капацитета да ги изслуша, нито са в достатъчно близки взаимоотношения, за да могат да имат твърда позиция, от която да си кажат какво ги е наранило. Ама пък за личен кеф - нямаше ли една жена, която да го направи на две стотинки и да го гледа как мига на парцали.

Доста ми дожаля за Елена, тотално се е вкарала във филма и той гледа да и стъпи още няколко пъти хубаво на главата. Дори да не ми е тотална любимка, пак си казвам, че тя не заслужава такова чудо в къщата си.

Искам само да попитам - Елисавета е толкова къркана, че не може да говори, или има нещо друго, понеже почти нищо не разбирам от това, което казва. То не че това, което казва, има стойност да бъде чуто.

Габриела също копае в дълбокото, въпреки че си мислех, че няма кой знае накъде повече. Промото за следващия епизод е изключително гнусно - Пам може да има проблеми с килограмите, но никой няма право да я гаври така. Това си е чист тормоз.

Ще ми се да имаше някоя истински отракана мадама в това предаване, която да не цепи басма и може спокойно да изкаже мнението си, ако ще да я изпидуркат по бързата процедура. Щеше да добие повече популярност и плюсове от целия харем в предаването, барабар със султана.

# 1 089
Скрит текст:
Сега на Мони ѝ е станало ясно, че Евгени не е човек, който ще остави жена да го води за носа. За който не разбира,  тя каза в едно интервю, че Елена  от всички дами най-много подхожда на Евгени и че тя едва ли не ще го моделира, тъй като е безхарактерно момче/ с мои думи, не я цитирам/. Външният му вид заблуждава, изглежда дечко, но съвсем не е така. Това е човек, който е постигнал немалко, а за това са нужни дисциплина и въобще много качества. Предполагам в живота се е сблъсквал с много лицемерие и фалш /като всички нас/ и за това харесва искрените хора. Има умението да ги улавя на мига и му личи. Аз не разбирах защо харесва Габи, но сега разбрах. Нито тя го харесва, като мъж, нито той нея, като жена. Харесва му, че е  искрена и не лицемерничи. Няма скоро да я гони, за съжаление. На мен ми харесват хора, които казват какво мислят, но смятам, че има една граница, която, ако се прекрачи граничи с простота. Няма как да я харесам. Иначе разбирам, че е една от жертвите на времето, в което живеем. Елисавета също, те са ми, като  едно цяло. Едната започва изречението, другата го довършва. Grinning
В случая Евгени не беше прав. Хубаво е да отстояваш позиции, но трябва да го правиш умело, да не нараняваш околните. Дано се поправи в бъдеще, като се гледа сега отстрани. Няма да е лесно на жената до него.
Елена си загуби граматиката/за мое голямо учудване/ и не можа твърдо да изрази мнение. Нито една не посмя. Изглеждаше глупаво, като се извини. Мисля, че не беше премислила добре нещата. Иска да спечели, но и наистина беше разочарована.  Все пак не е актриса и не може да го изиграе толкова добре, а на нея наистина и беше тъпо. Харесвам хора, които се извиняват когато е нужно, но в случая тя загуби достойнство. Трябваше да се откаже. Но не се знае какви са договорите.  Аз съм за нормалните  отношения в една група , но е трудно да се получи при толкова много жени на едно място. Както виждаме в бъдеще пак ще се карат. Не за Евгени, а коя ще е най Grinning
Не ми хареса в каква светлина дадоха Пам. Изключително неуважително от продукцията.
Яд ме е, че изгониха Лиа. Беше ми симпатична.
И аз мисля, че Ергени улавя някои неща, но Айлин например изобщо не я лови. На тяхната среща, той й каза, че усеща в нея някакъв блокаж. Тя абсолютно не разбра той за какво говори, но реши да му почетка егото и палаво му каза "Кога успя да разбереш?" А той гордо "Още първия път" тя звънко "Така лииии, я виж ти колко интересно!"
Вчера Ергени дебело подчерта, че е там, за да търси любов. Ок. Тогава защо няма смелост да изгони Пам или Габи - или искрено вярва, че ще се влюби в тях, повече отколкото в Лия. Лицемерничи и той. Да не се прави на радетел за принципността, за която наду ушите на другите.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:35 от Linda*kiss

# 1 090
Смирението е свързано с чувството за справедливост, според мен. Да се смириш е обвързано с приемането на външни, независещи от теб обстоятелства.

Смирението е акт, насочен навътре - към теб самия, а не демонстрация или показност към другите. Това е собствената ти потребност да превъзмогнеш егото си и действително да се примириш дори и с това, което не приемаш. Така го разбирам аз.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:35 от FreakOnALeash

# 1 091
# 1 092
"Слушам и не вярвам на очите си", също и "чета и не вярвам на очите си" Joy

Разбирам пианистът Генчо да беше хубав, добре сложен, мъжествен, умен и интелигентен мъж, излъчващ сила и класа, че поне мъничко да му се връзва това поведение, където ги реже и поставя на място, а той сладко рошаво пуделче, което две смислени приказки не успява да върже, и само гледа премрежено в очакване да лизне някоя. Как никоя не му се изсмя и не го почеса зад ушичките, вместо да се разяснява, за да го поуспокои малко Smile

# 1 093
  • Вестерос
Елена била немска школа 🤦🙄 ще кажеш, че е родена в Германия, живяла минимум 10 години, немският й е втори език...

# 1 094
Ами и аз да изкоментирам вчерашния епизод, който си беше мъка за гледане. Гената не е за коментар просто, вече не вярвам, че и се държи така по сценарий на продукцията. Толкова си може просто. Този поглед и поведение не могат да се изиграят. И момите си вкараха по един автогол с всички обяснения - нито е мъж, който има капацитета да ги изслуша, нито са в достатъчно близки взаимоотношения, за да могат да имат твърда позиция, от която да си кажат какво ги е наранило. Ама пък за личен кеф - нямаше ли една жена, която да го направи на две стотинки и да го гледа как мига на парцали.

Доста ми дожаля за Елена, тотално се е вкарала във филма и той гледа да и стъпи още няколко пъти хубаво на главата. Дори да не ми е тотална любимка, пак си казвам, че тя не заслужава такова чудо в къщата си.

Искам само да попитам - Елисавета е толкова къркана, че не може да говори, или има нещо друго, понеже почти нищо не разбирам от това, което казва. То не че това, което казва, има стойност да бъде чуто.

Габриела също копае в дълбокото, въпреки че си мислех, че няма кой знае накъде повече. Промото за следващия епизод е изключително гнусно - Пам може да има проблеми с килограмите, но никой няма право да я гаври така. Това си е чист тормоз.

Ще ми се да имаше някоя истински отракана мадама в това предаване, която да не цепи басма и може спокойно да изкаже мнението си, ако ще да я изпидуркат по бързата процедура. Щеше да добие повече популярност и плюсове от целия харем в предаването, барабар със султана.
Имаше - Мони. Ама я "изпидуркаха" бързо-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт