Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 953
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
С много странни мъже общувате та да намирате лиготията на Евгени за нормална. Точно като тригодишен.

# 1 006
Е,това не е много сигурно,даже хич!
Има си и по-тъмни хора без да са роми.

# 1 007
# 1 008
Шегувате се. Надявам се поне да е така, де.

Толкова години еволюция и накрая - ще чакаме реда на раздаване на розите например, че да разберем мъжо какво му се върти в главата, защото полът му не позволява да го вербализира.

Нормално да Евгени да му се чува мнението по синхрони. Да ходи да се обяснява на всяка девойка с проблем ли? Изслушва, съставя си някакво мнение и после по действията му си личи какво е отсъдил. За мен това е нормално мъжко поведение.

# 1 009
Какво? За някого е нормално мъжът да мълчи като пукал по време на разговор и после по действията му да разбираме какво е мнението му?

# 1 010
На мен не ми се стори да мълчи като пукал точно. Нямам намерение да свалям стенограма на разговора им, но си имаше включвания. Те обаче бяха заляти от флоу-а на Елена. За мен по-скоро тя се държа като 3 годишна.

# 1 011
За мен Евгени е пълен льольо. Харесва му да се прави на властен и изискващ, но всяка обиграна жена (Ирина, Айлин, Габи) може да го върти на малкия си пръст както си иска. Интересно ми е ако е женен за Валерия или имат връзка и живеят заедно дали пак ще гледа и търпи така благосклонно номерата на Валерия, когато са насочени срещу него. Връзката между тях е невъзможна. Начинът по който Валерия мрънка и шепне когато са говорят насаме ме изкарва от релси. Прави се на невинна, а той се връзва.
Интересно беше как Валерия без да си мръдне пръста, накара Габи и Евгени да я бранят и защитават от другите "грубиянки".

Довечера очаквам да видя дали Елена ще защити Пам при обидите и атаките срещу нея или ще си мълчи.

# 1 012
Не искам да звуча крайно, съвсем добронамерено го казвам, ама… това са глупости.

Първо, няма такова нещо като ‘трябва’. Никой не е длъжен да го търпи, защото пианото му например има повече емоционална интелигентност от него самия.

Емоциите са неизменна, по лично мнение и водеща, част от човека. Самото им имане обаче не е нито причина, нито повод, нито оправдание за нечие поведение. За търпенето му пък още по-малко.

Да приписваш и предполагаш определени емоции на база професионална квалификация дори няма да го коментирам.

За това, че Евгени се водел от емоциите, тук вече доста пъти се спомена, че е Рак. Но освен това да не забравяме и професията му. Той работи с емоции. Това трябва да изразява. С тях работи и явно оставя те да го водят. За хубаво или лошо. Тази която го „спечели“ ще трябва да живее с това и да свиква отсега. Творческите натури изобщо не са лесни и не са само трофей да кажеш, че си жената на великия пианист. Или да смяташ, че като твоческа натура щял да може добре да те разбира. Ама май ти ще трябва добре да го разбираш и му четкаш егото ако са му потънали гемиите. А другите по концертите му да припадат колко е романтичен.

Това, разбира се не е оправдание, но такъв Ерген са подбрали в тоя сезон. Ако следващият е счетоводител сигурно ще има други трески за дялане.

Не смятам да давам квалфикации дали Вашите разсъждания са глупости или не. Всеки има право на своите си виждания. Не сме с съответното шоу, та да си разменяме обиди.

Тук се приема, че зодиите определят емоции и прочее и не виждам оспорване. Но поне според мен професията може се повлияе на това кой как реагира. Творческите професии – актьори, музиканти, си позволяват да дават повече воля на емоциите си. Наистина с тях работят. Един хирург или съдия в повечето случии няма да се води от тях и ще се води от разума, защото работата му го налага и така е свикнал. Това не означава, че вторите нямат емоции и не могат да им се поддадат или че първите не биха могли да си обуздават емоциите. И не ги оправдава за поведението им в дадена сигуация.

Избраният Ерген е от творческите. Тези моми са влезли да го завладяват точно него с всичките му качества и недостатъци. Тук май се очаква от Ергена да бъде идеалния принц на бял кон. Ами не е. И ако някоя вътре иска да бъде с такъв типаж, да се бори за него, ако не й харесва, да си кара почивката докато й дойде реда да си ходи.  Те са там да се поопознаят. Както и в живота след 2-3 срещи може да разбереш, че този човек не е за тебе, защото се държи по неподходящ начин и не очакваш да се промени или стане идеален, а просто си тръгваш. Ако е проявил неуважение, може и да му го кажеш, покажеш, и пак не се занимаваш повече с него. Освен ако въпреки неуважението не държиш непременно да си с него. Но тогава ще се наложи да му преглътнеш недостатъците. Той едва ли ще се промени задълго от 5 приказки.

Това са мои предположения и виждания и не очаквам всички да ги споделят.

# 1 013
Елисавета има доста елементарно ниво на злоба, училищно ниво. Но прочетох и че тук в темата има свекърви, които броят хапките на снахата... така че явно не само продукцията ще следи Пам колко омлета и филии хляб ще изяде. Не знам защо са я вкарали и защо тя се е съгласила, явно само за сеир, защото повечето обикновени жени нито са моделки и инфлуенсърки, но не са и толкова дебели като Пам. Самата тя си е виновна, че се е съгласила да участва в това шоу.

Елена дори се зарадва за Джия, че отива на среща, но не от добро сърце, тя си каза, че не я вижда като заплаха. Следователно когото не виждаш като конкуренция се сприятелява с него, а срещу Валерия организира акция, но беше смазана в основа.  А решението да се унижи беше изцяло нейно.

# 1 014
  • София
Когато Евгени се целува с няколко на вечер - О, !
Ако е само с ЕДНА - Валерияпак УЖАС!

Ако се беше УСАМОТИЛ с Монито или Елена, фенките им щяха да го поздравят и дори да се кефят, че другите момичета и най-вече Валерия, са се почувствали гадно.

Не разбирам за какви ПРАВА на ергенките се борите, но никой не им е обещавал, че на всички ще бъде отделено еднакво ВРЕМЕ, еднакви ИЗНЕНАДИ и брой целувки. Ако беше така, трябва и всички да са избрани накрая - за да е СПРАВЕДЛИВО.

Евгени се старае да нацелува всяка и може би ще успее, ама не става за един ден - има време до края.

# 1 015
Да питам, че откъм инфантилно поведение повечето ми се сливат- Валерия ли беше тази, която в самото начало му постави на Ергени условие да ен се държи с останалите по същия нячин, по който се държи с нея? Че тогава (по спомен) той бая зор видя, докато разбере какво иска да му каже.

# 1 016
Разговорът на Елена  с ергена - опит за  искреност в отношенията - тип  " картите на масата", но той въобще не го оцени. Можеше все пак да се замисли, защото и останалите момичета е логично да се чувстват по същия начин като нея. След неадекватната му реакция мисля, че тя се осъзна и ще се отдръпне, което може да му предизвика интереса по-нататък. Извинението към Валерия също се вписва в този контекст, че вече борбата с вятърни мелници няма да е на всяка цена, ако въобще я има.

# 1 017
  • София
Да питам, че откъм инфантилно поведение повечето ми се сливат- Валерия ли беше тази, която в самото начало му постави на Ергени условие да ен се държи с останалите по същия нячин, по който се държи с нея? Че тогава (по спомен) той бая зор видя, докато разбере какво иска да му каже.

Точно тя.

# 1 018
Дано да освободи Пам по-скоро, защото си личи, че не си пада по закръглени дами и няма защо да лицемерничи, защото така компрометира повече нея.
Ако целта е да се покаже колко се цени толерантността, да бяха поканили и ромка.
Поканиха, но тя отлетя втора... Айлин също е политкоректна - туркиня/ромка или нещо между двете.

# 1 019
  • София
Не си мълчи Евгени - даже доста подробно им се обясни, но за разлика от Елена, без да се оправдава. Елена може да е интелигетна, но в това отношения, няма грам акъл - изобщо не знаеше как да излезе от ситуацията и се закопа.

Аз продължавам да не намирам ситуацията за обидна де. Това не е някой да те покани лично навън, и да му се натресе някоя бивша, и той да тръчне при нея. Това е до голяма степен натресена и на него ситуация. И той през цялото време им повтаря - аз искам да имам право на спонтанност и на емоция. "Подборът" на приятелка, ако приемем, че наистина това се търси, не е като интервю за работа - следваш си регламента, отмяташ си по списъка и накрая избираш този, който се е представил най-добре на интервюто. Той иска някаква автентичност на отношенията, а отсреща си има 20 жени, всяка с претенциите си. Ако ги остави да вилнеят, ще му се качат на главата, ще се качат и на главите на останалите. Ако искат различно отношение - да си го изискат, както той изисква от тях, а не да му клякат. Не ги устройва - спират да му се бутат и си изкарват до края като на курорт.

И честно казано, понеже процесът все пак е двустранен - не е ли по-честно момите да знаят истинската му позиция и да преценят дали ги устройва? Ето, държал се обидно, държал се ориенталски, бил нарцис - ми чудесно, не се крие, баста и си отдъхваш, че си се разминала. Пито - платено. А не като Витя - много мило, много сладко, всички са специални, накрая избра Питона, оказа се обвързан, и обясни коя била плъс сайз и коя никога не би погледнал в живота. Ми, мерси съм за такъв "джентълмен".

Общи условия

Активация на акаунт