Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 960
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 170
То пък така много забавно - три месеца да гледаме как си четат бележките с Валерия...

# 1 171
Еми то на теория това е Ергенино: да гледаш как едни двама се влюбват. Нас обаче ни “разглезиха” още от първата година с какви ли не тежки многопластови драми 😃😃😃

# 1 172
  • # супернатурална #
Савана, малко остро, но много точно предаде и моите мисли. Не знам защо, но голяма част от бгмамите се припознават в образа на Елена, и,  също като нея, са кръвно обидени на Ергенина. Любов и внимание не се дават насила и не се получават за заслуги. Сори, бийчес. Повечето над 12 години вече сме го разбрали.

Ако съдя по реакциите тук и във фейсбук, май повечето над 12 г. друго сме разбрали от цялата ситуация, а не точно тази всеизвестна истина Simple Smile
Може. Но "повече" не винаги означава "по-вярно" или "по-правилно". Защото няма "вярно" и "правилно" . Всеки пречупва през собствена призма и симпатии. Затова и темата е поне толкова интересна, колкото и формата.

# 1 173
То пък така много забавно - три месеца да гледаме как си четат бележките с Валерия...
Е, точно за да ни е забавно сценаристи и редактори  “побутват” леко Елисавета и Габи, държат ги като скрити мръсни бомби и ще ги ползват, в случаите на “ мижав интерес”. За възпитани- не мога да коментирам, никой не може, ако не ги познава. Нито са интелигентни, нито не са- обикновени цветно и улично говорещи девойки.

# 1 174
  • София
Ами реално, втора година успяват да създадат яка драма и полемики около това предаване. Миналия сезон го изнесоха Саша и Питона, Витя беше храст. Този бая хора са въвели, че и Ергенчо в центъра. Вие си правете заключенията броят ли го за успех. Аз като зрител предпочитам тазгодишния продукт, защото в предишния сезон гледахме единствено непрестанен тормоз върху една жена и беше доста тегаво.

# 1 175
  • София
Аз не вярвам предпоследната роза да е дадена на Елена "за наказание" или да е плод на някаква демонстрация. Да не забравяме, че гледаме шоу, което гони единствено рейтинг. И това на церемонията ми се струва режисирано, за да има все пак някаква драма. От продукцият си постелиха този сценарий още с края на предния епизод, когато в промото придадоха вид, че ще си тръгне Елена.
Няма как от продукцията да си "придадат вид" и да създадат драма, че ще си тръгне Елена, при положение, че в рекламата на предаването вече ни показаха как Евгени я мята на рамо в сцена, която още не са ни излъчили досега, т.е. предстои.

Ох, аз си върнах да изгледам разговора на Евгени с Айлин, че го бях изпуснала снощи. И покрай него се оказа, че съм изпуснала и други неща. Сега горко съжалявам и ушите ми кървят от изблика на онова неподправено зло с акъл на чехълче - Елисавета. Тази по никакъв начин не може да е нормален човек, абсурд! Толкова злоба и елементарност, събрани на едно място. То сякаш се храни от обидите, които бълва. Направо ми скърши желанието да гледам.
Продукцията, гнусни сте, че позволявате това и дори го излъчвате!

# 1 176
  • София
Любов и внимание не се дават насила и не се получават за заслуги. Сори, бийчес. Повечето над 12 години вече сме го разбрали.

Така е. Човек не е господар на чувствата си. Но е господар на поведението си.  Проблемът не е, че харесва Валерия или че не харесва Елена. Нито пък, че демонстрира предпочитанията си. Проблемът е, че си позволи да назидае като малко дете някой, който посмя да сподели неодобрението си по отношение на някаква ситуация или на реакцията на Евгени в нея. Не е задължително да приеме това мнение, но можеше да го направи по много по-зрял и човечен начин.

Защото повечето над 12 години вече знаем, че не е нужно да сме влюбени в някого, за да сме любезни и да запазим достойнството му и че не е нужно да унижаваме някого, само защото сме в позиция да можем да го направим.

# 1 177
Здраво са го нахранили Евгени на последното му клипче в Инстаграм.
https://www.instagram.com/p/CqGI21cI-Wb/

Много показателно е как го хранят на български, а чуждестранните му фенове го засипват с комплименти за музиката. Той на това е свикнал и с право. Да си беше останал известен с пианото, сигурно съжалява сега.

# 1 178
Здраво са го нахранили Евгени на последното му клипче в Инстаграм.
https://www.instagram.com/p/CqGI21cI-Wb/

А в един от коментарите вижте една дама какво му е писала, дали не му е бивша? Защото той го е озаглавил "Казвам на пианото всички неща, които преди казвах на теб", а тя е писала "Нямам хубави спомени от тази песен" и "Защо не го промениш на "Някой, който ме излъга"... Интересно.

Скрит текст:

# 1 179
Скрит текст:
Никой не играе, а тук ги изкараха поне за Аскеер, ако не и за Оскар!
А как да гледа жена, която познава от 3 седмици, на която не е засвидетелствал интерес, но тя му се натиска въпреки това, и която за капак има претенции към неговия избор в предаване, в което той е поставен да избира от 25 жени?! Изобщо не мога да проумея какво искате от човека и защо го зарихте с тор от снощи насам! Ма коя е тая Елена, та ще му държи сметка?! Той не ги е поканил, щото му е много зор, а защото Тонка така е решил с екипа, за да е клюкарско бигбрадърско завързано. И от тая досадна тъпотия - бал на випуска и господин Класния, човекът видя спасение в лицето на жена, с която му е приятно да изкара няколко минути далече от организирания цирк.
Да ходят да тропат с краче на кретенския сценарен екип, който ги сади на пачи яйца по 20 пъти на епизод. И Пам довечера... ми това е такава гнус, която ЕКИПЪТ на помийната яма, каквато е това предаване, ѝ е организирал, че думи нямам!
То и затова се иска смелост, липса на амбиции за 'положителна' слава и разбира се - липса на привличане към Ергена. Направо не знам дали да гледам довечера. Не харесвам Пам, но вече ми идва в повече. Даже вчера на няколко пъти си предтставях как съм там и удрям Елисавета. Рядко имам подобни пориви...

Бунтът на Евгени е срещу тези кретени, които са го поканили да го направят за резил, поставяйки го в абсурдни ситуации. Начи Милито ви беше смешна като се държеше все едно е женена за него; Валерия беше нагла когато имаше претенции да не прави с другите това, което с нея, а Елена е велика?!
Никой не е велик, Елена бе извикана на отчет и тя се държа достойно, макар и да се разтрои много. Обясни му къде тя вижда несправедливост и дотолкова не искаше да си разваля отношенията с него, че пренасочи гнева си към Валерия и дори не посочи липсата му на обноски. Което не бе правилна тактика, но стратегия - може би.
Вие добре ли сте!?
Скрит текст:
Да не ги е поканил у тях и е избягал със съседката? Те знаят ли къде се намират и с каква цел? Смешни, жалки, самотни жени, които не могат да си хванат мъж в живия живот и тръгнали по шоута, и то баш на тия създатели, да се надпреварват 25 за 1, па и вече имат виждане по въпроса как избиращия трябва да се държи!
От вчера ви чета глупостите и ви гледам сеира, какви ли още неща ще искате от Евгени...
Скрит текст:
Гена, бегай бърже, момко, от тая сбъркана страна и си търси мома чужденка, че тук е... няма такова чудо. Сто про съжаляваш, че изобщо се нави да участваш в това нещо, ама вече е свирено. Гледай да оправиш щетите възможно най-бързо и забрави! Свестно момче си, успех! 🍀

Аз лично съм добре, благодаря Simple Smile Нищо не искам от Евгени (както и от подобни нему), слава Богу! Коментираме видяното и преживяваме катарзиси Sunglasses

# 1 180
Пускам си преди минута Комеди клуб подкаста с гост Блага и в коментарите отдолу виждам, че Ваня Щерева при Конрад била отговорила колко е висок Евгени. Колкото Щерева бил 🙂

# 1 181
  • София
Оф само аз ли си мисля  как с тези писма може да се извърта бая ситуацията в различни посоки и да даде на някой голямо предимство, а и шоу може да стане. А и май вече бая девойки там чуват за тях.

Например някоя да открадне оригиналното писмо и да сложи фалшиво и може да елеминира Валето на някой коктейл като я прати някъде да седи да чака Ергени. Или да и даде някаква задача да направи нещо или да е някакво супер хладното написано и с това да я отдръпне замалко от него.....

# 1 182
Само си го представям Евгени след години с деца да им разправя къде е забърсал майка им.

# 1 183
  • # супернатурална #
Проблемът е, че си позволи да назидае като малко дете някой, който посмя да сподели неодобрението си по отношение на някаква ситуация или на реакцията на Евгени в нея. Не е задължително да приеме това мнение, но можеше да го направи по много по-зрял и човечен начин.

Мисля, че го дискутирахме, но все пак...Елена НЕ ПОСМЯ  да сподели неодобрението си към реакцията на Евгени. Упрекна Валерия, за нещо, което, както  Евгени правилно отбеляза, самата тя е правила -нахално/спонтанно прекъсеане на среща. Точно там Евгени (за мен) за сефте показа, че има топки. Защити жената, която харесва и която е нападана от други жени за това, че и тя го харесва. Не твърдя, че е точно така, не коментирам мотивите на Валерия, но той вярва, че е така.

# 1 184
Това, разбира се, е абсолютна манипулация. Прекъсването на другите срещи е по правилата на предаването. Прекъсването на Валерия не беше.

Общи условия

Активация на акаунт