Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 875
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Монреал
От инфото на дамата, която нареди Валерия, че не е… Бърза справка в темата за спойлерите, където е ясна втората финалистка и може да се разберете коя е победителката (разбира се базирайки се на информацията, която получаваме тук… Колко е достоверна, това е друг въпрос…)

# 1 231
Това за Сорос е явно по повод на една публикация на Мария Нордел (?), която се завъртя тука.
Може ли повече информация, не съм чела статията и не я намирам.

# 1 232
  • София

В 1-минутния откъс не обърна внимание на кучето. Нали знаете, че това, което виждаме са монтажи и не виждаме всичко, което правят?

По принцип съм съгласна, че виждаме избрани моменти. Но е факт, че тя изобщо не отрази идването на кучето, а човек, който е свикнал и живее с кучета, несъзнателно реагира, даже и да е била толкова захласната в разговора. Ще го погледне, ще протегне ръка към него. Ами не видях нищо такова.

# 1 233
В тази серия установих какво точно не ми харесва във външността на Валерия - ноздрите и са огромни! На пръв поглед е нежна и красива, но безумната форма на носните отвори и придава, меко казано, странен вид.

# 1 234
  • София
Аз пък имам чувството, че веждите ѝ "теглят" една права черта над очите. В представите ми е като анимационен герой.Grinning
Иначе не е грозна, наясно съм как изглежда момата.

# 1 235
Това ти трябва да ни кажеш, нали сте си близки с Евгени отдавна.
------------------------------------
не бих издала нищо,,но въпросите би трябвало да ви подскажат на къде вървят нещата...
Тогава бих ти отговорила така: в този формат няма жена, която да отговори положително на всичките условия/въпроси, които задаваш. Simple Smile
Меган отговаря.

# 1 236
Нордел е много компрометиран източник според мен. Няма предаване, в което е участвала, без да се държи безобразно и отблъскващо. Във фейсбук е коментирала за Валерия, но ако й разгледате страницата, ще си създадете представа колко е надеждна и проверена и тази информация.

# 1 237
Това за Сорос е явно по повод на една публикация на Мария Нордел (?), която се завъртя тука.
За това мисля, че става въпрос. Не звучи особено сериозно https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0515pmXxJfXrMq4 … d=100002093430813

# 1 238
Към тази английска дама, дето НЕ спойлва:

- никой не мисли че Валерия е победителката, мисля, други се тиражират
-  мисля че настроенията се базират на актуалното поведение на ергена
плюс че Валерия има твърде тънки пръсти, за да е дамата в розовото
Точно Валерия си е, той си търси жена не за пред английската кралица, а с която да промискуитетва на воля Grinning

Обратите, за които намекнаха в предаването, ще са в отношенията на Валерия и Елена явно, които ту ще се карат, ту ще се сдобряват.

# 1 239
За любителите на Теория на конспирацията : преди време забелязах, че Елена и Евгени имат обща позната : https://www.instagram.com/p/Co_A5g6ucEa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet , но не смятам, че се познават отвън, отпреди. Просто светът е малък, а и са от Пловдив и двамата.

# 1 240
Оценявам английския хумор на познатата на Евгени, която се включи със спойлер не в скрит текст коя невеста би се вписала в изисканата му среда в чужбина. След епизод, в който изискаността на самия Евгени се постави под въпрос 😀

# 1 241
Така, вижте сега девойки( и младежи)- като човек, който има и проблемна кожа и мазна кожа ще ви кажа, че всичко е ген и хормони. Къпя се всеки ден, косата- 2 пъти седмично и пак се омазнява бързо.Изпробвала съм доста шампоани и на 4 ден не е чиста като на първия. Друго- Валерия за мен има доста хубава кожа, не е някакво тежко акне, но е нормално да има белези. То всички имат такива. Това минава с времето и на мен, която не съм ултра гига тежък случай и нямам нужда от кой знае какви интервенции ми отнема доста време, за да поддържам кожата си чиста и сияйна. Така че нека да не съдим толкова остро външния вид на другите.

Сорос  какво общо има с Валерия? Мирела Нордел не се научи да мълчи. Тайните общества управляват света, ама чак толкова пряко не вярвам. Явна и те са в криза:joy:JoyJoy

И сега да хайлайта на епизода- извинението на Елена. Не стига, че е злобна и надута дървена философска, а сега разбирам, че е и подмолна. Какъв човек трябва да си, за са потъпчеш собственото си достойнство, в името на това да постигнеш целта си? Скорпионите са си гадове,но поне си знаят цената и имат достойнство. А тя-000000%. И после реве. Сори, но кой е виновен? Тя не разбра, че Евгени не се интересува от нея. Такава скучна двойка са.

За постъпката на Евгени съм раздвоена.Хареса ми, че беше прям и ги сложи на място, ама много нарцистично от друга страна.

# 1 242
Нордел е хахо... хич не ѝ обръщайте внимание какви ги дрънка.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 00:37 от Анонимен

# 1 243
За това мисля, че става въпрос. Не звучи особено сериозно https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0515pmXxJfXrMq4 … d=100002093430813
Коментарът на тази Нордел е съвсем на място, не съм запозната коя е и за първи път я чувам, но схемата и е ясна.

# 1 244
  • София
Дали Евгени пак ще стане харесван, ако разлюби Валерия? Дали действията му ще придобият друга светлина? Екзистенциални въпроси Satisfied Другата година ще го излъчват на живо, да е сигурно, че Ергена ще улучи да хареса любимката на публиката Joy

Общи условия

Активация на акаунт