Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 890
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Постъпката на Валерия прецедент ли е в световния формат?

# 1 201
  • София
Не могат да връщат рози без разрешение, нищо че формално ги питат дали приемат розата.

Многократно е коментирано от предишните участнички. Последно Ния я питаха Неделчо и Туджаров миналата седмица. Тя каза: Е как си го представяш, какво ще снимат, ако всички си откажат розите?
Знаем, че Ния е близка с продуцента, тя не го крие.

Принципно договорите в риалити форматите са железни. Миналата година беше изтекла снимка на страница от договора за участие в Игри на волята. Дословно пишеше, че по преценка на продукцията, участникът е длъжен да преиграва игри, да преснима игри, да се съобразява със сценария относно изхода от игрите. Нещо в този дух. С две думи - продукцията решава кой побеждава.

Защо мислите, че тук е по-различно? Вероятно ергенът може да избере коя да е победителката, много искам да вярвам, че поне това е така. Обаче всичко останало... Да си тръгнат, да не приемат роза, да не направят възстановка на някои сцени, да не седят при други момичета, които не понасят... Абсурд! Предполагам и вероятна намеса в някои случаи за поредността на изгонване на момите.

Всичко в името на рейтинга, колкото повече абсурди, толкова повече хейт и трафик.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:27 от Илит

# 1 202
Извинението на Елена щеше да е доста благородно ако преди това в синхрони не беше казала на някакво пъти, че тя не се е объркала и в себе си не се е разколебала като оценка за реакцията си. При тези сложни валидации, какво извинения… нелепо
За сметка на това Валерия го прие нормално, но не пропусна да каже, че всъщност няма кой знае каква нужда. Не е там за “извинявай мило другарче, повече няма да правя така”.
Като стратегически ход от страна на Елена е ок. Ще успокои преди всичко себе си, ще блесне като благородница и ще се посмекчи напрежението. За съжаление обаче в този тип отношения (да ги наречем любовни) стратегиите нямат успех. Това е нещо, в което аз съм много дълбоко убедена на база на преживяно и видяно. Шахматни ходове от типа “аз ще направя така, а той ще си помисли така и ще стане еди-как-си” просто не минават.
Ще кажете, а Айлин как тогава го върти със серия от ходове. Ами много просто, той харесва Айлин още от началото и тя си играе с тези карти.
Единствената стратегия, която си струваше Елена да предприеме е да бъде честна: това, което го каза в синхроните да го каже на Евгени.
Единственото, което може да дискредитира Валерия в очите на Евгени е “онази” ѝ светлина, в която ние я видяхме. Обаче това нищо не гарантира на Елена. Нацелуваните и ходилите по срещи са вече доста преди нея.

# 1 203
А дали Ергенът ще защити Пам от нападките на Елисавета тази вечер? Ще видим, но се съмнявам...
Със сигурност. След издънките, трябва да се подобри имиджа му. В момента дамите са разочаровани и може би ще загубят интерес да го прекъсват по пейките. Т.е. шоуто би станало скучно и предизвестено, друго си е да се прояви като рицар.
Всички приеха доста хладно розите на последната церемония.

# 1 204
Според мен Джия ще му завърти главата на срещата...Има всички данни затова. Валерия е хубава, но някак доста суха и сериозна, Айлийн е доста по-гореща и обиграна от него, на някакво друго ниво е, и той го усеща сякаш, а Джия е като комбинация от двете в хубавия смисъл, но е с доста хлъзгав характер. Елена е готина и не е, трябва малко да обере валидациите и размислите,  показва, че е доста досадно да морализаторстваш в живота нон стоп. Няма да избере нея, още от сега го е натоварила...Виктория и Микаела са много в сянка, но може би не го харесват и чакат търпеливо да свърши предаването. Най си му отива Валерия...имат някаква прилика в ценностната система. Мисля, че той загуби след епизода...Много искам някое момиче, което не го харесва, да върне розата.

# 1 205
  • София
Недоумявам как някои дами тук смятат, че едва ли не само 12 годишните биха видяли проблем в държанието на Евгени?!
Според мен, всяка, която не вижда проблем с това не мъжко държание, има проблем. Ако искате ме навикайте, докладвайте или каквото щете правете, но да одобрявяш такова поведение си е липса на себеуважение според мен.
Единствения вариант да оправдая това поведение е сценарии.
Да не говорим, че самия Евгени каза, че има търсене, не е направил избор, няма да го направи днес, нито утре. Така че за каква любов - просена и давана става въпрос изобщо.
Друго няма да коментирам, изписали сте всичко. Някой беше казал - Елена загуби битката, но не и войната. Това е и моето мнение.

# 1 206
Това сме го коментирали миналата година доста за договорите. Аз нямам адвокатска практика, обаче мисля голяма част от клаузите в договорите не биха издържали в съда. По-скоро ги сплашват с това. Та проблемът не е в самите договори, а в психологическия подбор на участничките. Преценено е от психоложката на нацията Ани Владимирова, че тези девойки са податливи на заплаха и внушение. Тая жена за мене има грях на душата 😂
За да важи клауза, че не могат да напуснат когато си искат, трябва да има и такава със заплащане. Съответно те са наети в тази продукция, за актьори, статисти и прочие.... Не е действителен договор, в който ти правиш(работиш) нещо срещу храна и подслон, трябва да има заплащане, осигуряване и т.н. Храна и подслон срещу труд  de iure и de facto е робство.

Т.е. тези договори са нищожни. Не знам дали това е правилния термин, отдавна ги учех тези неща... А участничките са третирани като роби.

Edit: Малко е първосигнално, но се запитах значи ли това, че щом на Ергени му плащат, е актьор? Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:55 от ladonnae

# 1 207
Веси, и аз съм на това мнение. Всяка уважаваща себе си жена би му теглила една на тоз... Аз си представям епизодите сякаш и аз участвам и при номера с розата и Валерия щях да отида и да си събера куфара. За какво ми е да се боря за такъв льольо,който не уважава жената, освен ако не е неговата?

# 1 208
  • София
Да, но за съжаление нали уж имат някакви договори и не могат да си тръгнат просто така. Това не значи, че одобряват постъпката, а иначе в реалния живот съм сигурна, че щяха да си хванат шапката.

# 1 209
Много ме учудват мненията, че Ергенчо и Валерия си отиват като двойка и са подходящи един за друг.  За мен не са, защото и двамата са скучни хора без дар слово и с ниска обща култура. Те и затова се мляскат - защото няма за какво да си говорят и трябва да запълнят някак си неловкото мълчание. Според мен, единствената жена, с която му е интересно, е Елена и много ще се учудя, ако се влюби в някоя от другите.

# 1 210
Погледите, които отправи снощи към Елена говореха за всичко друго, но не и интерес, но за целите на предаването може и тя да "спечели", жалко, защото ми беше фаворитка в началото.

# 1 211
Сега си върнах края на снощния епизод,че не го догледах...На диванчето докато си гпвори с Джия Валерия е с ужасно мръсна в корените коса. Ами не му е топ хигиенята на това девойче, пък нека който иска оправдава кожата и с мръсните четки на гримьорите. Явно освен възпитание и хигиената не и е в приоритетите и затова се чуди как майките казвали на децата си,че кучето и е мръсно, а пък то горкото блеси от чистота..🫣

# 1 212
Това, разбира се, е абсолютна манипулация. Прекъсването на другите срещи е по правилата на предаването. Прекъсването на Валерия не беше.
Не е по правилата, но не се знае дали не са я накарали.

# 1 213
Hello from sunny England:hearts: два дена се боря с темите ,за да ви прочета и настигна.Много прочетох,но видеа не съм гледала/признавам си без бой/..та искам да ви задам няколко Въпроса!
1-Как виждате Валерия /ако тя е избраницата/ сред английското общество на Евгени и на какви теми би говорила с тях.Има ли капацитета да е сред хора извън нейните знания,обноски и култура!
2-Би ли оставила Валерия потока от лесни пари на Сорос ,за да последва един мъж с който нямат допирни интереси/освен привличане за секс/
3-Какво може да даде Валерия на Евгени -освен секс и мрънкане...
4-Сигурни ли сте,че Валерия е победителката Thinking
Аз твърдо -Не.....
Благодаря за линковете на МАРИ...СЕГА,ще ги сваля и ще ги изгледам.Flowers Hibiscus

# 1 214
Hello from sunny England:hearts: два дена се боря с темите ,за да ви прочета и настигна.Много прочетох,но видеа не съм гледала/признавам си без бой/..та искам да ви задам няколко Въпроса!
1-Как виждате Валерия /ако тя е избраницата/ сред английското общество на Евгени и на какви теми би говорила с тях.Има ли капацитета да е сред хора извън нейните знания,обноски и култура!
2-Би ли оставила Валерия потока от лесни пари на Сорос ,за да последва един мъж с който нямат допирни интереси/освен привличане за секс/
3-Какво може да даде Валерия на Евгени -освен секс и мрънкане...
4-Сигурни ли сте,че Валерия е победителката Thinking
Аз твърдо -Не.....
Благодаря за линковете на МАРИ...СЕГА,ще ги сваля и ще ги изгледам.Flowers Hibiscus
Евгени ако е търсил съпруга, която да представи на крал Чарлз, малко е объркал мястото, където да търси. Wink
Не сме му я набутвали Валерия ние в устата. Той сам свърши тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт