Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 895
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 110
Ако Мони беше останала, щяхме да гледаме мнооого по-различен сезон от тази помия в момента. Тя с Евгени няма работа, обаче как хубаво поставяше на място и Габриела, и Валерия... Сега никой не го може, Пламена циври, Елена се извинява...плужешка работа.
Съгласна съм.

# 1 111
Доста ми дожаля за Елена, тотално се е вкарала във филма и той гледа да и стъпи още няколко пъти хубаво на главата. Дори да не ми е тотална любимка, пак си казвам, че тя не заслужава такова чудо в къщата си.

Искам само да попитам - Елисавета е толкова къркана, че не може да говори, или има нещо друго, понеже почти нищо не разбирам от това, което казва. То не че това, което казва, има стойност да бъде чуто.

Габриела също копае в дълбокото, въпреки че си мислех, че няма кой знае накъде повече. Промото за следващия епизод е изключително гнусно - Пам може да има проблеми с килограмите, но никой няма право да я гаври така. Това си е чист тормоз.

Ще ми се да имаше някоя истински отракана мадама в това предаване, която да не цепи басма и може спокойно да изкаже мнението си, ако ще да я изпидуркат по бързата процедура. Щеше да добие повече популярност и плюсове от целия харем в предаването, барабар със султана.

Точно и аз мисля, по същия начин....Ок, може да се каже, че подкрепям отбора на Елена до някъде, но не изцяло. Но, не съм ок с вчерашната и изцепка. Обаче, не съм ок и с това, да е в такава позиция и Евгени да я гледа и да " я наказва ", все едно е убила някого. Това, че се извини, за мен е сила. Не съм сигурна, че бих събрала такава сила, да се извиня, на човек, който не харесвам отявлено ??? Това и е коствало много. Плюс това си личи, че беше сдухана / разтроена.

Елисавет, не знам дали е била къркана, но повтори едно и също нещо 10 пъти. " Абе, ходи брой филиите или яйцата " на друг, не начовек, който очевадно има проблеми с килата. Това е грософобия, междудругото е подсъдимо, Пам може да я осъди след като излезне......Никой няма право да изказва, в ефирно време такива епитети.
Аз не съм фен на Пам, но не може така. И за това написах преди, че ако бях там, щях да и развея перчема на тази Елисавет, та дори и да ме изгонят за нарушаване на правилата.

# 1 112
Мони две думи не можа да върже с Генчо.
Защото Мони може да се изразява добре, а Евгени само гледа с овчи поглед.
ПП: Много гадно за открадната идея на Лия, ще се разбере ли как е била присвоена?

# 1 113
Моля да не забравяме, че над тези момичета седи продукция, договор и най-вероятно заплахи. Един познат, който от години работи в телевизията ми каза, че има златно правило - Да не се унижава Ергенът в предаването. Повечето момичета се разбунтували и плакали след постъпката му, но бързо им напомнили, че не може да нападнат Генчо или да си тръгнат. Така че.. седят, какво да правят, всяка както може.

А, той сам се изложи предостатъчно, както Виктор го водеше, сега Евгени такава преднина набра, че и следващите ергени трудно ще го достигнат, освен ако не ошамарят някоя. Защото снощи поведението му си беше шамар към всички.

Точно така е, момичетата не могат да го критикуват, унижават и тн, той е всевластен. Но както казва Елена, пауера коръптва, а абсолютният пауер коръптва абсолютно. Трябва истинско благородство  и висок морал, за да си в позицията на силния, даже всевластния, и да можеш да не се изложиш. Това качество  го има в много по-огромна степен простият Виктор, отколкото Генчо, който не можа да не се възползва от властта си по толкова грозен начин и то многократно.

П.С. Браво на Лия, ако наистина е изгонена, защото е изразила несъгласие със ситуацията! Истински козирог!

# 1 114
Наистина е жалко, че договорите им не позволяват да връщат розите, когато си решат.

Все пак да попитам - потвърдена информация ли е? Не могат ли на церемониите да го сторят? Защото ако е така, това би обяснило някои неща.

# 1 115
Само на мен ли ми стана странен коментарът на Наум за бележките и писмата, че са станали много популярни в последно време в предаването?
(Съжалявам, ако вече е дискутирано)

# 1 116
За мен най-отвратителното във вчерашния епизод беше начина, по който Евгени гледаше Елена през цялото време, докато говореше. Надменност и досада бяха изписани по лицето му и даже не опитваше да ги прикрие, а нарочно я зяпаше, за да я накара да се почувства още по-зле.
ПП Добавих нова анкета относно коментиране на догадки на база спойлери в тази тема, понеже в основната тема за такива, разводняваме с дискусии относно 'Ергенът' и некатегорични спойлери. Всичко ще бъде в скрит текст и с предупреждение, че е възможно да има информация за бъдещият развой/разврат на събитията.

Пресилените му опити да направи лоша физиономия бяха краят за мен GrinningGrinningGrinning

# 1 117
Наистина е жалко, че договорите им не позволяват да връщат розите, когато си решат.

Все пак да попитам - потвърдена информация ли е? Не могат ли на церемониите да го сторят? Защото ако е така, това би обяснило някои неща.
Не могат. Питането е фиктивно на церемония.
За да откаже роза някоя, трябва да има изричното съгласие на продукцията. И се позволява при крайни или много силни обстоятелства.
Много моми от миналия сезон го потвърдиха. И Капитонова е искала много пъти да излезне и не са ѝ позволили. Александра е имала позволение.
Ния-Косара също няколко пъти го каза.
Не могат да отказват. Трябва и да пазят образа на ергена. Не им е позволено, защото в един момент ще се окаже, че повечето не го харесват, мятат му китките и дим да ги няма. Обаче продукцията е вложила бюджет и има договори с телевизията и трябва да създаде продукт за толкова епизода. Като всички си вземат шапките, какво ще снимат?
Ако не се лъжа и Блага също го беше казала някъде.
Капитонова и тя.

Да, могат да отказват роза, но в крайни ситуации и след разрешение. На регулярна церемония на розата - не могат. Само защото не са го харесали - не могат.

# 1 118
Смятайте, щом даже и на мен ми се стори, че Евгени премина линията на допустимото спрямо Елена, която вероятно сте забелязали, че хич не харесвам.

Ако преди години сте имали учители, които са ви мразели и са ви нарочили за черна овца без причина, добре познавате този тип погледи, целящи да "вкаменят".

# 1 119
Аз пък от Евгени очаквах повече. Това момче не може (или не иска) да говори. Дърпа ги с "Ще дойдеш ли да си поговорим?", сяда на пейката и млъква. Оставя жените да водят разговор, монолог по-скоро,в който те разкриват доста повече от него,говорят (макар и глупости) а той се хили като тиква отсреща. Ми не ми е джентълменско. Дистанцира се видимо. Явно е избрал вътрешно Валерия,по отношение на останалите, се носи по течението и им гледа сеира.

# 1 120
Благодаря за отговора, geri1919!
Но това е ужасно! Все едно както някога са отвличали момичета за наложници на султана, още един паралел... значи доброволно са отишли, но не могат да си тръгнат по своя воля. Аз такъв договр не бих подписала.

# 1 121
  • у дома...
А той само на Наум не е налетял още...
Това сигурно ли е! Simple Smile

# 1 122
  • тук и там
Аз пък като се замислих сега за извинението на Елена, си мисля че постъпи съвсем правилно.
Първоначално реших че е унизително за Елена и не трябваше да се подлага на това, но като се замислих-
какво друго и оставаше? Щото още докато си говориха с Гената, тя изпадна в пълно недоумение от неговото държание..В смисъл-тя му казва как са се почувствали, а той и отвърна че не вижда нищо нередно в постъпката си и застава зад действията си , накара я да се почувства даже виновна, и и рече че си следва емоциите и няма да се извинява за това..Та Елена какво да прави? Осъзна че цялата и отрицателна енергия е насочена в грешна посока..
Ми Валето може да е нагла и невъзпитана, ама Генчо си я харесва такава, и даже окуражава такова поведение.. Дори се е почувствал поласкан от изцепката на Валерия(обърках името с това на питоня и се извинявам, редактирах се)..За това се извини Елена  на Валерия- така и така ще са в една къща за дълго време, защо да не си прекарат добре, вместо да се дърлят за ..Кретена,ъ-ъ-ъ, пардон..Ергеня..Огорчена беше,но по-скоро от Ергена
Сега Елена  ще се дръпне, той пък ще вземе да я харесва..Тези ергени наистина че с конкурс си ги избират-кой от кой по-калпав и неадекватен..

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 15:33 от Кайсия

# 1 123
Това сме го коментирали миналата година доста за договорите. Аз нямам адвокатска практика, обаче мисля голяма част от клаузите в договорите не биха издържали в съда. По-скоро ги сплашват с това. Та проблемът не е в самите договори, а в психологическия подбор на участничките. Преценено е от психоложката на нацията Ани Владимирова, че тези девойки са податливи на заплаха и внушение. Тая жена за мене има грях на душата 😂

# 1 124
Благодаря за отговора, geri1919!
Но това е ужасно! Все едно както някога са отвличали момичета за наложници на султана, още един паралел... значи доброволно са отишли, но не могат да си тръгнат по своя воля. Аз такъв договр не бих подписала.
Единственият им полезен ход да се измъкнат по най-бърз начин от имението, ако не харесват ергена или, ако се чувстват обидени или нещо си, е да се отдръпнат и да го играят лошо спрямо ергена и той сам да ги изхвърли. Или пък да направят някаква голяма поразия (като Венета) и да се наложи да я махнат, пак чрез ергена. Обаче и това е малко трики, защото не знаеш в каква светлина ще те изкарат и монтират после.

Могат и само да си пасуват и да чакат да бъдат изхвърлени, обаче и това е криво, защото ситуацията вътре е натегната. Не е като да си на почивка. Спиш по 2-3 часа на вечер, постоянно те дърпат я за синхрони, я за групови игри, я за грим и прическа, после коктейл, церемония на розата от по 2 часа (без преувеличение), после пак синхрони до 4 сутринта. И междувременно обстановката в къщата далеч не е като да си изкарваш добре.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 15:37 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт