Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 926
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Проблемът е, че си позволи да назидае като малко дете някой, който посмя да сподели неодобрението си по отношение на някаква ситуация или на реакцията на Евгени в нея. Не е задължително да приеме това мнение, но можеше да го направи по много по-зрял и човечен начин.

Мисля, че го дискутирахме, но все пак...Елена НЕ ПОСМЯ  да сподели неодобрението си към реакцията на Евгени. Упрекна Валерия, за нещо, което, както  Евгени правилно отбеляза, самата тя е правила -нахално/спинтанно прекъсеане на среща.

За какво става дума по същество няма никакво значение. За мен е недопустимо това дърпане на уши, което Евгени си позволи, независимо какъв е поводът. Не е това начинът. Не го показва в добра светлина, напротив, показва го като отмъстителен, тесногръд и самовлюбен човек.

# 1 186
  • Пловдив
Това сме го коментирали миналата година доста за договорите. Аз нямам адвокатска практика, обаче мисля голяма част от клаузите в договорите не биха издържали в съда. По-скоро ги сплашват с това. Та проблемът не е в самите договори, а в психологическия подбор на участничките. Преценено е от психоложката на нацията Ани Владимирова, че тези девойки са податливи на заплаха и внушение. Тая жена за мене има грях на душата 😂
За да важи клауза, че не могат да напуснат когато си искат, трябва да има и такава със заплащане. Съответно те са наети в тази продукция, за актьори, статисти и прочие.... Не е действителен договор, в който ти правиш(работиш) нещо срещу храна и подслон, трябва да има заплащане, осигуряване и т.н. Храна и подслон срещу труд  de iure и de facto е робство.

# 1 187
  • София
Това, разбира се, е абсолютна манипулация. Прекъсването на другите срещи е по правилата на предаването. Прекъсването на Валерия не беше.

Къде са разписани тези правила?

# 1 188
  • София
Това, разбира се, е абсолютна манипулация. Прекъсването на другите срещи е по правилата на предаването. Прекъсването на Валерия не беше.

Подразбират се от това, че продукцията ясно определя кои от участничките в колективните срещи, ще бъдат поканени на мероприятията след това. Докато при индивидуалните срещи, няма правила коя да се усамоти с Евгени.

# 1 189
Пускам си преди минута Комеди клуб подкаста с гост Блага и в коментарите отдолу виждам, че Ваня Щерева при Конрад била отговорила колко е висок Евгени. Колкото Щерева бил 🙂
Да и Щерева изглежда реално точно като на снимките, които си качва във Фейсбук или инстаграм... 😁 Къде да се дискутират тия нещо, ако не в Комеди клуб??

# 1 190

На коктейл са поканени всички и се надпреварват за пейкинг с ергена. Втори сезон гледаме, все е така. Изведнъж се оказва, че това било страшно провинение, за което те изкарват пред строя за назидание.

# 1 191
  • София

Подразбират се от това, че продукцията ясно определя кои от участничките в колективните срещи, ще бъдат поканени на мероприятията след това. Докато при индивидуалните срещи, няма правила коя да се усамоти с Евгени.

И поради тази причина прави срещите в градинката на къщата, където всяка девойка може да ги прекъсне Wink В първи сезон Питоня даде наклон да се прекъсват, никой не го е регламентирал.

# 1 192
А дали Ергенът ще защити Пам от нападките на Елисавета тази вечер? Ще видим, но се съмнявам...

# 1 193
А дали Ергенът ще защити Пам от нападките на Елисавета тази вечер? Ще видим, но се съмнявам...

Очаква се да му подшушнат на ушенце от продукцията, че е време да изгони "подценяваното Габи с доброто сърце" Joy

# 1 194
Аз вече се отказах от името "Харемът" за предаването. Евгени няма да го и коментирам колко е неадекватен - ама хайде, имало е и тийнове неадекватни султани. Обаче девойките около него не са добре подготвени. Има точно 2 за момента, които могат да му замаят главата и да го манипулират успешно - Ирина и Айлин. Другите са слаба ракия. Много се надявам една от двете да спечели, защото Генчо ще си намери майсторката.

# 1 195
За връщането на розите - миналата година нали Виктор каза на Марта (не е точен цитат) ‘Харесваш ли ме въобще? Знаеш, че можеш да не приемеш розата, нали?’.

# 1 196
Все пак това не е първото издание в световен мащаб - прекъсването на пейката е толкова класически ход, че даже СНЛ като правят скечове за Ергена задължително го включват.

# 1 197
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ох милия, смел, честен Ергени, той вече си харесал булка и затова има
право да се държи по този начин с останалите. Те лошите, гадни моми,
много добре знаят къде са влезнали, нула толеранс към тях!
Момент, как беше? А, да то и Ергени се предполага, че знае, ама карай на него му е простено.
Едната страна има право да се отнася по неуважителен и груб начин с другата, ми това си е в
реда на нещата и голям кеф братче. Ама ха, то това възпитание, такт, емпатия, чувство за приличие, къде ти.
Да живеЙ любовта, да си я вземе Валерия като е толкова ербап, да плати нейните
и неговите неустойки и да пътуват към залеза. Другите момичета да почерпят, че
са се оттървали и да си организират купон. Ех, как ми се иска поне две, три да имат
смелост и да му върнат розите, дори и само да му видя физиономията.

# 1 198
Всъщност Елена отиде да се извенява на Валерия пред седянката в изпълнение на това, което я попита Евгени на срещата им. Дали си е изчистила отношенията с Валерия. Тя беше седнала да му обяснява как отношенията им не са съвсем цвете, как прекарват с момичетата повече време заедно и т.н. И тя за да му запази вниманието и да я види като добра, му изпълни зададената задачка. То не беше задачка, но въпросче, което явно Елена прие за задачка. Много навито го раздава това момиче, потъпква си моралния компас, както сама казва, само и само да го спечели тоз Ерген. Дано да знае какво наистина иска и да си заслужава.

# 1 199

Няма как от продукцията да си "придадат вид" и да създадат драма, че ще си тръгне Елена, при положение, че в рекламата на предаването вече ни показаха как Евгени я мята на рамо в сцена, която още не са ни излъчили досега, т.е. предстои.

И аз първосигнално помислих това, но бързо ми припомниха, че масовият зрител не гледа като нас всеки детайл и със сигурност отдавна е забравил, ако изобщо е видял, какво са дали в промото.

Общи условия

Активация на акаунт